Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Svärdsjögatan 5B, Centralt, Falun
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
119 kvm
Avgift
5 775 SEK / mån
Rum
5 rum

Exklusiv och optimalt planerad femrummare med mycket centralt läge

Nu har ni chansen att förvärva en av Faluns absolut exklusivaste lägenheter, totalrenoverad våren -19. Bli de första att bo i detta fantastiska hem med egen entré och relax där ALLT ingår i avgiften!

Lägenheten består av en välkomnande hall med plats för hängning av ytterkläder genom skjutdörrsparti, generöst kök med stora arbetsytor, rymligt skafferi, rejäl köksö och plats för större middagsbord. Socialt vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbel, härligt master bedroom med lyxig walk-in-closet, ett sovrum med plats för större säng och nattduksbord, två mindre sovrum med plats för säng och nattduksbord. Rymligt och påkostat badrum med inglasad bastu, spotlights i tak, dubbla duschar, dubbla handfat, wc och tvättmaskin samt torktumlare.

HSB brf Lagmannen är en välskött förening med låga avgifter och god ekonomi. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga och övernattningslägenhet. I månadsavgiften om 5775 kronor ingår värme, vatten, el, tv och bredband.

Här på Brf Lagmannen är det lätt att trivas och läget på Svärdsjögatan är fenomenalt. Här bor du mycket centralt med Centrum/Torget alldeles runt hörnet. Gallerior ligger endast en kort promenad bort. I området finns matbutiker, restauranger, butiker, caféer, barer, skola, lekplatser, vackra promenadstråk, bra kommunikationer, tågstation, busshållplats och köpcentrum - perfekt för dig som vill bo centralt och dig som söker ett högkvalitativt boende. Det här är en unik lägenhet med mycket stilfulla detaljer som måste upplevas på plats - Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy