Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 050 000 SEK / Accepterat pris!
Adress
Munkegärdegatan 58, Munkegärde, KUNGÄLV
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
71 kvm
Avgift
5 022 SEK / mån
Rum
2 rum

Fin tvåa med stor balkong i populära Munkegärde!

2a med balkong. Bostaden är fint renoverad med påkostade materialval och bör upplevas på plats. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Stort badrum med wc och dusch och separat tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp. Sovrummet rymmer dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Förvaring finns i stor klädkammare som ligger i anslutning till hallen. Från det tilltagna sovrummet nås balkongen.

Bostaden ligger i populära Munkegärde med direkt närhet till underbara grannar, naturen, förskolor, skolor och expressbussar till Kungälv och Göteborg.

Välkommen hem.

Beskrivning

Hall | Fungerar som bostadens nav och härifrån når ni samtliga rum. Ljusa väggar och på golvet ligger snyggt och blankt klinkergolv. Gott om förvaring finns i klädkammare. Efter hallen ligger enhetligt snyggt ljusgrått laminatgolv i större delen av bostaden.

Kök | Riktigt fint renoverat Marbodalkök från 2018 där skåpsinredningen går i vitt som ger en god kontrast. Spotlights finns här för den rätta känslan. Påkostad maskinpark bestående av diskmaskin, fläkt, induktionshäll, kombinerad kyl och frys samt micro och varmluftsugn i bekväm arbetshöjd. Snyggt och praktiskt med L-formad köksö.

Vardagsrum | Ligger i öppen anslutning till köket vilket inbjuder till trevliga middagsbjudningar. Här får ni plats med den stora soffan och tillhörande möblemang.

Sovrum | Lugnt och fritt beläget. Här finns plats för dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. Härifrån når ni den stora och möblerbara balkongen.

Balkong | Möblerbar med skön loungemöbel i österläge.

Badrum | Helkaklat badrum. Utrustat med handfat, badrumsskåp, wc och dusch.

Tvättstuga: Stor tvättstuga med goda arbetsytor.

Välkommen hem.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar HSB Brf Munkegärde i Kungälv.pdf Årsredovisning HSB Brf Munkegärde i Kungälv.pdf Energideklaration HSB Brf Munkegärde i Kungälv.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Kungälv kommun, Skattesats 34.11%.

Församling

Kungälv-ytterby.

Storlek

Boarea 71 kvm. Area enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

00028

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
En trappa upp.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1980
Ventilation: Frånluft
Ventilationsinspektion: 2010-07-02

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Munkegärde i Kungälv
Organisationsnummer: 716409-5312
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 00028
Antal lägenheter: 101
Antal lokaler: 3

HSB Brf Munkegärde i Kungälv är en välskött förening bestående av 101 st lägenheter samt 3 st lokaler belägna i totalt 7 st bostadshus och 2 st radhuslängor som föreningen äger. Det finns totalt 67 st parkeringsplatser och 52 st garage. Föreningen använder SBC som förvaltare.

Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?
Ja.

Verksamhet i lokalerna: Frisör- och Dagbarnverksamhet.

Parkering: Föreningen har både parkeringsplatser (150 kr/mån) med el och utan el. Separat kö. Föreningen har även garage (300 kr/mån). Separat kö.

TV och bredband: Fiber har installerats i föreningens samtliga lägenheter och utrymmen. Föreningen har ett avtal med Telia och gäller i ca 8 år framåt.

Gemensamma utrymmen: Föreningslokal.

Bastu på helgonagatan, för att få tillgång till bastun får en nyckel kvitteras ut mot deposition ca 100 kr.

Tvättstuga - I första hand för de boende på Nunnegården.

2 st gästlägenheter. En på Munkegärdegatan 16 och en på Nunnegårdsgatan 50. Det finns i den mindre lägenheten 2-3 sängplatser. I den större gästlägenhet finns det 5 sängplatser.

Föreningsexpedition

Cykelrum, barnvagnsrum och mopedrum.

Föreningens renoveringar

Genomförda renoveringar:
Löpande underhåll har gjorts den senaste tiden såsom fönsterbyte, nya ytterdörrar, ny takpapp på trapphusen mm.
Stamspolning
OVK utförd

Planerade renoveringar:
Trappor och loftgångar på Munkegärdegatan och Helgonagatan ska renoveras och/eller bytas ut.

Energideklaration

Status: Utförd
Energideklarationsdatum: 2010-07-02
Energiprestanda primärenergital: 115 /kWh per kvm och år

TV

Fiber via Telia (Telia Triple-play)

Internet

Fiber via Telia

Månadsavgift

Avgift: 5 022 SEK / mån
Inkluderat i månadsavgiften är värme, bredband och tillägg för ytterdörr.

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
VA: 100 SEK
Elektricitet: 100 SEK
Såväl vatten som hushållsström varierar med hushållets storlek och sammansättning. Föreningen har individuell mätning och debitering.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.82621 %
Andel av årsavgiften: 0.82693 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy