Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
995 000 SEK
Adress
Flybjärsvägen 218, Påarp, Påarp
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
70 kvm
Avgift
4 175 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastiskt enplanshus ute i Påarp!

En unik möjlighet på Flybjärsvägen 218 kan snart bli din!
Ett mysigt radhus inrett med omsorg och neutrala färger i eftertraktade Brf Haga. Stor tomt som består av trädäck och gräsplätt.

Välkommen och stig in en hall med goda avhängningsmöjligheter och många gäster. Redan här bemöts vi av det härliga ljusinsläppet samt den delvis öppna planlösning som rymmer många gäster.

Köket är från 2017 och går i neutrala färger. Här finns det gott om förvaringsmöjligheter. Den maskinella delen består av kyl/frys, diskmaskin, fläkt och hällspis. I anslutning till köket finns det plats för matbord.
Vidare till det eleganta badrummet från 2017 som går i gråfärg och består av vit snygg inredning. Spotlights, badkar, vask, wc, spegel med belysning och handdukstork.

Flybjärsvägen erbjuder ett stort sovrum som idag används som barnrum. Det stora vardagsrummet är avskrämat med en enkel trävägg som går att plocka ner enkelt. Här finns det plats för soffa, tv-bänk, bord och även en större säng.

Bostadsfakta

Kommun

EKMÅLLAN 1,, Helsingborg kommun.

Storlek

Boarea 70 kvm.

Rum

2 rum, varav 1-2 sovrum.

Lägenhetsnummer

28

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Haga I Påarp
Lägenhetsnummer: 28
Antal lägenheter: 140
Antal lokaler: 0

Föreningens renoveringar

Stadgeenlig fastighetsbesiktning har utförts under året av styrelsen. Det konstaterades att området är i gott skick och underhåll utföres kontinuerligt och efter behov.

TV

Comhem

Internet

Comhem

Månadsavgift

Avgift: 4 175 SEK / mån
Ink värme, vatten & Comhem

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Uteplats

Uteplats i soligt läge, Trädäck & gräsplätt

Bilplats

Garage ingår i månadsavgiften

Vägbeskrivning

Bilfärd E4 13 minuter från Helsingborgs centrum
Tåg 9 minuter från Påarp till Helsingborgs centrum

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy