Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 795 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Djurgårdsgatan 11, Centralt, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
92 kvm
Avgift
5 370 SEK / mån
Rum
3 rum

Representativ trea med centralt läge och balkong mot Trädgårdsföreningen

Nu kan vi stolt erbjuda en fantastiskt fin trerumsbostad om hela 92 kvadratmeter med öppna, generösa ytor, ljusflöden från två håll och ett magnifikt balkongläge mot Trädgårdsföreningen. Här bor Ni med ett centralt, attraktivt läge i stan med citypulsen inpå knuten.

Bostaden håller ett mycket gott skick med enhetliga enstavsparkettgolv och vitmålade väggytor. Påkostat kök från Marbodal med goda arbetsytor, köksö och gott om utrymme för stor matgrupp. Rostfria vitvaror från Siemens, bänkskiva i kalksandsten och vita skåpsluckor. Ett helkaklat duschrum med tvättmaskin och spotlights i tak. Här behöver Ni inte renovera utan kan flytta in och börja trivas från första stund.

Läget är optimalt med matbutik tvärs över gatan, flertalet restauranger runt hörnet och kort promenadavstånd till såväl city, sjukhuset som Stångån. Närheten till Trädgårdsföreningen tillför en lugn och avkopplande atmosfär. Här kan man verkligen slå sig till ro och njuta av ynnesten att kunna ha nära till allt utan att uppleva minsta trafik eller buller. Ett helt kompromisslöst boende helt enkelt. Det goda skicket gör att det bara är att flytta in och börja trivas direkt från dag ett!

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall som leder er vidare till samtliga rum. Tillgång till klädkammare. Klinkergolv innanför entrén som övergår till helstavsparkettgolv i ek och vitmålade väggytor.

KÖK
Smakfullt inrett kök med vita skåpsluckor, bänkskiva i kalksandsten och vitt kakel som stänkskydd. Den maskinella utrustningen är i rostfritt stål från Siemens och utgörs av kyl/frys, induktionshäll, spisfläkt, inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn och integrerad diskmaskin. Goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Praktisk köksö i enhetligt utförande som skåpsinredningen. Gott om utrymme för större matgrupp och övrigt möblemang. Helstavsparkettgolv och vitmålade väggytor.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med goda sällskapsytor. Helstavsparkettgolv och vitmålade väggytor. Härifrån finns utgång till den underbara balkongen i österläge som vetter ut mot Trädgårdsföreningen.

SOVRUM 1
Stort master bedroom med utgång till balkong. Smakfull, platsbyggd garderobsvägg från Marbodal med skiva i kalksandsten. Nisch med inbyggd spotlight. Helstavsparkettgolv och vitmålade väggytor.

SOVRUM 2
Sovrum med helstavsparkettgolv och vitmålade väggytor.

DUSCHRUM
Fräscht, helkaklat duschrum med duschhörna, vägghängd toalett, handfat i kommod, handdukstork, spegelskåp, skåp samt kombitvättmaskin. Klinker på golv med elektrisk golvvärme. Spotlights i tak.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Stadgar 2018 Årsredovisning

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 92 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

38

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1955
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 2-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Eternellen 50
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 38
Antal lägenheter: 47
Antal lokaler: 9

Föreningen bildades 2015 och består av 48 bostadsrätter i två huskroppar om 4-5 våningar. Dessa är belägna på adresserna Djurgårdsgatan 9-11 med byggnadsår 1955 samt Drottninggatan 48 A-B med byggnadsår 1907.

I markplan äger föreningen nio lokaler som hyrs ut till restauranger, butiker och tjänsteföretag. Idag har vi gäster som driver Pizzeria Empoli, Ramaffären ? Uhlins konst, iDoFix, Miss Bui -Vietnamese street food, Hair Evolution, Sushimaki, Trivselstäd och Salong Posh

Föreningens renoveringar

Gjorda renoveringar:
Inredning av vindslägenheter 2005 (Djurgårdsgatan 9-11).
Balkongrenovering 2007.
Relining 2015.
Fönsterrenovering 2015.
Renovering av putsfasad 2015.
Lokaler renoverade 2017/2018.
Fiber via Utsikt.

Kommande renoveringar:
Renovering av tom lokal.
Vindslägenheter.

TV

Kabel-tv via Comhem. Grundutbudet ingår i månadsavgiften.

Internet

Fiber indraget. Den boende väljer själv leverantör och hastighet.

Månadsavgift

Avgift: 5 370 SEK / mån

Driftskostnad

500 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 350 SEK
Uppskattade siffror

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.99082 %
Andel av årsavgiften: 2.94024 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

2007 - balkongrenovering
2015 - relining av avloppsstammar
2015 - fönsterrenovering
2015 - renovering av putsfasad

Uteplats

Balkong i österläge med insynsskyddat läge. Vetter ut mot Trädgårdsföreningen.

Bilplats

Garage (26 st), ca 1000 kr/mån. Separat kö (kortare).
P-plats (27 st), 550 kr/mån. Separat kö (längre).

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd.
I föreningen finns en gemensam tvättstuga med torkrum i källaren på Djurgårdsgatan 9-11.
Två cykelförråd finns i källaren på Djurgårdsgatan 9-11 samt i källaren på Drottninggatan 48.
Återvinningsrum beläget på innergården.
Föreningen har en övernattningslägenhet som kan nyttjas av medlemmarna.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy