Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK / Eller högst erbjudande.
Adress
Pålsgatan 11, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
52.5 kvm
Avgift
2 310 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Klockren tvårummare på Pålsgatan 11. Garage, altan samt hiss finns. Välkommen hem!

Varmt välkommen till en ljus och välplanerad tvåa placerad på en av stadens trevligare adresser! Underbar altan om 40 kvm med eftermiddagssol mot grönskande omgivning, öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, sovrum med gott om förvaring genom garderober samt ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Ett alltigenom stilsäkert hem med lättmöblerade ytor och fantastiskt ljusinsläpp från väl tilltagna fönster tillsammans med ljus interiör skapar en härlig känsla av rymd.

Här bor man i en stabil & välskött förening med låg avgift! Fastigheten byggdes 2013 och håller fortfarande nyproduktionskänsla, detta är
ett drömboende för den som vill bo billigt mitt i centrala Helsingborg med närhet till strand, bad, shopping, restaurang, nöjen och kultur.
Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en inbjudande och yteffektiv hall med hatthylla och skoställ.. Hallen har vita väggar och på golvet vilar mörkare klinker plattor.

Kök
Fint kök med ljusgråa köksluckor samt matchande vit bänkskiva. Snyggt kaklade ytor ovan och stilig vask med blandare. Köket är utrustat med: induktionshäll, ugn, kyl/frys, köksfläkt och diskmaskin. Köket är väldigt trevligt och rymmer ett matbord för 4 personer.

Vardagsrum
Ett öppet, socialt och härligt vardagsrum med vackert ljusinsläpp, fönster åt två håll och stora och lättmöblerade ytor.

Sovrum
Från vardagsrummet når du sovrummet som är rymligt, rogivande och ljust med plats för stor säng och inbyggda garderober.

BADRUM
Fräscht helkaklat badrum. Grå röda klinker på golvet och vita kakelplattor på väggarna. Badrummet är utrustat med: kommod med underskåp, stor och härlig spegel, wc, duschhörna samt tvätt/tork.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Brf Saga.pdf Stadgar Brf Saga.pdf Årsredovisning Brf Saga 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Helsingborg kommun.

Storlek

Boarea 52.5 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Våning / hiss

Våning 1 av 5.
En halv trappa upp.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2013
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: BRF Saga i Helsingborg
Organisationsnummer: 769624-8082
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 11
Antal lokaler: 0

Parkering: Föreningen disponerar över 17 parkeringsplatser i garage.
Parkeringsplats kostar 900kr/mån

TV och bredband: Telenor/Bredbandsbolaget

TV

Kabel-Tv samt Telenor/Bredbandsbolaget

Internet

Telenor/Bredbandsbolaget

Månadsavgift

Avgift: 2 310 SEK / mån

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 50 SEK
Elektricitet: 200 SEK
Övrigt: 50 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.06426 %
Andel av årsavgiften: 0.06426 %

Uteplats

Magisk altan om 40 kvm med staket, här finns både plats och möjligheten att bygga ett uterum.

Storlek: 40 kvm.
Bilplats

Garageplats finns att överta, kostar 900kr/mån och nås med hiss.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy