Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Becksjudarvägen 39, Finntorp, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
75 kvm
Avgift
4 281 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad 3:a med balkong i sydväst

Välkommen hem till denna välplanerade 3:a med originaldetaljer som pardörrar, kornisch i original och charmigt 50-talskök. Här slås man direkt av ljuset och den grönskande omgivningen. Stor balkong med trätrall och härligt läge i sydväst.

Via den möblerbara hallen med inbyggd garderob tar vi oss genom de vackra pardörrarna in till det ljusa vardagsrummet med vackert originalgolv i ekparkett. Här finns utgång till den stora balkongen där man kan avnjuta solen från lunch fram till solnedgången. Intill ligger det ljusa köket som fått behålla sin 50-talscharm och är utrustat med diskmaskin samt bra arbetsytor. Lägenheten har två rymliga sovrum med förvaringsmöjligheter och ett trevligt stambytt helkakalat badrum med tvättmaskin.

Attraktiva Finntorp är ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med allt från 50-tals anda till modern nybyggnation. Finntorps Centrum är områdets kärnpunkt och erbjuder flertalet butiker, restauranger, café, matvaruhandel etc. På kort gångavstånd ligger busskommunikationer och Saltsjöbanan med vilka du med lätthet tar dig till Nackas övriga utbud såsom Forum Nacka, Sickla köpkvarter, sport- och simhallar, Nyckelvikens naturområde, hav och bad samt mycket mer därtill.

Vill du hellre ta dig in till storstadens citypuls så går det buss dit och på endast 8 min når du Slussen. Under hösten 2017 har även tvärbanan förlängts till Sickla och i framtiden kommer tunnelbana att trafikera längs Värmdövägen med uppgång endast fem minuter från bostaden.

Beskrivning

HALL
Rymlig välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och inbyggd garderob. Målade väggar och laminatgolv.

KÖK
Trevligt 50-tals kök med vita luckor samt mosaik i turkost ovan diskbänk. Maskinell utrustning bestående av spis med plattor (70 cm), smal diskmaskin, fläkt och kyl/frys. Laminatgolv och vitmålade väggar samt en fondvägg i blått. Matplats för ca 4 personer.

VARDAGSRUM
Charmigt vardagsrum med vackra pardörrar och gott om plats för soffgrupp. Originalgolv i ekparkett samt vitmålade väggar och fondtapet. Från vardagsrummet nås den stora balkongen som med sitt sydvästläge erbjuder härlig sol från lunch till solnedgång.

SOVRUM 1
Ljust och luftigt sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbler samt förvaringsmöbler. Laminatgolv och vitmålade väggar samt ljus fondtapet. Stort fönster med härligt ljusinsläpp och fantastisk utsikt som sträcker sig bort till Stockholms inlopp. Här finns även vacker kornisch i original.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum med plats för stor säng och ytterligare förvaring. Inbyggd garderob. Laminatgolv samt tapetserade väggar.

BADRUM
Stambytt badrum inrett med vitt kakel och mintgrönt klinkergolv. Utrustning bestående av dusch, badrumsskåp, wc samt vattenburen handdukstork. Här finns även en tvättmaskin.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 4 kvm samt en matkällare om ca 1 kvm.

Övrigt

Attraktiva Finntorp är ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med allt från 50-tals karaktär till modern nybyggnation. Finntorps Centrum är områdets kärnpunkt och erbjuder flertalet butiker, restauranger, café, matvaruhandel etc. Finntorps har natursköna omgivningar, fina natur- och strövområden, hav och båt vid Svindersviken. Svindersviks slott, Nacka kyrka, Setterwallska villan med dess inbjudande park - det finns mycket att se och uppleva i Finntorp.

På kort gångavstånd ligger busskommunikationer och Saltsjöbanan med vilka du med lätthet tar dig till Nackas övriga utbud såsom Forum Nacka, Sickla köpkvarter, sport- och simhallar, Nyckelvikens naturområde, hav och bad samt mycket mer därtill. Storstadens citypuls endast 5 min med buss. Till hösten förlängs också tvärbanan till Sickla och runt 2025 förväntas tunnelbanenätet inkludera Nacka.

Runt knuten finns Sickla köpkvarter som har ett gediget utbud att erbjuda när det gäller shopping. Här kan man välja mellan flera restauranger, caféer samt olika gym. I sickla köpkvarter finns även Dieselverkstaden och ett kulturcentrum med mängder av aktiviteter för alla åldrar och intressen.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Energideklaration.pdf BRF Stadgar.pdf BRF Årsredovisning 2018

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.55%.

Församling

Nacka.

Storlek

Boarea 75 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

147 (1401)

Våning / hiss

Våning 4 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1953-58
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme samt oljeledning

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Bergakungen
Organisationsnummer: 714000-0063
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 147 (1401)
Antal lägenheter: 170
Antal lokaler: 1

Brf Bergakungen är en bostadsrättsförening som består av 170 lägenheter, husen uppfördes 1953-1958. Föreningen förvaltas av HSB och är en stabli förening med mycket god ekonomi. Läs mer på www.hsb.se/stockholm/brf/bergakungen. Stambyte genomfördes 2002 -2004. På senare år har man förädlat större outnyttjade ytor till lägenheter.

Som bostadsrättsinnehavare i Brf Bergakungen ska du vara medlem i HSB. En insats om 500 kr/person betalas när medlemskapet tecknas och återfås vid utträde. Årsavgift 300 kr/hushåll. Som medlem i HSB Stockholm får du tillgång till en rad med förmåner och rabatter.

TV

Kabel-tv via ComHem. Basutbudet ingår i avgiften.

Internet

Bredband via Telenor. Föreningen har tecknat ett kollektivavtal för tjänsten bredband (250/100 Mbit/s) och IP-telefoni och detta tillkommer på månadsavgiften med 125 kr/mån.

Månadsavgift

Avgift: 4 281 SEK / mån
Ingår: Värme, vatten & kabel-tv

Driftskostnad

420 SEK varav:
Försäkring: 220 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.64886 %
Andel av årsavgiften: 0.64886 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

2016 Nya fönster
2015 Renovering av garage
2013 Spolning av avloppsstammar
2011 Renovering tvättstugan i nr 55
2003 Stambyte, Nya eldragningar

Uteplats

Har balkong

Bilplats

Boendeparkering råder i området. Avgiften är 400 kronor för en 30-dagarsperiod eller 30 kronor per dygn.

I föreningen finns det 5 garageplatser som går att hyra för ca 1 000 kr/mån. Till dessa platser är det lång kö.

Övriga utrymmen

Till lägenheten finns två källarförråd om ca 4 kvm och en matkällare om ca 1 kvm.

På gården finns det ett sophus för grovsopor.

I föreningen finns även cykelförråd som är beläget med ingång från kortsidan mot sophuset.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy