Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 195 000 SEK / utgångspris
Adress
Erik Dahlbergsgatan 10A, Huskvarna-City, Huskvarna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
55 kvm
Avgift
2 060 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Perfekt förstabostad med låg avgift

På ett centralt och attraktivt läge i Huskvarna finner Ni Erik Dahlbergsgatan 10A, en charmig lägenhet om 55kvm fördelat på två rok. Belägen i en fastighet byggd 1937 gör att lägenheten får en tidstypisk charm med väl tilltagen takhöjd och stora sociala ytor. Det rymliga vardagsrummet med trivsam utsikt över parkområdet är perfekt om man ska ha gäster på besök med god plats för såväl en stor soffgrupp som matsalsmöbel. Lägenhetens sovrum är även det inbjudande och rymligt med goda förvaringsmöjligheter, de stora ytorna gör att man med enkelhet får plats med såväl en dubbelsäng som ett skrivbord om så önskas. I övrigt i lägenheten finner man ett praktiskt kök och ett helkaklat och stilrent badrum.

Att lägenheten ligger i en stabil förening är bara ytterligare ett plus. Den låga avgiften om 2060 kr bidrar till låga boendekostnader och gör detta till en lägenhet som passar de flesta allt ifrån par till singelhushåll som önskar att bo på ett centralt och attraktivt läge.

Här bor du med det mesta av vad Huskvarna har att erbjuda inom promenadavstånd. I närområdet finns livsmedelsbutiker, restauranger, bibliotek, vårdcentral, gym m.m. Busshållplatsen har du bokstavligt talat utanför porten och härifrån går bussen med täta avgångar till såväl Jönköping som Huskvarna med omnejd.

Kort och gott en lägenhet som måste upplevas på plats!

Detta är en kommande försäljning, vid frågor och funderingar vänligen kontakta ansvarig mäklare!

Beskrivning

Kök
Ett modernt och yteffektivt kök med bänkskivor i ek och praktisk förvaring. Köket är utrustad med spis, kombinerad kyl/frys, fläkt och diskho.

Vardagsrum
Ett rymligt, socialt och välplanerat vardagsrum blir i denna lägenhet den naturliga samlingsplatsen. Detta med sitt vackra ljusinsläpp med en trivsam utsikt över parken och god plats för såväl en stor soffgrupp som en matgrupp. Rummet har ljusa väggar och laminatgolv.

Sovrum 1
Från hallen når du detta sovrum, som är rymligt, harmoniskt och mysigt med utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för stor säng. Ljusa väggar och laminatgolv.

Badrum 1
Ett litet men funktionellt och smakfullt badrum med toalett, duschvägg, dusch, handfat och badrumsskåp. Mörkt klinkergolv och väggar i vitt kakel.

Dokument (pdf)

stadgar smeden 3.pdf årsredovisning smeden 3.pdf energideklaration erik dahlbergsgatan.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun, Skattesats 34.81%.

Församling

Huskvarna.

Storlek

Boarea 55 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

A1101

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1937
Byggnadstyp: Höghus
Fönster: 3-glasfönster
Övrigt: Till lägenheten följer ett större förråd i källaren.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Lägenhetsnummer: A1101
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Energiförbrukning: 170 /per kvm (atemp) och år

TV

Kabel-tv via ComHem

Internet

Bredband tecknas separat via ComHem

Månadsavgift

Avgift: 2 060 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Bilplats

Parkeringsplats går att hyra för 125kr/mån. Till parkeringen är det separat kö.

Övriga utrymmen

I föreningen finns en fräsch och välutrustad tvättstuga.
Det finns även ett praktiskt cykelförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy