Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lovisagatan 211, Jönköping, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
93 kvm
Avgift
3 900 SEK / mån
Rum
4 rum

Rymlig fyrarummare på barnvänlig adress

Välkommen till Tokarp och denna fyrarummare om 93 kvadratmeter. En välplanerad och rymlig bostadsrätt som erbjuder bland annat härligt ljusinsläpp från flertalet fönster samt bra förvaringsmöjligheter. Bostaden upplevs som något utöver det normala med sina fräscha ytskikt, nylagda trägolv samt köket som genomgick en renovering under så sent som 2017/2018. Detta favoritutrymme fick ny kyl, ny frys, nya luckor och ny bänkskiva 2017. Under 2018 tillfördes nytt kakel, ny blandare samt ny diskmaskin. Bostaden har genomgående neutrala färgval som gör det enkelt att sätta sin egen prägel direkt vid inflyttning. Den öppna planlösningen i vardagsrummet bjuder in till umgänge på ett optimalt sätt. I anslutning till det ljusa vardagsrummet når ni med enkelhet balkongen/uteplatsen som totalrenoverades under 2017 - både en inglasad del samt altan. Både badrummet och toaletten är i helkaklade utföranden i neutrala och tidlösa kulörer. I badrummet blir Ni bortskämda med både dusch och badkar samt en kombinerad tvätt/torkmaskin. Andra fördelar som bör uppmärksammas är att du smidigt tar dig upp till vindsförråd och tvättstuga i samma huskropp och att bredband från ComHem (100/10) via fiber ingår i månadsavgiften. Vidare i månadsavgiften om 3900 kr ingår även värme, vatten samt kabel-TV med dess grundutbud.

Brf Norrgården 2 är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, cykelrum, föreningslokal samt pingisrum. Föreningen har också ex antal parkeringsplatser samt garageplatser där det första alternativet med stor sannolikhet går att ordna omgående. Dessutom finns en lekplats och gästparkeringar.

Här bor du vid ett av Tokarps trevligaste lägen - bara ett stenkast från förskola! Med en kort promenad når du Gräshagen där du har både pizzeria och matbutik. Med en längre cykeltur är vid Jönköping city.

Välkomna till ett av Jönköpings mest populära områden bland barnfamiljer. Vi ses på visningen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy