Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Torkelsgatan 24C, Höganäs, Uppsala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
56 kvm
Avgift
3 229 SEK / mån
Rum
2 rum

Ovanligt påkostad tvåa i mycket gott skick

Välkommen hem till en påkostad och insynsskyddad tvåa i genomgående strålande skick. Bostaden har de senaste åren genomgått en omfattande renovering med fokus på kök och badrum vilket gör detta till en utmärkt lägenhet för de som ställer höga krav på bekvämlighet och materialstandard. Bostaden har en minst sagt utmärkt planlösning med väl tilltagna rum och mycket goda förvarings- och möbleringsmöjligheter. Därtill finns här även godbitar såsom generös takhöjd, riktigt stor balkong och takspotlights i nästan alla rum. I skrivande stund finns dessutom en parkeringsplats ledig - utan kö!

Mycket välskött tvåa med fina ytskikt, hög materialstandard och modern utrustning. Bostaden är stilrent renoverad i alla rum och har takspotlights i hall, kök, vardagsrum och badrum. Bostaden tar emot genom säkerhetsdörr där ni möts av en ljus och rymlig hall med vackert klinkergolv och gott om förvaring i skjutdörrsgarderob. På hallens högra sida når ni det lyxiga köket som totalrenoverades 2016 med mycket hög standard i alla materialval. Här finns extra djupa bänkytor, exklusivt kakel och klinker samt all utrustning man behöver i ett välplanerat utrymme, som även bjuder på gott om plats för matbord invid det stora fönsterpartiet. I hallens förlängning är bostadens badrum beläget. Badrummet renoverades hösten 2016 och ger ett mycket påkostat intryck tack vare de fina materialvalen, skicket och utrustningen som bland annat består av golvvärme, takspotlights, elegant designad handdukstork, vägghängd toalett samt ett extra rymligt, modernt badkar. Till höger i hallen har ni ett väl tilltaget sovrum med gott om förvaringsutrymmen i både skjutdörrsgarderob och inbyggda garderober, och som erbjuder gott om plats för både dubbelsäng och annat möblemang. Till vänster har ni ett mycket generöst vardagsrum som ger er massvis med golvyta att möblera på. Härifrån når ni dessutom ut till bostadens stora balkong vilket låter er blicka ut över den gröna och lummiga innergården. Till bostaden hör dessutom ett stort vindsförråd samt ett källarförråd.

I Höganäs bor ni i ständigt populära kvarter där det är tryggt och lugnt med låg trafikering, men samtidigt centralt. Från lägenheten är det kort gångavstånd till centrum och centralstationen vilket är perfekt för den som pendlar. På gården finns privat parkering, men dessutom tillämpas boendeparkering i området vilket underlättar ytterligare för den som har bil. I det direkta närområdet finns ett brett serviceutbud med exempel som gym, restauranger samt Kvarnengallerian med ICA-butik, systembolag och apotek m.m. Därtill finns även direkt närhet till Höganäsparkens lummiga grönområde.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy