Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 695 000 SEK
Adress
Gånglåten 4, Ljungarum, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
63 kvm
Avgift
3 134 SEK / mån
Rum
2.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Öppen och välplanerad 2,5:a på Gånglåten. Välkommen hem!

Här välkomnas du till en välplanerad och stilren lägenhet i riktigt bra skick. En välplanerad 2,5:a med fräscha ytskikt och stora sällskapsytor. Här saknar du inget! Till favoritrummen hör ett rymligt, öppet och modernt vardagsrum med öppen planlösning och vackert ljusinsläpp. Lägenheten har vidare två sovrum, toalett, kök och en balkong i östligt läge.

Renoveringar:
- Nya ytskikt i hela lägenheten utom badrum 2018-2019
- Ny diskmaskin samt kombinerad tvätt och torkmaskin 2018

I den låga månadsavgiften om 3143 kr ingår värme, vatten, el, kabel-TV samt parkering. Enbart abonnemang på bredband samt en hemförsäkring tillkommer.

BRF Ängsnejlikan är en mycket fin och välskött förening som förvaltas av Jönköpingsbostäder. Föreningen består utav 228 lägenheter och ligger bara något stenkast ifrån naturreservatet Strömsberg i Jönköping. Har eget vaktmästeri med 2 st fastighetsskötare. Det finns en tvättstuga med 8 st tvättmaskiner och en mattvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Öppen alla dagar mellan 06.00-22.00. Ingen bokning krävs. Det finns även tillgång till gymlokal, festlokal, bordtennissal, övernattningsrum och 2st bastu med omklädningsrum o duschar.

Lägenheten har ett sällsynt attraktivt läge nära det bästa Jönköping har att erbjuda och är perfekt för familjen som ställer höga krav på sin boendemiljö! Till lekparker är det en kort promenad och ni når lika enkelt och snabbt Solås Center. Gånglåten består av stora grönområden och har egen tennisbana (grus) även fotbollsplan, liten rink för hockey/bandy, basketkorg, bollplank. Lekplatser och lusthus med grillplats.

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en välplanerad hall med yta för garderober. Hallen har vita väggar och laminatgolv.

Kök
Ett äldre kök som är rymligt och välplanerat med spis, ugn, kombinerad kyl och frys, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin.

Vardagsrum
Ett öppet och socialt vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och stora och lättmöblerade ytor. Rummet har vita väggar och laminatgolv.

Sovrum 1
Från hallen når du detta mysiga sovrum med plats för säng och sängbord. Grå väggar och laminatgolv.

Sovrum 2
Ett stort sovrum med bra förvaring, garderober och plats för stor säng. Grå väggar och laminatgolv.

Badrum
Inredning bestående av toalett, handfat, dusch, och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Balkong
Från vardagsrummet når du denna insynsskyddade och trevliga balkong med vy ut över grönområde.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Ängsnejlikan stadgar.pdf BRF Ängsnejlikan 2017.pdf Årsredovisning ängsnejlikan 2018.pdf Ängsnejlikan stadgar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun, Skattesats 34.66%.

Församling

Jönköpings Kristina-Ljungarum.

Storlek

Boarea 63 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2,5 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

023-023-207

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1973

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Ängsnejlikan (Jönköpingsbostäder)
Organisationsnummer: 726000-5785
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 023-023-207
Antal lägenheter: 228
Antal lokaler: 0

Föreningens renoveringar

Taken på fastigheten renoverades 2015
En omfattande renovering av föreningens gemensamhetslokaler utfördes 2013
Tilläggsisolering av vindar, utbyte av samtliga dörrar och installation av nya fläktar till lägenheterna utfördes 2010

TV

Grundutbud kabel TV ingår i månadsavgift.

Internet

Bredband/Tv fiber finns uttag i samtliga lägenheter (Telia och Com hem)

Månadsavgift

Avgift: 3 134 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, vatten, el kabel-TV och parkering

Driftskostnad

80 SEK varav:
Försäkring: 80 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.42113 %

Uteplats

Trevlig balkong i östlig läge där Ni har morgon och eftermiddags sol

Bilplats

Parkering ingår i månadsavgiften

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy