Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Tjärhovsgatan 22, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
18 kvm
Avgift
2 128 SEK / mån
Rum
1 rum

Ansvarig mäklare

Linnea Wisenfelt
Ansvarig mäklare Linnea Wisenfelt

Yteffektiv etta i ett av Södermalms mest attraktiva områden!

Välkommen till Tjärhovsgatan 22! Här bor du i ett rum och kök med ett drömläge för dig som vill bo med pulsen utanför porten. Ett stenkast bort ligger Medis och Götgatsbacken med dess stora utbud av nöjen, kultur, restauranger, affärer och övrig service. Trots närheten till pulsen ligger lägenheten på en lugn, enkelriktad och behaglig gata omgiven av vackra kulturhus. Lägenheten ligger en trappa upp och det stora fönstret ger ett härligt ljus insläpp och inbjuder till att blicka ut över söders kulturkvarter, de promenerande på gatan nedanför och utsikt mot vackra Katarina Kyrka. Lutar du dig ut, ser du på avstånd Medborgarplatsens myllrande folkliv. Lägenheten har en takhöjd på 2,7 m vilket ger en ljus och rymlig känsla. Dispositionen består av ett rum med parkettgolv samt praktisk köksdel och matplats. Fräscht badrum med kakel och klinker. Innergården är lummig med grill och utemöbler och många sammankomster för den sociale.

Utmärkta kommunikationer både med buss och tunnelbana Medborgarplatsen/Slussen till resten av innerstaden och promenad avstånd till Södra Stations tåg.

Fastigheten är belägen i ett av Söders absolut mest centrala och charmiga kvarter. Här finns allt det bästa av Södermalms krogar, folkliv, delikatessbutiker, gym, shopping, parker, kommunikationer, biografer och populära områden som Mosebacke/Södra teatern, Fjällgatan, Nytorget, Vitabergsparken och SOFO runt knuten. Här blandas det moderna Södermalm med Skrapan med de historiska kulturkvarteren på ett utmärkt sätt. Gott om kvällsöppna aktiviteter, nöjen samt service i området både för lokalbefolkningen och turister.

Välkommen till ettan med det perfekta läget mitt på Söder!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy