Länk kopierad!

Visningar

sön 25 aug 15:00 - 15:45

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 995 000 SEK / utgångspris
Adress
Tollarevägen 53, Tollare, Saltsjö-Boo
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
101 kvm
Avgift
4 888 SEK / mån
Rum
4 rum

Unik 4:a med exklusiva material och fantastiskt ljusinsläpp

Välkommen hem till en lägenhet utöver det vanliga i Tobin Properties projekt "5 hus" signerat ArrhovFrick, där stort fokus har lagts på exklusiva och tidlösa materialval. Varje bostad har noggrant granskats och utformats efter dess läge och funktionalitet. Nu har du möjlighet att förvärva en smakfull 4:a om 101 kvm med ett fantastiskt läge överblickande Tollare torg. Här bor man i gavelläge med genomgående fönster från vägg till vägg i tre väderstreck. Den inbjudande balkongen blickar ut över havet med den blivande naturgården och det vackra grannhuset i förgrunden.

Lägenheten har genomgående vitpigmenterade golv, terrazzosten i hall/fönsterbänkar och golvvärme i samtliga rum. Planlösningen är genomtänkt med öppen sällskapsdel med otroligt ljusinsläpp via stora fönster. Köket som ligger öppet i vardagsrummet som en köksö är smakfullt med detaljer som läckert bänk- och stänkskydd i rostfritt. Bardel med sittplatser och platsbyggda vitrinskåp. Intill kök finns naturlig matplats med gott om utrymme för stora sällskap och utgång till balkongen. Lägenhetens tre sovrum ligger i fil. Det stora sovrummet ligger överblickande innergården och är rymligt med förvaring och god plats för dubbelsäng. Förvaringen i lägenheten är god med platsbyggda garderober i både sovrum och hall.

Lägenheten erbjuder två fullutrustade och stilfulla badrum, båda med enhetlig ljusbeige kakelsättning vilket ger en lyxig hotellkänsla. I badrum 1 finns badkar och tvättdel med tvättmaskin och torktumlare bakom specialsytt draperi och i badrum 2 en rymlig dusch med glasvägg.

I föreningen finns festlokal med övernattningsmöjlighet, bastu och hela tre gemensamma takterrasser med olika teman. Från trapphusets hiss har man direktaccess till den högst belägna takterrassen med flera sittplatser, läckert utekök och stora smultronodlingar. Terrassen bjuder på 360 graders milsvid utsikt. Utöver takterrasserna finns en frodig stor innergård med både grillplats och flera sittplatser, sandlåda, planteringar och avskilda solbäddar. Som medlem i föreningen har man också fritt medlemskap utan anslutningsavgift i Sunfleets bilpool (gäller för närvarande enligt avtal tom 2022-09-01). Föreningen kan godkänna juridisk person.

Bättre än såhär blir det inte för dig som vill slippa välja - här bor du nära vattnet (Lännerstasundet) och med tallskog runt husknuten, samtidigt som Slussen är beläget med goda kommunikationer endast dryga 20 minuter bort. Den planerade strandpromenaden kommer i framtiden ansluta till en småbåtshamn och på en nyanlagd flytbro kan man då fortsätta ut till den lilla ön Mårtens Holme för bad och lek. I området finns en mindre livsmedelsbutik, sushi, gym, yogastudio och bageri/café. Nere i hamnen har nyligen Kennys gelato öppnat, en glassbar som snabbt blivit mycket populär. Under sommaren kommer även en bistro restaurang (Bruket Tollare) öppna i The Old Smokehouse regi och i närheten ligger populär lunchrestaurang (Tollare folkhögskola). I närområdet Björknäs och Orminge finns ytterligare butiker och närservice lättillgänglig. Närheten till naturen är påtaglig och på kort avstånd ligger Tollare naturreservat och populära Boobadet och Bagarsjön med sandstrand sommartid och plogning för skridskoåkning vintertid.

I området finns förskolan Lilla Tollare och Johannes Petri förskola och till hösten öppnar ytterligare en förskola upp, Förskolan Utkikten. Områdets skola heter Johannes Petri (F-9) och den är känd för sitt mycket bra skolkök och sitt antimobbings program.

Beskrivning

HALL - Via säkerhetsdörr når du en välkomnande hall med ljusgrått terazzogolv som övergår till vitpigmenterad enstavsparkett i ek och målade väggar. Förvaring i form av platsbyggd avhängning med överskåp, 6 platsbyggda garderober och 1 städskåp i ljus varmgrå kulör med runda knoppar i rostfritt.

VARDAGSRUM - Mycket ljust och öppet vardagsrum/kök med vitpigmenterad enstavsparkett i ek, målade väggar. Gavelläge med generösa fönster från vägg till vägg i tre väderstreck och trevlig utsikt. Vardagsrummet har ett centralt placerat kök och utgång till balkong.

KÖK - Köket är mycket smakfullt med vitpigmenterad enstavsparkett i ek och målade väggar. Köksinredning i form av lackade luckor i varmgrå kulör med runda knoppar i rostfritt, rostfri arbetsbänk med integrerad diskho och stänkskydd. Rostfria köksmaskiner i form av induktionsspishäll, frihängande fläkt, multifunktionsugn och integrerade maskiner såsom diskmaskin, kyl och frys. Samtliga maskiner från Siemens 2017. Öppen köksö mot vardagsrum med barstolar och platsbyggda vitrinskåp. Intill köket ligger naturlig matplats samt utgång till balkong.

BALKONG - Stor balkong med trevlig utsikt över havet och området.

SOVRUM 1 - Mycket stort och ljust sovrum med vitpigmenterad enstavsparkett i ek och målade väggar. Generösa fönster från vägg till vägg. Tre platsbyggda garderober i ljus varmgrå kulör med runda knoppar i rostfritt. Skjutdörr.

SOVRUM 2 - Trevligt sovrum med vitpigmenterad enstavsparkett i ek och målade väggar.

SOVRUM 3 - Trevligt sovrum med vitpigmenterad enstavsparkett i ek och målade väggar. Skjutdörr.

BADRUM 1 - Mycket smakfullt badrum med ljusbeige kakelsättning på golv och vägg som skapar ett enhetligt uttryck. Här finns toalett, handfat, badrumsskåp med spegel och badkar. Tvättdel med tvättmaskin och torktumlare (Electrolux) placerade under en arbetsbänk i vitpigmenterad ek och vita överskåp. Maskinerna döljs bakom ett specialsytt draperi.

BADRUM 2 - Mycket smakfullt badrum med ljusbeige kakelsättning på golv och vägg som skapar ett enhetligt uttryck. Här finns toalett, handfat, badrumsskåp med spegel samt rymlig dusch med glasvägg.

Alla rum samt badrum har golvvärme för bästa komfort. Fönsterbänkar i ljusgrå terazzosten.

Övrigt

På södra delen av Boo-halvön med det soliga Lännerstasundet nedanför slänten, hittar du Tollare. Anlagt från grunden skapas detta område och håller på att utvecklas till Nackas mest moderna och genomtänkta område. Tollare byggs mitt bland klippor, tallar, vatten och holmar; grönskande natur omgärdar dessutom Tollare från alla håll som Nackareservatet i väst, värmdölandet i öst och bara några få minuters promenad till Tollare träsk. Områdets självklara mittpunkt är torget med närlivs, sushi, gym, öppen förskola och yogastudio. Intill torget ligger Grindstugan med nyöppnat café och bageri. Och nere vid ängen finns en stor nybyggd lekplats med fotbollsplan.

Nere i hamnen händer det mycket, framöver kommer man kunna njuta av den mysiga strandpromenaden intill Lännerstasundet med cafeér, restauranger och fantastiska vyer. Här ligger också Mårtens holme, dit du kommer kunna ta dig till via en flytbro för bad och lek. I hamnen kommer det också bli en småbåtshamn och här planerar man för båtförbindelse in till city.

I Tollare får du det bästa av två världar. Å ena sidan ett liv mitt i naturen. Å andra sidan nära till allt du behöver av service som Björknäs C och Nacka Forum och kommunikationer. Här finns tät busskommunikation som också kommer utökas med nya linjedragningar som tar dig in till city på en dryg kvart. På sikt planeras även SL-båtar (Sjövägen) att trafikera Tollare.

Johannes Petri skola och förskola samt förskolan Lilla Tollare finns redan på plats och ytterligare en förskola (förskolan Utkiken) öppnar i höst. Nackas rika föreningsliv omfattar allt från fotboll, basket och handboll till segling, gymnastik och ridning. Läs mer om Tollare på www.tollareinacka.se

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar.pdf Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.54%.

Församling

Boo.

Storlek

Boarea 101 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

T7.7 (1201)

Våning / hiss

Våning 6 av 9.
Våning 2 från markplan.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016-2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: FTX värmeåtervinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Lord Lambourne
Organisationsnummer: 769629-5612
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: T7.7 (1201)
Antal lägenheter: 73
Antal lokaler: 0

Brf Lord Lambourne är en del av Tobin Properties exklusiva projekt i Tollare som kallas "5hus". Bostadsrättsföreningen upplåter 73 lägenheter i 3 hus. Föreningen äger marken. Juridisk person kan godkännas. Föreningen har gemensamt elabonnemang som innebär att man endast betalar för sin elförbrukning.

Projektet är ritat av den internationellt uppmärksammade arkitektbyrån ArrhovFrick och de prisbelönta landskapsarkitekterna URBIO. Materialen är utvalda för att harmonisera med omgivningen och tonvikten har legat på tidlösa material som tegel, stål, betong och trä. Stora glaspartier skapar en sömlös känsla mellan inne och ute.

TV

TV/tele/bredband genom fiberanslutning (open net). För basutbud tv och anslutningsavgift bredband tillkommer en obligatorisk kostnad om 145 kr/mån.

Månadsavgift

Avgift: 4 888 SEK / mån
I avgiften ingår uppvärmning och kallvatten.

Driftskostnad

530 SEK varav:
Försäkring: 180 SEK
Elektricitet: 350 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.01809 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

Byggnaderna är nyproducerade, inget underhållsbehov utöver löpande underhåll beräknas föreligga under år 1-11.

Bilplats

Föreningen upplåter 64 st garageplatser varav ca 11 st har möjlighet till laddstation för elbil. Parkeringsplats kan hyras för 800 kr/mån och 1 000 kr/mån för elbilsplats. Alla tre lägenhetshus har direktaccess till garaget. Separat kö föreligger.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 4 kvm. I föreningen finns en gemensamhetslokal om 53 kvm som kan hyras för fest/övernattning. Relaxavdelning med bastu, mindre verkstad, cykelrum, barnvagnsrum samt soprum med källsortering.

Huskropparna uppförs kring enebacken som ligger i rakt söderläge och både har ängsvegetation och skuggande träd. Backens små platåer är möblerade med solbäddar och mellan husen finns gårdstäppan, en mysig innergård med grill, sittgrupper under pergola och sandlåda.

Tre gemensamma takterrasser finns också att tillgå med 360 graders utsikt och sol hela dagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy