Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Dammtorps allé 19, Järvastaden, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
30 kvm
Avgift
2 024 SEK / mån
Rum
1 rum

Ansvarig mäklare

Malin Reidarsson
Ansvarig mäklare Malin Reidarsson

Toppmodern 1a med närhet till buss som tar dig direkt till Universitetet!

På gränsen mellan Solna och Sundbyberg, alldeles intill Igelbäckens naturreservat med endast 10 minuter från Stockholm city ligger Järvastaden. En egen småstad och ett drömboende för alla som vill bo lugnt och tryggt med närhet till både naturen och city. Busstationen som ligger ca 100m från bostaden tar dig direkt till Solna centrum eller Universitetet. Pendeltåget går från Ulriksdals station och tar 10 minuter in till T-centralen. För dig som vill använda tunnelbana har du Hallonbergens station en kort cykel- eller busstur bort. Med bil tar du dig på 5 minuter till Mall of Scandinavia, Skandinaviens största shoppingcenter med över 230 butiker, 20 restauranger samt Sveriges första IMAX-biograf med Skandinaviens största dukar och VIP-salonger.

Här i Järvastaden är det lätt att trivas och läget på Dammtorps allé är fenomenalt. Här bor du naturnära med parker, gym och skog med bra motionsspår samt utegym nära till hands. Närheten till ICA, frisörer, caféer, pizzerior och andra restauranger som serverar allt från sushi till libanesisk À la carte gör detta område perfekt för det nyblivna paret, förstagångsköparen eller varför inte studenten som har möjlighet att bo ett stenkast bort från direktbussen till universitetet.

Nu har du chansen att flytta in i ett hem där allt finns på plats redan när du sätter nyckeln i låset! Här på Dammtorps allé 19 hittar du en optimalt planerad och ljus lägenhet med fräscha ytskikt, vackra golv och fint ljusinsläpp. En modern bostad med hög standard som lämnar ytterst lite övrigt att önska. Att föreningen även gett en avgiftsfri månad visar bara på att du här har möjlighet att göra en riktigt bra affär! Vid större bjudningar kan du som köpare även boka Jaktvillan, läs mer på: http://www.jarvastaden.se/index.php/boendeinformation/boka-jaktvillan

Välkomna hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy