Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Lovisagatan 211, Jönköping, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
93 kvm
Avgift
3 900 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymlig fyrarummare på barnvänlig adress

Välkommen till Tokarp och denna fyrarummare om 93 kvadratmeter. En välplanerad och rymlig bostadsrätt som erbjuder bland annat härligt ljusinsläpp från flertalet fönster samt bra förvaringsmöjligheter. Bostaden upplevs som något utöver det normala med sina fräscha ytskikt, nylagda trägolv samt köket som genomgick en renovering under så sent som 2017/2018. Detta favoritutrymme fick ny kyl, ny frys, nya luckor och ny bänkskiva 2017. Under 2018 tillfördes nytt kakel, ny blandare samt ny diskmaskin. Bostaden har genomgående neutrala färgval som gör det enkelt att sätta sin egen prägel direkt vid inflyttning. Den öppna planlösningen i vardagsrummet bjuder in till umgänge på ett optimalt sätt. I anslutning till det ljusa vardagsrummet når ni med enkelhet balkongen/uteplatsen som totalrenoverades under 2017 - både en inglasad del samt altan. Både badrummet och toaletten är i helkaklade utföranden i neutrala och tidlösa kulörer. I badrummet blir Ni bortskämda med både dusch och badkar samt en kombinerad tvätt/torkmaskin. Andra fördelar som bör uppmärksammas är att du smidigt tar dig upp till vindsförråd och tvättstuga i samma huskropp och att bredband från ComHem (100/10) via fiber ingår i månadsavgiften. Vidare i månadsavgiften om 3900 kr ingår även värme, vatten samt kabel-TV med dess grundutbud.

Brf Norrgården 2 är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, cykelrum, föreningslokal samt pingisrum. Föreningen har också ex antal parkeringsplatser samt garageplatser där det första alternativet med stor sannolikhet går att ordna omgående. Dessutom finns en lekplats och gästparkeringar.

Här bor du vid ett av Tokarps trevligaste lägen - bara ett stenkast från förskola! Med en kort promenad når du Gräshagen där du har både pizzeria och matbutik. Med en längre cykeltur är vid Jönköping city.

Välkomna till ett av Jönköpings mest populära områden bland barnfamiljer. Vi ses på visningen!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en inbjudande och yteffektiv hall med hatthylla och klädhängare. Hallen har vita väggar och mörkt klinkergolv.

Kök
Härligt, socialt och fräscht kök från IKEA med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Köket har vita väggar och parkettgolv. Utrustningen består av spis, ugn, kyl, frys, fläkt och diskmaskin.

Vardagsrum
Ett rymligt, socialt och härligt vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och stora och lättmöblerade ytor. Rummet har ljusa väggar och parkettgolv.

Sovrum 1
Från hallen når du detta sovrum, som är stort, rymligt och väl tilltaget med rymliga garderober och har gott om plats för en stor säng. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum 2
Ett lite mindre sovrum med bra förvaring och plats för garderober. Vita väggar och parkettgolv.

Sovrum 3
Ett lagom stort, mysigt och rogivande rum med plats för säng, nattduksbord och garderob. Detta sovrum har ljusa väggar och parkettgolv och går utmärkt att använda som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Badrum/WC
Kaklade väggar i vitt och golv i svart klinkers. Utrymmet är vidare utrustat med:
- Spegelskåp
- Kommod
- WC
- Dusch
- Badkar
- Varmvattenberedare
- Kombinerad tvätt/torkmaskin
- Golvvärme

Gästtoalett
Liten, praktisk och fräsch gästtoalett med toalett, handfat, kommod och badrumsskåp.

Balkong 1
Solig, inglasad och insynsskyddad balkong/uteplats med eftermiddagssol och kvällssol. Här har man utsikt mot gatan och föreningens trädgård. Balkong/uteplatsen nås via vardagsrummet.

Dokument (pdf)

Planritningar 36 Brf Norrgården 2 2018Å.pdf 502042-deklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun, Skattesats 34.66%.

Församling

Jönköpings Kristina-Ljungarum.

Storlek

Boarea 93 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

036-036-004

Våning / hiss

Våning 1 av 6.
En trappa upp från entréplan.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1984
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Ventilationsinspektion: 2013-09-18

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Norrgården 2
Organisationsnummer: 716403-1853
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 036-036-004
Antal lägenheter: 109
Antal lokaler: 1

Stabil förening!

Föreningens ekonomi

Inga kommande avgiftshöjningar i nuläget enligt ordförande den 12/5-16.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 152 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2013-09-18

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbudet ingår i månadsavgiften.

Internet

Anslutet till Com Hem. Ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 3 900 SEK / mån
Värme, vatten, kabel-TV och bredband ingår i månadsavgiften

Driftskostnad

680 SEK varav:
Försäkring: 80 SEK
VA: 300 SEK
Elektricitet: 300 SEK
Vämning av varmvatten bekostas av lägenhets innehavaren.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.84510 %

Bilplats

Garage 100:- i månaden. P-plats 40:- i månaden.
Separat kö till garage.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy