Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 395 000 SEK / högstbjudande
Adress
Södra Grev Rosengatan 58B, Örebro
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
31 kvm
Avgift
2 640 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk etta i Slussen!

Välkommen till denna unika och väldisponerade etta i ett fantastiskt läge för dig som vill bo naturnära men ändå centralt i nya området Slussen! Här ligger kök och vardagsrum med sovalkov i öppen planlösning, och genom lägenheten följer en harmonisk grågrön ton både på köksluckor och återkommande i fondtapeten i alkoven. Mysig lägenhet för den som önskar ett mindre boende eller övernattningslägenhet. Mot innergården finns en härlig uteplats med egen trädgård, otroligt lyxigt för en liten central lägenhet!

Med naturområden och härliga parkområden runt knuten får du här ett boende som överträffar det mesta. På knappa 10 minuters cykeltur når du allt vad city har att erbjuda och USÖ ännu närmre. Samtidigt har du naturen strax utanför din dörr med fina promenadvägar, Stadsparken och Osets naturreservat bara ett stenkast bort.

Möjlighet till snabbt tillträde om så önskas!
Välkommen hem!

Beskrivning

Hall
Hall med mindre plats för avhängning ovan en sittpall. Skjutdörrsgarderober med spegeldörrar. Golv: Klinkers.

Kök
Ljust och fint kök som går i ljusblått.
Utrustning: induktionshäll, ugn, micro, kyl/frys och diskmaskin.

Vardagsrum
Härligt vardagsrum med mycket ljusinsläpp. Plats för mindre matsalsmöbel samt soffa. Alkov med fondtapet i samma ton som kök. Utgång till utspelas och trädgård och utsikt mot ån.

Badrum
Stilrent badrum med vita väggar och mörkgrått golv. Gott om förvaring i spegelskåp, kommod och väggskåp. Tvättmaskin.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Örebro kommun.

Storlek

Boarea 31 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

21002

Våning / hiss

Våning 1 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018

Föreningen

Föreningens namn: Brf Slussen
Organisationsnummer: 769631-4702
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 21002
Antal lägenheter: 57
Antal lokaler: 0

Parkering: Föreningen har parkeringsplatser på del av gård: 4 st elbilsplatser, 37 platser med motorvärmare och 3 platser utan motorvärmare samt 3 HKP platser, till parkeringsplatserna är det separat kö.

TV och bredband: Fastigheten är ansluten till Telia Triple Play och försörjs med tele, data och TV via fibrer.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns samlingslokal, cykelförvaring, miljöhus och ett växthus.
Den skyddade innergården är en rofylld plats för umgänge och avkoppling. Här finns fina grönytor, boulebana och ett vackert växthus.

TV

Telia Triple Play

Internet

Fiber: Telia Triple Play

Månadsavgift

Avgift: 2 640 SEK / mån
Kostnad för varmvatten tillkommer samt regleras och debiteras efter individuell förbrukning.

Gårdsplats/innergård

Den gemensamma gården är en trevlig mötespunkt i kvarteret. Gården är grön och har mycket växter med orangeri, plats för odling, sittplatser och boulebana.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Uteplats

Uteplats mot ån i söderläge. Stor och härlig uteplats med mindre trädgårdsförråd.

Bilplats

Föreningen har parkeringsplatser på del av gård: 4 st elbilsplatser, 37 platser med motorvärmare och 3 platser utan motorvärmare samt 3 HKP platser, till parkeringsplatserna är det separat kö.
Parkering sker även på omgivande kvartersgator.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd som är beläget i gårdshuset på föreningens innergård.
I föreningen finns samlingslokal, cykelförvaring, miljöhus och ett växthus.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy