Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Guldringen 9, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
45 kvm
Avgift
2 936 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

KVADRAT SMART lya med stor härlig balkong i söderläge med en trappa ner till det grönskande grönområdet på innerringen. Renoverat badrum och riktigt snyggt renoverat kök med stilren inredning. Omtyckta kvarter nära både centrum och kommunikationer. Mysiga gröna innergårdar med fina planteringar. Nära förskolor och skola samt cykelavstånd till Frölunda Torg, Göteborgs bästa köpcentrum med ca 200 butiker samt 25 restauranger samt fikamöjligheter. Det är även cykelavstånd till havet med båtliv och flera härliga badplatser.

Beskrivning

Välkommen till en stor etta med bra planlösning.

Hallen har plats för förvaring vid entrén och i två garderober längre fram i hallen. Vitmålade väggar och exklusivt ljusgrått marmorgolv.

Från hallen når ni det renoverade badrummet. Vit/gråa kaklade väggar och grått klinkergolv. Badrumsutrustningen består av toalett, handfat, dusch och tvättmaskin.

Köket är fräckt renoverat med vit köksinredning med metallbeslag och cool arbetsbänk i sten. Vid fönsterna finns det även en köksö med gott om förvaring. Här kan middagsgästerna sitta och njuta med ett glas vin medans värden lagar till något gott att äta. Vittapetserade väggar och likadant exklusivt marmorgolv som i hallen.

Köksutrustningen består av kyl/ frys, induktionshäll, ugn, mikro, diskmaskin och en snygg fläkt.

Bredvid köket har tidigare ägare byggt ett sovrum. Här finns det plats för en större säng och och det finns även förvaringsmöjlighet av kläder. En mysig detalj är fönstret i väggen ut mot vardagsrummet som skapar ljusinsläpp. Målade väggar och parkettgolv.

Vardagsrummet är stort och ljust tack vare de många fönsterna längst ena väggen. Parkettgolv och vitmålade väggar. Från detta rum har ni utgång till den stora och trevliga balkongen som har ett fritt utsiktsläge med härligt söderläge. Från balkongen finns en trappa ner till den grönskande gräsmattan där ni kan njuta av grillen en skön sommarkväll.

Dokument (pdf)

BRF Stadgar BRF årsredovisning.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun.

Storlek

Boarea 45 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggens Brf Guldringen
Organisationsnummer: 757201-7577
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 390
Antal lokaler: 0

Guldringen utsågs för några år sedan av Riksbyggen till årets förening. I föreningen finns 390 lägenheter och det är en förening med flera gemensamhetslokaler. Föreningen är också aktiv när det gäller gemensamma aktiviteter som pubaftnar och pysselkvällar. Läs gärna mer på föreningens fina hemsida: www.brf-guldringen.se/

Parkering: 304 parkeringsplatser finns att hyra. Separat kö.
Garage 300:-/mån.
Parkering 180:-/mån.
MC parkering i garage 75:-/ mån.

TV och bredband: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.
Bredband. Leverantör: ComHem.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns vävstuga, biljard och pingisrum. Det finns även bastu, gym, festlokal (för uthyrning), källarförråd, cykelförråd, biljardrum, samlingslokal och tvättstugor med torkrum.
Extra förråd och hobbyrum (separat kö) finns att hyra. Gästlägenhet med fyra bäddar finns att hyra 150:-/dygn.

Föreningens renoveringar

2019 Installation av fiber
2013 Renoveringar av balkongerna.
2008 Byte av fönster.

TV

Telia

Internet

Fiber via Telia finns indraget

Månadsavgift

Avgift: 2 936 SEK / mån
i avgiften ingår värme, vatten och kabel-Tv.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.1482 %
Andel av årsavgiften: 0.15491 %

Bilplats

304 parkeringsplatser finns att hyra. Separat kö.
Garage 300:-/mån.
Parkering 180:-/mån.
MC parkering i garage 75:-/ mån.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy