Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 685 000 SEK

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 595 000 SEK / Utgångspris
Adress
Stadingeplan 19, Spånga-Tensta, Spånga
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
77 kvm
Avgift
4 818 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till en fin bostad med hörnläge och härlig fri utsikt från den inglasade balkongen. Många renoverade ytor med genomgående laminatgolv samt nyrenoverad Fräscht helkaklat badrum. Här har ni ett vackert hem där familjen kan växa och trivas i. Varmt välkomna!
Missa inte en otrolig fin bostad!

Beskrivning

I nära anslutning till Tenstas vackra grönområden finner du denna fina och renoverade bostad med hörnläge om 77 kvm. Otroligt ljusinläpp med utsikt från den härligt inglasade balkongen över gården utan insyn.

HALL
Stor och rymlig hall med laminatgolv och vitmålade väggar där ljuset studsar fritt. Här finns även en garderob för avhängning och det finns plats att sätta in fler garderober om så önskas. Från hallen når du även de andra rummen i bostaden.

KÖK
Fint kök med fräscha vita skåpsluckor samt Kyl från välskända Bosch, Frys från Whirlpool, Spis med keramikhäll från Cylinda samt Fläkt från Electrolux. Här finner du även en matplats som skär in i vardagsrum. Kanske kan en stor härlig köksö vara passande till matplatsen.


VARDAGSRUM
I detta stora vardagsrum finns orginalparketten kvar och väggarna är vitmålade. i Här kan du möblera fritt med en XL-hörnsoffa eller kanske en U-formad soffa med dubbla divaner. Gott om plats för mediemöbler. I detta vardagsrum kan hela familjen samlas för fredagsmys i tv-soffan eller kanske brädspelskvällar. Ett rum för hela familjen att samlas och umgås i.

SOVRUM 1
I detta sovrum ligger det laminat på golv samt vitmålade väggar. Ett härligt sovrum med mycket ljusinsläpp och utan insyn.

SOVRUM 2
Masterbedroom, i detta stora sovrum finns gott om plats för en dubbelsäng samt att du kan möblera med garderober; modell större. Ljust laminat på golv samt vita väggar utan insyn.

SOV/ARBETSRUM
I detta tillbyggda rum finns fönster för ljusinläpp samt laminat på golv och vitmålade väggar. Detta rum kan användas som ett minirum för de mindre barnen eller kanske rentav arbetsrum. Väljfritt och låt fantasin flöda.

BADRUM
Modernt nyrenoverad badrum från 2017 med vitkaklade väggar samt mörkgrå klinker på golvet. Kommod samt spegelskåp. Ett fräscht badrum med badkar samt tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

BALKONG
Härlig balkong med bra utsikt över området/gården, även trallbelagd och inglasad.

VARMT VÄLKOMNA TILL ETT VACKERT HEM, SOM KAN BLI DITT!

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar.pdf Årsredovisning Äpplet 2018.pdf 201038-deklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.66%.

Församling

Spånga-Kista.

Storlek

Boarea 77 kvm.

Rum

3,5 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

196

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Våningsplan 3 av 3 (2 trappor).
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1968
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB:S Brf Äpplet i Stockholm
Lägenhetsnummer: 196
Antal lägenheter: 232
Antal lokaler: 12

Föreningen Äpplet består av 12 hus och 232 lägenheter. Förvaltare är HSB Stockholm. De allmäna utrymmena och gårdarna är fina och välskötta. Fasaderna och trapphusen är renoverade. Det är en levande förening med eget bibliotek, tidningsredaktion, gym, solarium, och trädgårdsklubb. Föreningen har även en egen pub (öppnas till hösten) där mat, dryck och kaffe serveras, hyrs även ut till privata fester. Övernattningslägenhet med plats för 6 personer finns att hyra för 100 kr/natt. Läs mer på föreningens hemsida: www.brf-applet.se

Föreningens ekonomi

Inga kommande avgiftshöjningar är planerade för närvarande. Inte heller några kommande renoveringar.( 2014-08-26 ) efter kontakt med Karin Arovelius (sekr. Karin Arovelius i brf Äpplet )

Föreningens renoveringar

Ombyggnad av fasaderna 2005-2006.

Energideklaration

Energiförbrukning: 166 /per kvm (atemp) och år

Internet

Comhem ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 818 SEK / mån

Driftskostnad

600 SEK varav:
Försäkring: 300 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.41211 %
Andel av årsavgiften: 0.41211 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Stamspolning 2017

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy