Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK
Adress
Dianavägen 2C, Glömsta, Huddinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
20 kvm, biarea 13 kvm
Avgift
1 982 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkomna till detta stilrena Attefallshus i natursköna Glömsta!

Här bor du på praktiskt disponerade kvadratmeter med en oslagbar trädäckad uteplats med många soltimmar.
Bostaden präglas av kvadratsmart och modern arkitektur. På entréplanet finns ett stilrent kök i öppen planlösning mot vardagsrummet med stort fönster från golv till tak, helkaklat badrum med golvvärme. En trappa upp finns ett välplanerat loftplan med plats för större säng samt god förvaring längs ena väggen. Från altanen kan du följa solens alla timmar från både solbädd eller varför inte ifrån bubbelbadet? Här finns dessutom gott om utrymme för grill och matplats.

Den ideala första bostaden för dig som önskar ett modernt och praktiskt boende i naturnära omgivning!

Beskrivning

--Kök
Praktiskt och kvadratsmart kök med goda arbetsytor. Här finns spishäll med fläkt, tvättmaskin, integrerade kyl/frys samt ugn och mikrougn. Dessutom gott om förvaring i över- och underskåp samt en praktisk köksö.

--Badrum
Helkaklat och rymligt badrum med duschplats,golvvärme, wc, handdukstork, litet vädringsfönster och handfatskommod.

--Allrum
I öppen planlösning mot köksdelen finns en perfekt yta för soffhörna. Väl belyst av stora fönsterpartier som vetter ut mot uteplatsen.

--Loftplan/sovdel
En trappa upp finns ett mysigt loftplan som rymmer större säng. Här finns dessutom gott om förvaring längs ena väggen samt ett utrymme för varmvattenberedaren (beläget ovanför badrummet på entréplan)

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar 2014 Brf Reviret 12.pdf Situationskarta Årsredovisning 2018 Brf Reviret 12

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun.

Storlek

Boarea 20 kvm, biarea 13 kvm. Areauppgifter enligt mäklarbild.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

00010

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2014
Byggnadstyp: Attefallshus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luftvärmepump och radiatorer

Föreningen

Föreningens namn: Brf Reviret 12
Organisationsnummer: 769627-2934
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 00010
Antal lägenheter: 12
Antal lokaler: 0

Parkering: Parkering med uttag för motorvärmare ingår i avgiften.

TV

Fiber via Telia.

Internet

Fiber via Telia.

Månadsavgift

Avgift: 1 982 SEK / mån
I avgiften ingår sophantering samt en p-plats med uttag för motorvärmare.

Driftskostnad

1 179 SEK varav:
Uppvärmning: 600 SEK
Försäkring: 179 SEK
Elektricitet: 400 SEK
Observera att driftkostnaderna är individuella och påverkas av avtal och användning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.80000 %
Andel av årsavgiften: 4.79987 %

Uteplats

Stor träaltan med solbäddar och bubbelbad i fantastiskt solläge. Här finns dessutom gott om plats för bord och stolar.

Bilplats

Parkering med uttag för motorvärmare ingår i avgiften.

Övrigt

GLÖMSTA
Välkommen till lugna och trevliga Glömsta. Ett område som passar utmärkt för er som älskar naturen, här bor ni med närhet till grönområden och sjön Gömmaren som erbjuder flera badplatser. Nära till Källbrinks Idrottsplats med löpspår, utegym och flera fotbolls- och tennisplaner. Även ridskola finns i området. Endast 10min bort hittar ni Flottsbro som sommartid erbjuder utmärkt badplats med många aktiviteter så som kanotuthyrning, mountainbike, möjlighet att hyra bastuflotte samt ett trevligt värdshus. Vintertid erbjuder Flottsbro skidåkning i flera pister samt längdspår.

Kommunikationer:
Buss 714 som tar er till Huddinge Centrum på ca 15 min. Att promenera till Huddinge Centrum tar ca 25 min och där finns pendeltåg samt flera busslinjer.

Förskolor och skolor:
I området finns flera förskolor; Utsikten, Talldalen, Vistabergs förskola, Glömsta, , Fullersta, Rosenhill och Vista förskola. Skolor i närområdet: Skapaskolan, Vistaskolan, Glömstaskolan, Stenmoskolan, Källbrinksskolan, Lindskolan och Rosenhillsskolan

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy