Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Becksjudarvägen 39, Finntorp, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
75 kvm
Avgift
4 281 SEK / mån
Rum
3 rum

Högt upp i huset med stor balkong i sydväst

Ring gärna mäklaren för privat visning.

Välkommen hem till denna välplanerade 3:a med originaldetaljer som pardörrar, kornisch i original och charmigt 50-talskök. Här slås man direkt av ljuset och den grönskande omgivningen. Stor balkong med ett härligt läge i sydväst.

Via den möblerbara hallen med inbyggd garderob tar vi oss genom de vackra pardörrarna in till det ljusa vardagsrummet med vackert originalgolv i ekparkett. Här finns utgång till den stora balkongen där man kan avnjuta solen från lunch fram till solnedgången. Intill ligger det ljusa köket som fått behålla sin 50-talscharm och är utrustat med diskmaskin samt bra arbetsytor. Lägenheten har två rymliga sovrum med förvaringsmöjligheter och ett trevligt stambytt helkakalat badrum med tvättmaskin.

På kort gångavstånd finns Sicklas stora serviceutbud med shopping, bio, restauranger och badmöjligheter. Från Sickla tar man sig snabbt till city eller övriga Nacka.
Attraktiva Finntorp är ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med allt från 50-tals anda till modern nybyggnation. Finntorps Centrum är områdets kärnpunkt och erbjuder café och matvaruhandel etc. På kort gångavstånd ligger busskommunikationer och Saltsjöbanan med vilka du med lätthet tar dig till Nackas övriga utbud såsom Forum Nacka, sport- och simhallar, Nyckelvikens naturområde, hav och bad samt mycket mer därtill.

Vill du hellre ta dig in till storstadens citypuls så går det buss dit och på endast 8 min når du Slussen. Under hösten 2017 har även tvärbanan förlängts till Sickla och i framtiden kommer tunnelbana att trafikera längs Värmdövägen med uppgång endast fem minuter från bostaden.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy