Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Signe Tillischgatan 9, Frösunda, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66 kvm
Avgift
3 891 SEK / mån
Rum
2 rum

Fantastisk lägenhet på bästa adress med social planlösning och välskött förening

Välkommen till en riktigt fin och välplanerad 2:a på lugn återvändsgata i populära Frösunda! Denna bostad är exceptionell med sitt lugna läge intill grönområden. Samtidigt finns här direkt närhet till både skolor och förskolor samt kommunikationer och shopping i Nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia. Med många fönster, mycket ljus, ett stort, härligt badrum och väl tilltagna sociala ytor erbjuder denna bostad något alldeles extra! På Signe Tillischgatan 9 bor du utöver detta i en stabil och omtyckt förening med god ekonomi som erbjuder en härlig park belägen mellan Signe Tillischgatan och Anders Lundströms gata. Denna får nyttjas exklusivt av föreningens medlemmar vilket gör det till en lugn oas att trivas på, både sommar- och vintertid.

Populära Frösunda har den perfekta blandningen av lugnt och lummigt samtidigt som det har direkt närhet till E4:an och bra kommunikationer i samtliga väderstreck. Frösunda är ett område inom stadsdelen Järva i Solna kommun. Stadsdelen består av två delar, den södra delen som har sin start vid Kolonnvägen och sträcker sig längst Gustav III:s Boulevard till söder om Ritorp och har benämningen Frösunda och sedan den norra delen som sträcker sig i början av fältet till Ritorp respektive förbi Ritorps ishall tillbaka till Kolonnvägen.

Från Solna station tar du dig direkt in till stan på 8 minuter, Järva krog med ett brett utbud av bussar är en kort promenad bort och innefattar förutom bussar till bl a Sollentuna och Täby, även flygbuss till Arlanda. Hagaparken och Brunnsviken med promenadområden och badplats ligger en kort bit bort. Likaså ligger Ulriksdals IP med sport och motion nära till hands, här är även en ny simhall under byggnation! I närområdet finns en välsorterad Hemköp, flera småaffärer så som café, frisör, kemtvätt, Tant Gröns Blomster vid Frösunda torg, gym som Puls&träning, SATS, Actic m.fl. och det moderna Winery Hotel som från sin takterass har magisk utsikt över området. Här finns flera restauranger i olika prisklass och direkt närhet till både skola och förskola. Och räcker inte det erbjuder intilliggande Mall of Scandinavia shopping i världsklass, ytterligare matbutiker och mängder av restauranger att välja på! Välkommen till Frösunda, välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy