Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Jungfrudansen 34, Jungfrudansen, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
35.5 kvm
Avgift
1 943 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Jungfrudansens bästa mini-tvåa?!

Välkommen till denna välplanerade lägenhet, som du når utan några trappsteg, centralt belägen i underbara Jungfrudansen. En modernt renoverad lägenhet med ett rymligt vardagsrum med stort glasparti. Sovrum, med sekundärljus och plats för större säng. Modern köksdel med rostfria detaljer och mycket förvaring, samt möjlighet till matplats för upp till 6 personer i anslutning till vardagsrummet. Renoverat badrum med bra förvaring i kommod, badkar.

Välkommen till Huvudsta - en förstad till Stockholm. Här bor du i en naturnära omgivning med många och långa promenadstråk längs både vatten och på öppna fält. I området har du på bekvämt gångavstånd flera anläggningar för rekreation, motion och bad - med populära Huvudstabadet intill anrika Huvudsta gård och Huvudsta Ridskola. Längs med Ulvsundasjön, med sina badbryggor, finns många fina grönområden bevarade och för den som vill gå en längre promenad kan du gå längs Karlbergskanalen, förbi Pampas Marina och Karlbergs slott, hela vägen in till Stockholms stadshus. Det stora Huvudstafältet är ett populärt grönområde för hundägare och barnfamiljer. På fältet finns stora gräsplaner för bollspel och picknick, lekpark samt en liten skridskobana vintertid. Fortsätter du mot Solna Centrum når du Skytteholmsfältet med sina stora öppna ytor, grönområden och Skytteholms IP. För dig som vill åka kommunalt finns både två tunnelbanestationer (Huvudsta C och Västra Skogen) och bussar (113 och 196). Tunnelbanan tar dig till Stockholm City på ca 10 minuter och Sundbyberg (med pendeltågsstation) på ca 5 minuter. Du bor med cykelavstånd till såväl Solna C och Sundbyberg C samt hela vägen in till Stockholm. Huvudsta Centrum är mittpunkten, med flertalet affärer, tunnelbanestation, restauranger och caféer.

Beskrivning

- Välkomnande hall med plats för avhängning. Från hallen når du såväl det fräscha badrummet som det moderna köksdelen i tidlös stil.

- Välplanerad köksdel med mycket förvaring i såväl under- som överskåp bakom vit exteriör. Här har du bra arbetsytor på den mörka bänkskivan som tillsammans med den mörka väggen bryter bra mot det i övrigt ljusa köket. Kökets inslag av rostfritt förstärker den moderna känslan. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, ugn, inbyggd kyl/frys, mikrovågsugn och diskmaskin.

- Stort vardagsrum med tilltaget fönsterparti och garderober. Rummets utformning ger plats för både den större sällskapsdelen och en naturlig matplats för den som önskar.

- Mysigt sovrum med sekundärljus från bra glasparti i högt läge. Här finns plats för den större sängen.

- Stilrent badrum. Ljust kakel på väggar harmoniserar snyggt med det ljusa golvet. Badrummet är utrustat med spotlights i taket, toalett, handfat med kommod, badkar samt handdukstork.

Kort sagt: En underbar lägenhet som med moderna detaljer och en fantastisk planlösning och stort fönsterparti är ett boende utöver det vanliga!

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar.pdf BRF Årsredovisning 2018.pdf BRF Energideklaration

Bostadsfakta

Kommun

Solna kommun, Skattesats 30.13%.

Församling

Solna.

Storlek

Boarea 35.5 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

00152

Våning / hiss

Markplan
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1971

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Gurkan 1-3
Organisationsnummer: 716416-4480
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 00152
Antal lägenheter: 187
Antal lokaler: 1

Parkering: Föreningen äger inga parkeringsplatser.
Boendeparkering i området. Tillstånd sökes hos Solna stad.
Mer information finns på www.solna.se/stadsbyggnad-trafik/parkering/boendeparkering/

TV och bredband: Analog Kabel-TV levereras genom ComHem. Basutbud ingår utan kostnad.
Internetleverantörer är Ownit eller ComHem. Internet ingår inte i månadsavgiften. Kostnad för 100Mbit/s bredband via Ownit är 119 kr/mån.

Gemensamma utrymmen: Övernattningslägenhet (1st av hyresrätterna) och i varje hus finns separata barnvagnsrum samt cykelrum. Tvättstuga finns i samma port.

Föreningens ekonomi

I samband med stambytet höjde föreningen årsavgifterna, samt planerade för en årlig ökning om 4% under ett begränsat antal år. Senaste höjningen 2019-01-01. Just nu är ingen avgiftshöjning beslutad - men enligt plan ska den höjas med 4% vid årsskiftet 2019/2020. För mer information kontakta styrelsen på styrelsen@brfgurkan.se

Observera att föreningens ekonomi och avgiftsförändringar är en fråga som en styrelse i alla föreningar diskuterar flera gånger om året och bedömningen görs efter varje diskussion. Därför är det viktigt att du som blivande köpare själv tar kontakt med styrelsen för att få ytterligare information.

Föreningens renoveringar

2017-2019 Stambyte, inklusive kulvertar mellan husen.
2016 Ommålning av samtliga trapphus.
Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2013.
2014 Utbyte av föreningens hissar
2012 Besiktning av lägenheter avseende fukt (Anticimex), Fuktmätning källarväggar.
2010-2011 Fastighetsnät bredband, Besiktning av våtutrymmen, kök och vattenledningar samt avloppstammar
2007-2008 Radonsanering, OVK, Rörspolning
2004-2005 Tvättstugerenovering
2002 Takrenovering, Omläggning av tak

För att få en mer utförlig presentation av föreningens utförda underhåll hänvisas till årsredovisningen.

Energideklaration

Status: Ej utförd

Månadsavgift

Avgift: 1 943 SEK / mån
I avgiften ingår värme, analog kabel-TV via Comhems basutbud och el med 30 kWh per kvm och år.

Driftskostnad

293 SEK varav:
Försäkring: 145 SEK
Elektricitet: 148 SEK

Uppgifterna kommer från säljaren och kan givetvis komma att variera.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.29837 %
Andel av årsavgiften: 0.30202 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy