Länk kopierad!
Budgivning pågår

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
745 000 SEK / Eller högstbjudande
Adress
Rullstensvägen 21C, Sandared, Sandared
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
64.5 kvm
Avgift
4 112 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Populär lägenhet i Sandared

Välkomna till denna populära tvårummare om 64,5 kvm. Fräscht kök och bekvämligheter såsom tvättmaskin och torktumlare erbjuds. Härlig balkong i söderläge.

Bostadsrättsföreningen Rullen i Sandared har stabil ekonomi med en belåningsgrad på endast 1 433 kr/kvm enligt årsredovisningen från 2017. Mycket trevligt belägen förening med naturen som närmsta granne och gångavstånd till Sandared Centrum med dess utbud av mataffär, pizzeria, blombutik, vårdcentral, Viaredssjön samt idrottsanläggning. För dig med barn, når du både förskola och skola på gångavstånd.

Snabbt tillträde möjligt!

Välkommen på visning!

Beskrivning

Ljus hall med klinker på golvet och vitmålade väggar. Avhängningsmöjligheter till vänster.

Köket är vitt med ljusgrå bänkskiva och stänkskydd i form av mörk mosaik. Här finns spis, micro, fläkt, kyl/frys och diskbänk. Matbord för 4 personer får smidigt plats i anslutning.

Vardagsrummet är stort nog för både soffa och matbord om så önskas. Här når ni balkongen som ger möjlighet till både cafébord och lite odlingar om så önskas. Balkongen är belägen i söderläge vilket ger sol från innan lunch till eftermiddag.

Badrummet är helkaklat i vitt och grått och erbjuder dusch, WC, handfat, spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare från 2018.

Sovrummet finner ni från hallen. Plastmatta på golvet och ljusa väggar. Här får såväl säng som skrivbord eller byrå plats efter eget behov.

I källaren finner ni både matkällare och källarförråd.

Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Årsredovisning Rullen 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sandhults-Rydet !:145, Borås kommun, Skattesats 34.18%.

Församling

Sandhult.

Storlek

Boarea 64.5 kvm. Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

8-3028-3-51-9

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1972
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 2-glasfönster isoler

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB:s brf Rullen
Organisationsnummer: 716409-7847
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 8-3028-3-51-9
Antal lägenheter: 107
Antal lokaler: 35

Bostadsrättsföreningens hus bebyggdes åren 1963, 1967 och 1972 på fastigheten i Sandared 1:529, Sandared 1:537, Sandhult-Rydet 1:145 och Sandhult-Rydet 1:161 som föreningen innehar med äganderätt. Finns 107 bostadsrätter, 42 lokaler, 12 garage och 116 parkeringsplatser

Föreningens renoveringar

Föreningen renoverade stammar i kök och badrum samt renoverade badrummen under 2014. El utbytt 2014.

Se föreningens årsredovisning för ytterligare information.

Energideklaration

Status: Beställd

TV

Grundutbud TV ingår, från Telia öppen fiber. TV-box hämtas via föreningen. Tack vare öppen fiber kan köparen välja ytterligare kanalpaket från Viasat, Boxer m.fl där köparen även står för kostnaden. Papper med mer information får ni från föreningen.

Internet

Teckna eget avtal via Telia öppen Fiber.

Månadsavgift

Avgift: 4 112 SEK / mån
inkl. värme, VA, sophantering och grundutbud TV.

Driftskostnad

225 SEK varav:
Elektricitet: 225 SEK
Försäkringspremien kan variera. Vänligen kontakta ditt försäkringsbolag för exakta siffror.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.91854 %
Andel av årsavgiften: 0.91854 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare

Övriga utrymmen

Förråd och matkällare finner ni i källaren.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy