Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 295 000 SEK
Adress
Kadettgatan 54A, Västra Berga, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
87 kvm
Avgift
5 758 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till Kadettgatan 54A och denna stora trea om 87 kvm. När man stiger in i bostaden möts man direkt av den mysiga känslan av att här vill man bo. Stora ytor samt kvadratsmart planlösning erbjuds i denna bostad. Balkongen, i söderläge, bjuder på mycket sol med trevlig friutsikt, en given plats under varma sommardagar.

Lägenheten bjuder på ett påkostat IKEA kök med fina materialval samt matplats för ca 4-6 personer. Ett fantastiskt vardagsrum med stora fönsterpartier som bjuder på härligt ljusinsläpp. Vidare finner vi ett större master-bedroom med plats för en större dubbelsäng med goda förvaringsmöjligheter samt ett stort sovrum som lämpar sig för kontor, gästrum eller sovrum.

Helkaklat badrum med snyggt kakel och klinker samt installerad tvättmaskin stambytes 2016.

Här bor du i en stabil & välskött förening med god ekonomi. I närheten finns grönområden, matlivs, kollektivtrafik, skola samt förskolor. Föreningen har trevliga innergårdar, nyrenoverade tvättstugor samt övernattningslägenhet som kan hyras mot betalning. Inom gångavstånd finner du Maria station, Pålsjö skog, Fredriksdalsmuseum, Ringstorps centrum samt goda kommunikationsförbindelser till city.

Beskrivning

ENTRÉ/HALL
Härlig ingång med avhängningsmöjligheter direkt på höger hand. Precis vid entrén vilar en slitstark klinker på golvet, i övrigt finner vi ett fint genomgående parkettgolv i övriga delar av lägenheten.

KÖK
Snyggt kök från IKEA. Vita köksluckor, bänkskiva av trä samt svart kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med följande; fullhöjd kyl, fullhöjd frys, ugn och Micro i högskåp, induktionshäll, köksfläkt samt diskmaskin.

BADRUM
Helkaklat badrum som genomgått stambyte av föreningen 2016. Grå klinker på golv och vit kakel på väggarna. Utrustning: kommod med underskåp, spegelskåp, wc, duschhörna, handdukstork samt tvättmaskin.

VARDAGSRUM
Härliga fönster i sydvästläge inbringar gott om ljusinsläpp. Här går enkelt att möblera med soffgrupp, soffbord samt en matplats i anslutning. Från vardagsrummet når vi den stora balkongen som ligger i sydvästläge. Socialt allrum som kan bjuda på härliga tillställningar.

MASTER-BEDROOM
Större sovrum som rymmer dubbelsäng samt sängbord. Här finner ni stor garderob med förvaringsmöjligheter.

SOVRUM/KONTOR
Anpassningsbart rum efter behov. Bestäm själv: sovrum, kontor eller gästrum? Valet är ditt.

BALKONG
Balkong I sydvästläge som bjuder på sol hela dagarna.

Bostadsfakta

Kommun

HELSINGBORG KNEKTEN 7, Helsingborg kommun, Skattesats 32.67%.

Församling

Helsingborgs Maria.

Storlek

Boarea 87 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

152

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1970
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Föreningen

Föreningens namn: HSB BRF Berga i Helsingborg
Organisationsnummer: 743000-0922
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 152
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Utförd
Energideklarationsdatum: 2008-10-14
Energiprestanda primärenergital: 139 /kWh per kvm och år

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet

Bredband från Comhem. Fibernät från Ownit.

Månadsavgift

Avgift: 5 758 SEK / mån
ink. värme, vatten, kabel-tv samt bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.

Driftskostnad

325 SEK varav:
Försäkring: 125 SEK
Elektricitet: 150 SEK
Övrigt: 50 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.23455 %
Andel av årsavgiften: 0.23455 %
Reparationsfond: 444 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Följande större underhållsåtgärder/investeringar pågår/kommer att slutföras/planeras att utföras de kommande 5 åren:

-Utredning balkongrenovering och åtgärder.
Övriga byggnader/utrymmen

Uteplats

Stor balkong i sydväst.

Bilplats

206 garageplatser. Går att hyra.
459 parkeringsplatser. Går att hyra.
Regelriktig parkering i området i övrigt.

Övriga utrymmen

Det finns festlokal, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy