Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Slottsgatan 24, ÖSTER CITY, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
41.5 kvm
Avgift
2 366 SEK / mån
Rum
1.5 rum

MINITVÅA högst upp i huset!

I Jönköping Centrum och populära Öster hittar Ni nu denna härliga minitvåa på Slottsgatan 24 om 41,5 kvm i en av Jönköpings bättre föreningar - Riksbyggens Brf Jönköpingshus nr. 7. Fördelarna är många - vad sägs som en balkong som renoverades och glasades in under 2018 att avnjuta dag- och kvällssolen på i sydväst-läge, och med en utsikt som våning 4 av 4 medför? Dessutom rymmer detta utrymme både loungedel och matbord som gör det extra bekvämt att förlänga sommarmånaderna på.

Bostadsrätten i sig har fina ytskikt, charmigt fiskbensparkettgolv, ett helkaklat badrum sen stambytet 2006 och ett yteffektivt kök i neutrala färg och materialval. Bostaden upplevs som ljus och luftig då flertalet fönster i väst bidrar med ljusinsläpp samtidigt som att utsikten över takåsarna letar sig in på ett fridfullt sätt. Minimal insyn är något som många föredrar - notera här att byggnaden mitt emot är en kontorsbyggnad som oftast inte är bemannad kvällar och helger. Planlösningen med den smarta sovalkovsdelen erbjuder snarare en 2rok vilket gör det möjligt att även bo två. Avgiften ligger endast på 2366 kr/mån där både värme, vatten, grundutbud av tv-kanaler, bredband (fiber), p-platser att nyttja, trädgårdsskötsel samt trappstädning ingår. Detta bidrar till en behaglig boendekostnad för såväl förstaköparen, paret, pensionären som studenten!

Värt att återigen lägga betoning på denna solida och ekonomiskt starka bostadsrättsförening: Föreningen har genomgått ex. antal större renoveringar under 2000-talet; bl.a. renovering av tak och tvättstugor men framför allt stambytet som ägde rum år 2006-2007. Notera även vidare:
- Hiss finns från markplan
- Nyttja föreningens gemensamma parkeringsplatser utan extra kostnad
- Bredband via fiber ingår i månadsavgiften!
- Grönskande innergård med uteplats, grillar och sittgrupper
- Källarförråd och matkällarförråd

Att bo på Öster i Jönköping har sina fördelar - Rakt över gatan finns Coop Konsum med öppettiden kl. 06-23. Endast 2 min gång till gågatan med dess utbud av butiker, restauranger, caféer, gym m.m. Lyxen att ha Vättern endast ett stenkast bort är något som också borde värdesättas. Studenten når Högskolan på bara några minuters cykelväg och bussen går precis utanför! Med andra ord, väldigt centralt.

Detta är en möjlighet som Ni inte får missa!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy