Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Djurgårdsgatan 11, Centralt, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
92 kvm
Avgift
5 370 SEK / mån
Rum
3 rum

Representativ trea med centralt läge och balkong mot Trädgårdsföreningen

Nu kan vi stolt erbjuda en fantastiskt fin trerumsbostad om hela 92 kvadratmeter med öppna, generösa ytor, ljusflöden från två håll och ett magnifikt balkongläge mot Trädgårdsföreningen. Här bor Ni med ett centralt, attraktivt läge i stan med citypulsen inpå knuten.

Bostaden håller ett mycket gott skick med enhetliga enstavsparkettgolv och vitmålade väggytor. Påkostat kök från Marbodal med goda arbetsytor, köksö och gott om utrymme för stor matgrupp. Rostfria vitvaror från Siemens, bänkskiva i kalksandsten och vita skåpsluckor. Ett helkaklat duschrum med tvättmaskin och spotlights i tak. Här behöver Ni inte renovera utan kan flytta in och börja trivas från första stund.

Läget är optimalt med matbutik tvärs över gatan, flertalet restauranger runt hörnet och kort promenadavstånd till såväl city, sjukhuset som Stångån. Närheten till Trädgårdsföreningen tillför en lugn och avkopplande atmosfär. Här kan man verkligen slå sig till ro och njuta av ynnesten att kunna ha nära till allt utan att uppleva minsta trafik eller buller. Ett helt kompromisslöst boende helt enkelt. Det goda skicket gör att det bara är att flytta in och börja trivas direkt från dag ett!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=591024

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy