Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 850 000 SEK
Adress
Lingonkullen H07 Björnrike, Björnrike, Vemdalen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
88 kvm
Avgift
3 215 SEK / mån
Rum
5 rum

Ski in/Ski out och utsikt över fjällen i högkvalitativa svenska timmerhus

Om du tecknar förhandsavtal nu får du välja en valfri vecka att använda lägenheten under innevarande säsong utan merkostnad för dig! Fem fina terrassvåningar är fortfarande lediga för att teckna förhandsavtal; H01, H03, H05, H07 eller H11. Tillträdet kommer att ske september 2020 och först då erläggs köpeskillingen.

I populära Björnrike, familjernas favorit, ligger vackra Lingonkullen med fem kedjehus signerade Forsgrens Timmerhus. Husen andas tradition, harmoni och fjällkänsla. Pisten ligger alldeles bredvid och hela familjen kan lätt ta sig in och ut ur pisten och direkt hem. Lägenheten du kommer hem till är ljus, trivsam och har genomgående hög standard. Efter dagens äventyr i fjällen har ni sällskap av kvällssolen och utsikten till middagen eller soffhänget. Inte konstigt att Lingonkullen blivit en stor favorit sedan uppförandet 2014.

Varje parhus inrymmer fyra bostadsrätter fördelade i två separata huskroppar som sammanlänkas genom tak. Under taket finner ni entréerna till respektive bostadsrätt, tillhörande skidförråd och teknikrum. Det finns parkering för två bilar till varje lägenhet. Parkeringsplatsen är praktiskt placerad mellan övre och nedre huslängan, vilket lämnar yta mellan byggnaderna och gör det smidigt att komma in och ut med semesterpackning och matkassar. Det finns alltså tio terrassvåningar som alla har riktigt fin utsikt och altan. Du har ännu chansen att teckna H01, H03, H05, H07 eller H11.

Lägenheterna är byggda med kunskap och förståelse för våra önskemål om den perfekta fjällvistelsen. Kök och allrum i öppen planlösning. Åtta sängplatser fördelade på två sovrum med dubbelsängar och två mindre sovrum med enkelsängar. Badrum med dusch och bastu samt ytterligare ett badrum med dusch och WC.

Stadgar för Brf Lingonberryhills samt intygsgiven kostnadskalkyl ligger under "dokument". I dag är 13 förhandsavtal av 20 är tecknade. Tillträdet är beräknat till september 2020 och först då erläggs insatsen för bostadsrätten, ingen handpenning vid förhandsavtalet. På innevarande säsong får du en valfri vecka att använda lägenheten utan merkostnad för dig!

Bostadsrätten på bilderna är H14 och H07. Lägenheterna säljs fullt möblerade. Lägenheterna ligger idag under uthyrningsavtal med Skistar och har historiskt haft mycket god beläggning och goda intäkter. Fråga mäklaren för mer info om just din bostadsrätt. Du behöver inte fortsätta uthyrning efter du tillträtt. Gå på 3D visning genom att klicka på pilen i fönstret på mäklarens hemsida. Rör dig sedan fritt i lägenheten. Observera att 3D-visningen är tagen i en övervåning (H14) och skiljer sig därför något.

Under länkar finns ytterligare en flygfilm som visar läget i förhållande till skidbacken.

Anmäl dig för visning på plats med mäklaren. Välkommen hem till Lingonkullen!

Beskrivning

Planlösning
Entré in i en praktisk hall. På ena sidan från hallen når du ett masterbedroom med fönster mot husets entrésida. Åt andra hållet från hallen kommer du till ett sovrum med två enkelsängar samt till ett badrum med dusch och WC.
Rakt fram från hallen når du allrummet, lägenhetens hjärta smakfullt planerat i öppen planlösning med köket. Härifrån når du balkongen/uteplatsen via altandörr.
Innanför allrum och kök finner du ytterligare två sovrum, samt badrum med dusch, bastu och WC.
Lägenheten har genomgående 3-stavs ekparkett på golven och ljust målade väggar. Lägenheten har vattenburen golvvärme i alla rum.

Hall
Hall med avhängning och torkskåp. Klinker med golvvärme på golvet.
Sovrum 1
Sovrum med dubbelsäng och garderob. Fönster med utsikt.
Sovrum 2
Sovrum med två enkelsängar och garderob. Ett fönster.
Badrum
Badrum med dusch med glasdörrar, tvättställ, handukstork och WC. Helkaklade väggar, klinker på golvet.
Allrum/kök
Allrum och kök i öppen planlösning. Allrumsdelen möblerad med hörnsoffa, fåtölj och bord. Tre fönster på rad mot utsikten och uteplatsen/balkongen. Köksdelen har matplats möblerad med matgrupp i ek för 8 personer. Köket är praktiskt och modernt, fullt utrustat med spis, ung, mikro, kyl/frys och diskmaskin. Vita luckor.
Sovrum 3
Sovrum med dubbelsäng och garderob. Fönster mot nedsidan av huset.
Sovrum 4
Sovrum med två enkelsängar och garderob. Ett fönster.
Badrum och bastu
Badrum med bastu. Duschhörna med glasdörrar, tvättställ, handukstork, WC och tvättmaskin. Helkaklade väggar i badrummet, bastupanel i bastun, klinker på golvet.

Övrigt

Pisten Långsvängen (nr 9) löper bredvid husen med direkt ski in / ski out.

Dokument (pdf)

Intygsgiven Kostnadskalkyl lingonkullen.pdf Stadgar.pdf SkiStar Logirekrytering 2018 3.pdf

Länkar

Flygfilm Pistkarta Objekt360 Ski in film

Bostadsfakta

Kommun

VEMDALENS KYRKBY 43:308, Härjedalen kommun.

Storlek

Boarea 88 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 0-4 sovrum.

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2014
Byggnadstyp: 2 plan i souterräng
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: FTX, ventilation med värmeåtervinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme, vattenburengolvvärme

Föreningen

Föreningens namn: BRF Lingonberryhills
Organisationsnummer: 769637-3989
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Behövs ej

Månadsavgift

Avgift: 3 215 SEK / mån
Hushållsel, TV och bredband ingår inte i avgiften.

Driftskostnad

Ej ännu klar.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 5.00000 %
Andel av årsavgiften: 5.00000 %

Uteplats

Undervåningarna har en stenlagd uteplats, vissa har dessutom tillgång till större gräsbevuxen uteplats.

Bilplats

Parkering för två bilar till varje lägenhet.

Övriga utrymmen

Skidförråd till varje bostadsrätt.

Övrigt

Tillträde september 2020 först då erläggs insats och upplåtelseavgift.

Vägbeskrivning

Från Björnidet följ vägen upp mot lingonstigen och lingonkullen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy