Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 920 000 SEK / bud
Adress
Garvis Carlssons Gata 22, Råsunda, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
68 kvm
Avgift
4 250 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Gamla Nationalarenans bästa tvåa?!

Bli den första att flytta in på den gamla nationalarenan Råsunda, i denna underbara bostad i ett gavelläge, med stort sovrum och två underbara uteplatser mot innergården. Bostadens halvöppna planlösning mellan kök och vardagsrum ger goda möjligheter för såväl sällskapliga tillställningar som känslan av att ha separat köks- respektive vardagsrum. I anslutning till köket finns gott om plats för den stora matplatsen vid fönster, och det tilltagna vardagsrummet ger möjlighet till en härlig sällskapsdel och har utgång till uteplats och fönster mot innergården. Från vardagsrummet nås en av de stora uteplatserna mot innergården. Det stora sovrummet har gott om plats för sängmöbel och förvaring samt både fönster och utgång till uteplats mot innergården. Det tilltagna badrummet är smart planerat fönster samt WC, dusch och kombinerad TM/TT. Bostaden har även mycket förvaring i bostadens förråd samt en bra klädkammare.

Bostaden säljs på ritning och tillträde möjligt så snart som möjligt!

Bostaden är belägen i ett mycket attraktivt läge i Råsunda med knappt tre minuters gångavstånd till Solna C tunnelbanestation. Här bor du även med närhet till såväl Filmstaden som till Sundbyberg C där det finns trevliga butiker, restauranger och caféer. Du har direkt närhet till populära Solna Centrum med stort utbud av butiker, och Solna Businesspark, med ICA Maxi samt Mall of Scandinavia endast en behaglig promenad bort. Mycket goda kommunikationer med bussar, tvärbana, och T-bana (Solna C och Näckrosen) samt pendeltåg (Solna C) på promenadavstånd. Med T-bana och pendeltåg når du T-Centralen på ungefär 10 minuter. Fina närbelägna strövområden och motionsspår vid Lötsjön/Råstasjön samt Hagaparken, och cykelavstånd till Vasastan, Kungsholmen och Bromma.

För mer information om projektet gå in på:
https://peabbostad.se/projekt/stockholm/brf-derbyt/

Bostadsfakta

Kommun

Solna kommun, Skattesats 30.13%.

Församling

Solna.

Storlek

Boarea 68 kvm. Areauppgifter enligt ritning(ar).

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

A1102

Våning / hiss

Gårdsplan
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrväme

Föreningen

Föreningens namn: Derbyt
Organisationsnummer: 769632-5476
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: A1102
Antal lägenheter: 157
Antal lokaler: 3

Parkering: Inga biluppställningsplatser planeras inom fastigheten. Underliggande garage ägs av Visio Råsunda Garage AB och möjlighet att förhyra parkering kommer att erbjudas av dem anlitad parkeringsoperatör.

TV och bredband: Föreningen har ett gemensamt avtal för TV, telefoni och bredband via Telia Triple Play.

Gemensamma utrymmen: Byggnaderna har gemensamma miljörum och cykelrum. Gemensamma utrymmen för rullstols- och barnvagnsförvaring finns i gårdsplanet.
Tvättmöjlighet utförs inom lägenheten.

Föreningens ekonomi

Som köpare är du medveten om att årsavgiften kan komma att ändras efter beslut av styrelsen eller föreningsstämman i enlighet med vad som framgår av föreningens stadgar.

Månadsavgift

Avgift: 4 250 SEK / mån
Ingår: värme, vatten, digital TV, bredband och IP-telefoni. I avgiften ingår inte hushållsel.

Gårdsplats/innergård

På föreningens mark skapas en gårdsmiljö.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.64024 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1165 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

I anslutning till bostadsrättslägenheten finns en uteplats, som inte ingår i bostadsrätten, men disponeras av bostadsrättshavaren. Detta är reglerat i ett nyttjanderättsavtal (sidoavtal) med föreningen. Sidoavtalet följer inte automatiskt lägenheten vid överlåtelse, utan skall särskilt godkännas av styrelsen där nytt nyttjanderättsavtal i sådant fall kan tecknas med den nya medlemmen. Ytorna är enligt lägenhetsritning 12 kvm och 10 kvm och ska bifogas ett nyttjanderättsavtal.

Övrigt

Årsavgift f.n. 51 000 kr enligt upplåtelseavtal.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy