Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Lindhagensterrassen 9, vån 10, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
59.5 kvm
Avgift
2 663 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

STOR BALKONG MED UTSIKT - BRF MED LÅGA AVGIFTER OCH MKT GOD EKONOMI

Välkommen till denna ljusa och högt belägna lägenhet med härlig balkong med eftermiddags- och kvällssol. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stora fönster gör lägenheten ljus och luftig. Utrymme för såväl en sällskapsdel som ett stort matbord i vardagsrummet. Rymligt sovrum med garderobsvägg och plats för dubbelsäng. Genomgående mycket hög standard i kök och badrum samt fantastiska förvaringsmöjligheter i stor klädkammare. Modern och välskött fastighet med dubbla hissar, solterrasser samt garage. Föreningen har mycket god ekonomi och har sänkt avgifterna vid flera tillfällen. I direkta närområdet finns flertalet restauranger, skrädderi/kemtvätt och gym. En kort promenad bort ligger även Lindhagens Galleria med butiker, caféer, restauranger och ICA Maxi. Kort gångavstånd till tunnelbanans station Stadshagen alternativt Thorildsplan och buss 50 mot Centralen går strax intill fastigheten. Promenadavstånd till härliga Rålambshovsparken, Smedsuddsbadet, Norr Mälarstrand samt strandpromenad, badbryggor, restauranger och uteserveringar vid underbara Hornsbergs Strand.

Beskrivning

HALL
Den rymliga hallen öppnar direkt upp mot vardagsrummet och köket. Entré med säkerhetsdörr, fint klinkergolv i grått, vita målade väggar samt ingång till en mycket rymlig klädkammare.

KLÄDKAMMARE
Klädkammare med generösa ytor, golv i ekparkett och belysning. Klädkammaren är inredd med klädstänger och hyllplan.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet får ett generöst ljusinflöde från stora fönsterpartier och har öppen planlösning mot köket. Rummet har en härlig rymd med plats för såväl en sällskapsdel som en väl tilltagen matplats. Vita målade väggar och en fondvägg i ljusgrått samt ekparkett på golvet. Utgång till den härliga balkongen.

BALKONG
Underbar balkong med fri utsikt och sol under eftermiddag och kväll. Balkongen är utrustad med belysning, el-uttag och har behaglig trätrall på golvet. Föreningen godkänner att medlemmarna grillar med el- alternativt gasolgrill på balkongen.

KÖK
Myresjökök med vita skåp och en vitrindel med belysning. Gott om arbetsytor på bänkskivor i laminat och under överskåpen sitter integrerade spotlights för extra belysning. Antracitgrått kakel ovanför arbetsbänkarna. Vitvaror i rostfritt från Electrolux bestående av glashäll integrerad i bänkskivan, inbyggd varmluftsugn och mikro, helintegrerad diskmaskin samt kyl/frys. Fläkt från Franke.

SOVRUM
Det rymliga sovrummet har plats för dubbelsäng och övrig önskvärd möblering.
Mycket goda förvaringsmöjligheter i garderobsvägg med vita dörrar. Vita målade väggar och golv av ekparkett samt ett stort fönster med fönsterbänk i sten.

BADRUM
Badrum med vitt matt kakel samt klinkergolv i antracitgrått med komfortvärme. Dusch med vikbara duschväggar i glas, eluppvärmd handduksvärmare och vägghängd WC. Handfat med kommod i vitt och bra förvaring i stora lådor samt spegel med belysning ovan. Spotlights i tak med dimmerfunktion. Till höger om entrén finns en tvättmaskin och torktumlare (Electrolux) med en avställningsbänk samt två förvaringsskåp ovan. Under skåpen finns extra belysning.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar BRF LHT3 2015.pdf BRF Energideklaration BRF Årsredovisning 2018

Bostadsfakta

Kommun

Gångaren 21, Stockholm kommun, Skattesats 30.58%.

Församling

Västermalm.

Storlek

Boarea 59.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

3101

Våning / hiss

Våning 10 av 16.
Våningsplan 10.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2009
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Lindhagensterrassen 3
Organisationsnummer: 769615-3415
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 3101
Antal lägenheter: 253
Antal lokaler: 5

FÖRENINGEN
Brf Lindhagensterrassen 3 består av tre st hus byggda 2009-2010 med adresserna Lindhagensterrassen 9, 19 och 27 på Kungsholmen i Stockholm.
I föreningens hus finns 253 bostadsrättslägenheter och fem hyreslokaler. Husen uppfördes av Skanska och föreningen äger marken.

AVGIFT OCH EKONOMI
Värme och vatten ingår i avgiften.
Föreningen har mycket god ekonomi och har sänkt avgifterna vid fem tillfällen. Inga planerade avgiftsändringar under 2019. De projekt som planeras kommer ej innebära ytterligare belåning utan genomföras med kontanta medel.

Överlåtelseavgift debiteras köparen med 2,5% av gällande prisbasbelopp och
pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp debiteras pantsättaren.
Föreningen tar ut en avgift för andrahandsuthyrning, 10% av gällande prisbasbelopp.

RENOVERINGAR OCH UNDERHÅLL
Entréportarna renoverades under 2013 med träpaneler och ljust målade väggar. Under 2014/2015 renoverades trapphuset vidare från våning 3-16 med träpanel runt hissarna och ljusa målade väggar. Under 2016 gjordes en säkerhetsuppdatering av låssystemet. 2019 installerades laddstolpar i garaget och ny trapphusbelysning i port 9.
Planerat under 2019: Spolning av avloppsstammar.

GARAGE/PARKERING
Det finns garage med 80 bilplatser samt två MC-platser som är reserverade för boende i Brf Lindhagensterrassen 3. Dessa kostar 1 635kr/mån (bil) där det råder kö och där kön är gemensam för hela föreningen. Det finns även oreserverade platser att hyra via CorePark där kostnaden för privatperson är 2075 kr per månad. Totalt förvaltar CorePark 520 stycken platser där det finns lediga att tillgå i dagsläget. Annars gäller boendeparkering på gatan. Tillstånd ansöks hos Stockholms stad, tfn 08- 508 263 00.

TV OCH BREDBAND
Bredband på 1000/1000 Mbit/s levereras via Stockholms Stadsnät för bredband och Sappa för TV med totalt 19 kanaler. Avgiften är 157 kr/månad och tillkommer obligatoriskt på månadsavgiften.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
- Det finns en gemensam tvättstuga som ligger i port 19
- Cykel- och barnvagnsrum finns på entréplan
- Återvinningsrum med sortering för tidningar, plast, glas, kartonger etc finns i port 27
- Takterrasser på plan 15
- Föreningslokal att hyra i port 27

HEMSIDA
För mer information besök gärna föreningens trevliga hemsida: www.lht3.se

Månadsavgift

Avgift: 2 663 SEK / mån
Inklusive värme och vatten

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.34000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy