Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Brahegatan 12, Torpa / Söder, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
93 kvm
Avgift
5 327 SEK / mån
Rum
3 rum

Rymlig trerummare på mycket central och attraktiv adress!

Välkommen till Brahegatan 12 i Jönköping.
Letar Ni efter en rymlig trea med sociala ytor och vackert ljusinsläpp? Här finner Ni nämligen en 3rok om hela 93 kvm (!) bekvämt beläget en halvtrappa upp som gör det smidigt för både barnfamiljen, unga paret samt pensionärerna. Fräscha ytskikt, ljusa väggar och en stor balkong/uteplats i markplan där du kan avnjuta eftermiddag och kvällssol. Kök med generösa arbetsytor samt trevliga ekgolv erbjuds i flertalet rum. Bostaden har sammanfattningsvis två sovrum och ett vardagsrum i god storlek där allt som är av intresse ryms gott och väl. Pricken över i:et är den stora och grönskande innergården som bjuder in till umgänge med grillmöjligheter såväl som till lek för barnen.

I månadsavgiften ingår bredband via Comhem, garageplats, värme, vatten och Kabel-TV. Enbart en hemförsäkring och el tillkommer!

Brf Klostergården har under 2018 haft oförändrade månadsavgifter. Under tidigare år har avgifternas sänkts kontinuerligt vid flertalet tillfällen. Föreningen har även tecknat ett gemensamt abonnemang med ComHem och därför valt att inkludera bredband i månadsavgiften. Mycket trevlig förening som förvaltas av Jönköpingsbostäder. Trappstädning och gårdsskötsel ingår i månadsavgiften och utförs av extern firma. Föreningen tillhandahåller 139 st garageplatser. För bostäder om 3-5 r.o.k så ingår garageplatsen i månadsavgiften. Föreningen har åtta stycken lokaler vilket borgar för goda intäkter och bra ekonomi.

'Pulsen' som utmärker Brahegatan och den här delen av Torpa är oslagbar! Attraktivt läge med enbart ett stenkast bort till Ica Klosterkungen, Pizzeria Papillon och Restaurang Kock och Bar. Enbart med 5 minuters gång når du Jönköping centrum där det kryllar av restauranger och butiker. Högskolan och vårdcentral ligger bara runt hörnet och via cykel når du den populära Vätterstranden. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt!

Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy