Länk kopierad!

Visningar

sön 31 maj 16:30 - 17:00
Öppen visning - Anmäl gärna ert intresse innan visningen.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 295 000 SEK / utgångspris
Adress
Sågargatan 6D, Kungsängen, Uppsala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
89 kvm
Avgift
3 527 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Låg avgift, dubbla wc och inglasad balkong

Välkommen hem till en högt belägen fyra i ett eftertraktat gavelläge. Här bor ni med inglasad balkong med eftermiddags-/kvällssol, såväl badrum som gästtoalett samt rymliga och smart utplacerade sovrum. Till detta har ni dessutom en låg avgift, gott om förvaring och genomgående stora ljusinsläpp.

Med hiss och via säkerhetsdörr når ni hallen utrustad med garderob samt med plats för sko- och hatthylla. Här finner ni även en helkaklad gästtoalett. Från hallen når ni ut i ett öppet vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och matbord, stora ljusinsläpp och en fransk balkong. I anslutning till vardagsrummet har ni en rejäl klädkammare/förråd. I den inre hallen, som knyter samman vardagsrummet med ett av sovrummen, har ni en superpraktisk skjutdörrsgarderob samt åtkomst till badrummet som bland annat är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och dusch. I bostaden har ni tre rymliga och smart utplacerade sovrum som alla är generösa till storleken och erbjuder goda möbleringsmöjligheter. Bostadens kök är mycket välplanerat kök och stoltserar med bra arbetsytor, gott om skåpförvaring samt golvyta nog för ett matbord för de större sällskapen. Avslutningsvis har ni här även en inglasad balkong som även den erbjuder plats för soffgrupp eller matbord för de större sällskapen. På balkongen avnjuter ni eftermiddags- och kvällssol.

Här bor ni centralt med gångavstånd till Centrum och all dess utbud, resecentrum samt Fyrisån med promenadstråk. Här bor du bekvämt med bl a. garage som nås direkt via hissen. Bra pendlarläge endast några minuters promenadväg från Resecentrum och busshållplats. På bekvämt gångavstånd når du även Willys matbutik, apotek, Stadsträdgården och stadskärnan.

Välkommen hem!

Beskrivning

VARDAGSRUM
Öppet vardagsrum som upplevs ljust och inbjudande tack vare stora fönsterpartier och en fransk balkong. Här har ni gott om golvyta för såväl soffgrupp som matbord. I anslutning till vardagsrummet har ni en rejäl klädkammare/förråd. Målade väggar och ekparkett.

INNERHALL
Från vardagsrummet leder denna passage er först till badrummet och sedan till Sovrum 1. I passagen har ni en stor, speglad skjutdörrsgarderob.

BADRUM
Helkaklat och väl tilltaget badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare, dusch med vikbara glasväggar, wc, handdukstork, spegelskåp samt tvättställ med kommod.

SOVRUM 1
Från den vardagsrummet, via den inre hallen, når ni bostadens största sovrum. Här har ni mycket goda möbleringsmöjligheter. Målade väggar och ekparkett.

SOVRUM 2
Från vardagsrummet når ni detta rymliga sovrum utrustat med dubbelgarderob. Plats finns för dubbelsäng. Målade väggar och ekparkett.

KÖK
Mycket välplanerat kök som stoltserar med bra arbetsytor, gott om skåpförvaring samt golvyta nog för ett matbord för de större sällskapen. Kökets utrustning består av varmluftsugn och mikro i arbetshöjd, spishäll, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Målade väggar och ekparkett.

SOVRUM 3
Från köket når ni detta fina sovrum beläget i trevligt gavelläge med stora fönster i två väderstreck. Härifrån når ni dessutom balkongen. Målade väggar och ekparkett.

BALKONG
Inglasad och möblerbar balkong med plats för soffgrupp eller matbord även för större sällskap. Här njuter ni av eftermiddags- och kvällssolen.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar .pdf BRF Årsredovisning 2018

Bostadsfakta

Kommun

Uppsala kommun.

Storlek

Boarea 89 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

451

Våning / hiss

Våning 4 av 8.
Våningsplan 4 av 8.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2010-2011
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: Brf Arken
Organisationsnummer: 769618-5912
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 451
Antal lägenheter: 66
Antal lokaler: 0

Föreningen finns på adressen Sågargatan 6D och 8 ABC och består av 66 lägenheter upplåtna med bostadsrätt

Föreningens ekonomi

Föreningen har väldigt god ekonomi, sänkte senast avgiften 2017-01-01.
Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget. (Kontrollerat 2018-02-28).

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energiförbrukning: 85 kWh/kvm och år
Energideklarationsdatum: 2014-10-20

TV

Kabel-TV via Ownit ingår i den obligatoriska avgiften.

Internet

Bredband via Ownit. Hastighet: 100/100 Mbit/s ingår i den obligatoriska avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 3 527 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. För kabel-tv, bredband 100/100 mbit/s tillkommer en obligatorisk avgift om 275 kr/mån.

Driftskostnad

750 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
VA: 150 SEK
Elektricitet: 400 SEK

Hushållselen debiteras separat med 400 kr/mån och avräknas mot faktiskt förbrukning. Varmvatten debiteras separat med ca 150 kr/mån. Avläsning görs 2 ggr/år.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.54759 %
Andel av årsavgiften: 1.53993 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Fantastisk inglasad balkong/terrass med plats för det större sällskapet. Här njuter ni av kvällssolen.

Bilplats

47 garageplatser. finns att hyra för 1 107 kr/mån.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy