Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mjölnarvägen 22, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
90.5 kvm
Avgift
3 126 SEK / mån
Rum
3 rum

Ansvarig mäklare

Emma Thelin
Ansvarig mäklare Emma Thelin

Charmig 3:a med högt i tak och havsutsikt

Välkommen till denna fina 3:a på Kvarnholmens kaj med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården. Här bor du med närhet till både natur och stadspuls. Ett exklusivt boende med 3 meter i takhöjd, påkostade materialval, fönsterbänkar i natursten och slående utsikt. Här har man renoverat och bevarat de gamla industrierna och minst sagt skapat en unik boendemiljö.

Lägenheten har stora sociala ytor med en öppen planlösning och stort vardagsrum. Här finns ett härligt ljusinsläpp från vackra fönster och smarta lösningar med glasväggar för att maximera ljusflödet i lägenhetens alla rum. Köket är påkostat och smakfullt från Vedum och utöver den magiska utsikten och spröjsade fönster finns även detaljer som fasat kakel, spotlights över arbetsbänk och maskinpark i rostfritt från Siemens. Lägenheten har två trevliga sovrum, ett med glasvägg mot matplats och ett master bedroom med bra förvaring i garderobsvägg. Badrummet är helkaklat och rymligt med snyggt badkar. Här finns även en tvättdel med både tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan.

Föreningen sänkte avgiften med 14% 2018-01-01 & ytterligare 15% från och med April 2019. Lån per kvadratmeter uppkommer till 7 673 kronor. Föreningen äger marken.

Qvarnen Tre Kronor uppfördes 1898 och har varsamt renoverats av Riksbyggen. Idag erbjuder huset ett boende utöver det vanliga. I föreningen finns bland annat eget gym med bastu, stor festlokal med strålande utsikt över Stockholms inlopp samt övernattningslägenhet. På Kvarnholmen finns flera smultronställen som restaurang Kvarnholmen Mat&Vy, Café Kvarnholmen och glassfabriken SNÖ. Kommunikationer in till Slussen och Nacka är bra och flera busslinjer trafikerar området. Du kan enkelt och smidigt pendla till Nybroplan med pendelbåten (SL) som stannar nästan precis utanför porten.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy