Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sågargatan 6D, Kungsängen, Uppsala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
89 kvm
Avgift
3 527 SEK / mån
Rum
4 rum

Låg avgift, dubbla wc och inglasad balkong

Välkommen hem till en högt belägen fyra i ett eftertraktat gavelläge. Här bor ni med inglasad balkong med eftermiddags-/kvällssol, såväl badrum som gästtoalett samt rymliga och smart utplacerade sovrum. Till detta har ni dessutom en låg avgift, gott om förvaring och genomgående stora ljusinsläpp. Bostaden är del i välskött och trevlig förening där det för tillfället inte är någon kö till garageplats!

Med hiss och via säkerhetsdörr når ni hallen utrustad med garderob samt med plats för sko- och hatthylla. Här finner ni även en helkaklad gästtoalett. Från hallen når ni ut i ett öppet vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och matbord, stora ljusinsläpp och en fransk balkong. I anslutning till vardagsrummet har ni en rejäl klädkammare/förråd. I den inre hallen, som knyter samman vardagsrummet med ett av sovrummen, har ni en superpraktisk skjutdörrsgarderob samt åtkomst till badrummet som bland annat är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och dusch. I bostaden har ni tre rymliga och smart utplacerade sovrum som alla är generösa till storleken och erbjuder goda möbleringsmöjligheter. Bostadens kök är mycket välplanerat kök och stoltserar med bra arbetsytor, gott om skåpförvaring samt golvyta nog för ett matbord för de större sällskapen. Avslutningsvis har ni här även en inglasad balkong som även den erbjuder plats för soffgrupp eller matbord för de större sällskapen. På balkongen avnjuter ni eftermiddags- och kvällssol.

Här bor ni med fantastiskt läge med närhet till härliga promenadstråk längs Fyrisån, Å-riket och dess renoverade åkant med bryggor och planteringar samt grönområden kring Stadsparken. Via gång- och cykelbro till Stadsparken tar ni er enkelt till exempelvis Akademiska sjukhuset och Uppsala Science Park. I centrala och expanderande Kungsängen bor ni även med närhet till matbutik, frisör och restauranger, caféer och förskola. Ett populärt område för alla åldrar och med Anna Petrus park runt hörnet. Det är även perfekt läge för er som pendlar med närhet till Resecentrum och Kungsgatan som tar er enkelt mot E4:an. Endast ca tio minuters promenad till stadskärnan och allt vad staden har att erbjuda!

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy