Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 750 000 SEK / pris
Adress
Alströmergatan 49, vån 3, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
28 kvm
Avgift
1 853 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Underbar etta med vacker fiskbensparkett och centralt läge

Superfin ljus 1:a med väldisponerad planlösning där alla funktioner får gott om plats. Luftigt allrum med generöst fönsterparti. Utmärkta förvaringsmöjligheter i två garderober och extra förvaring inbyggd under sängen. Renoverat kök och stambytt badrum.

Eftertraktat centralt läge med trevliga lummiga omgivningar. Minilivs utanför porten. Nära kommunikationer och shopping samt mysiga promenadstråk längs vattnet vid Kungsholms Strand. Några minuter till Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och Åhléns. En kort promenad till Sankt Eriksbron och Vasastan.

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Ljusa målade väggar och ekparkett. Hallen leder vidare till badrum, allrum och kök.

KÖK
Renoverat kök med inredning i vitt som erbjuder god förvaring samt bra arbetsytor. Snygg arbetsbänk i massivt trä med vitt kakel ovanför. Här finns glashäll, mikrougn med grillfunktion, kolfilterfläkt samt kylskåp med frysfack.

RUM
Luftigt allrum med ljusinsläpp från ett stort vackert fönster med fönsterbänk i sten och installerade persienner. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger vacker fiskbensparkett. Generösa lättmöblerade ytor med plats för matbord, sällskapsdel och säng. Uppbyggd säng med förvaringsutrymme under. Bra klädförvaring i två garderober med överskåp.

BADRUM
Badrummet har vita kaklade väggar och ljus våtrumsmatta på golvet. Här finns dusch, wc, handfat med spegel ovanför och lådkommod undertill. Hyllor på väggen för ytterligare förvaring.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar BRF Energideklaration BRF Årsredovisning.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.58%.

Församling

Västermalm.

Storlek

Boarea 28 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

10405-0405

Våning / hiss

Våning 3 av 0.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1930

Föreningen

Föreningens namn: Brf Alströmergatan 49
Organisationsnummer: 769608-7613
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 10405-0405
Antal lägenheter: 57
Antal lokaler: 1

Brf Alströmergatan 49 förvärvade fastigheten 2003 och upplåter 57 bostadsrättslägenheter och 1 lokal med hyresrätt. Föreningen äger fastigheten Dykaren 30, med adress Alströmergatan 49. Föreningen klassas som äkta bostadsrättsförening. Föreningen godkänner delat ägande men ser gärna att minsta ägarandel är 20%.

FASTIGHETEN
1992/93 Genomfördes en totalrenovering av hela fastigheten, stammar kök/badrum, el-stigar, tak, fasader samt trapphus.
2007 Hissen renoverades.
2009 Genomförde man OVK (obligatorisk ventilationskontroll) samt energideklaration.
2010 Spolades avloppsstammarna
2011 Godkänd OVK
2012/13 Installation av nytt fjärrvärmesystem
2013 Trapphusrenovering
2016 Bredband installerades

TV & INTERNET
Bredband via Ownit finns installerat i fastigheten, obligatoriskt tillägg till avgiften med 129 kr per månad.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelparkering och tvättstuga finns i källarplanet. Intill fastigheten finns soprum för hushållssopor.
Grön och lummig innergård med utemöbler och grillmöjligheter.

Energideklaration

Energiförbrukning: 150 /per kvm (atemp) och år

Månadsavgift

Avgift: 1 853 SEK / mån

Driftskostnad

Tv & bredband 129 kr/mån, obligatoriskt tillägg.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.57773 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy