Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Westmansgatan 20B, Valla, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
86 kvm
Avgift
4 470 SEK / mån
Rum
3 rum

Modern trea belägen i populärt område!

Med ett attraktivt läge på Westmansgatan finner du denna stilrena och charmiga trerummare om 86 kvadratmeter med en stor inglasad balkong med utsikt över trädtopparna, moderna ytskikt såväl som en välplanerad och öppen planlösning. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp som skapar en härlig rymd och är belägen på våning 3 av 5 i ett hus med hiss.

Rummen disponeras enligt ett stilrent kök i vitt som erbjuder bra arbetsytor och rymlig del för matplats. Två harmoniska sovrum varav ena har plats för säng och goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggd garderob med skjutdörrar samt ett sovrum med garderob och plats för skrivbord samt säng. Sänkt tak i entré med spotlights. Alla golvsocklar bytta till äkta ek. Tillhörande finner ni totalt lyxigt två helkaklade och moderna badrum, ena med dusch samt ett med tvättmaskin och torktumlare.

Bostaden tillhör föreningen Brf Apellunden som bildades 2011 och består idag av totalt 49 st lägenheter. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. en vacker innergård med tillhörande grönområde. Ett stort källarförråd följer med denna lägenhet. Föreningen disponerar över både garage-, carport samt parkeringsplatser som de boende kan hyra. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-tv, ip-telefoni samt bredband.

I området Valla finner ni natursköna omgivningar så som Vallaskogen och vackra promenadstråk. Alldeles i närheten finns matbutik, restauranger, djursjukhus samt apotek. Bara ett stenkast bort ligger Gamla Linköping samt att man med en kort cykeltur når Universitetet. Stadskärnan med dess rikliga utbud av restauranger och shopping når ni med cirka 15 minuters promenadavstånd. Goda kommunikationer via buss, cykel eller gångväg.

Inflyttning är flexibelt och kan ske snabbt. Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy