Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 095 000 SEK
Adress
Pukslagarvägen 59, Bomhus, Gävle
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
106.5 kvm
Avgift
6 859 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymligt och barnvänligt radhus/område i södra Bomhus, passar perfekt för barnfamiljen.

Varmt välkommen till södra Bomhus och detta väl tilltagna och poulära radhus om 4 rok och 106,5 kvm, fördelat på två plan. Radhuset är genomgående ljust och fint med en mycket tilltalande planlösning.

Det första du möts av när du stiger in i bostaden är en rymlig och möblerbar hall med bra avhängningsmöjligheter. Vidare har vi ett väl tilltaget och socialt kök med praktiska arbetsytor samt plats för stor matmöbel. Här finns också två sovrum, tvättstuga, helkaklat badrum från 2011 samt ett vardagsrum med parkettgolv. Övervåningen erbjuder hall, sovrum badrum samt klädkammare.

På baksidan av radhuset har du en egen uteplats med stor trall som delvis är under tak. Uteplatsen vetter mot ett litet skogsparti vilket ger ett lugnt och stört läge. Även på framsidan finns en liten uteplats med trall under tak.

Här bor du i ett trivsamt och barnvänligt boende/område med närhet till allt en familj kan tänkas behöva, såsom lekplatser, skola, matbutik, restaurang och lokaltrafik, som snabbt och enkelt tar er in till Gävle City!

Riksbyggen Gävlehus nr 18 är en bra förening med stort utbud av gemensamma aktiviteter samt strukturerade framtidsplaner.

Välkommen hem!

Beskrivning

Entréplan:

Hall med plats för klädavhängning. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Kök utrustat med spis, fläkt, kyl, frys, och diskmaskin. Skåpinredning med vita luckor, gott om förvaring och bänkyta. Laminatgolv och tapetserade väggar. Matplats för ca 6 personer.

Vardagsrum med parkettgolv och tapetserade väggar. Här finns utgången till altanen och vidare till trädgårdstäppan.

Sovrum 1 med laminatgolv och tapet/målade väggar. Två garderober.

Sovrum 2 med laminatgolv och målade väggar.

Duschrum utrustat med dusch, wc, tvättställ och skåpinredning. Kaklade väggar och klinker med golvvärme (el), renoverat 2011.

Tvättstuga utrustad med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, torkskåp, tvättho och hyllor. Våtrumsmatta på golv och målade väggar.

Övre plan:

Sovrum 3, med laminatgolv och målade väggar.

Klädkammare med hyllor och klädstång.

Badrum utrustat med badkar, wc, tvättställ, skåpinredning och två garderober. Våtrumsmatta på golv och vägg.

Dokument (pdf)

Planritningar RBF Gävlehus Stadgar 2018 RBF Gävlehus nr Årsredovisning 2018 Energideklaration

Länkar

D-Furnish D-Furnish

Bostadsfakta

Kommun

BJÖRSJÖ 41:1, Gävle kommun, Skattesats 34.89%.

Församling

Bomhus.

Storlek

Boarea 106.5 kvm. Areauppgifter enl. säljare och föreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

203818001-0039

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1983
Byggnadstyp: 2 plan
Fönster: 2-glasfönster isoler
Ventilation: Mekanisk frånluft med återvinning

Föreningen

Lägenhetsnummer: 203818001-0039
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 169 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2010-10-04

TV

ComHem kabel-TV (grundutbud ingår i avgiften)

Internet

Bredband via ComHem, tecknas separat

Månadsavgift

Avgift: 6 859 SEK / mån
Ink. värme, kallvatten, kabel-TV, garage i länga & bostadsrättstillägg

Driftskostnad

950 SEK varav:
Försäkring: 300 SEK
Elektricitet: 650 SEK
Elkostnaden är inklusive uppvärmning av varmvatten.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.66840 %
Andel av årsavgiften: 1.67009 %

Renoveringar

2016 - Ny altan samt plasttak på baksidan.
2016 - Inköp av kombinerad tvättmaskin/torktumlare.
2015 - Uppdatering kök, med nytt kakel, ny bänkskiva, ny diskho och nya tapeter.
2015 - Tapetsering hall.
2011 - Renovering duschrum, entréplan (kakel och klinker).

Uteplats

Uteplats på både fram- och badsida av radhuset. Baksidan har en stor trall som delvis är under tak. Övrigt är det gräsmatta som vätter mot ett skogspari, vilket medför att det blir ett lugnt och ostört läge. Framsidan har också trall som är under tak, övrig lite buskage samt gräsmatta.

Bilplats

Parkering i garage med fjärrstyrd port (detta ingår i månadsavgiften). Parkering i området för boende och gäster.

Närområde

Allmänt om området: Bomhus är en stadsdel belägen ca 5 km från innerstan i östra Gävle. I norra delen finns sedan 1899 Korsnäs AB:s fabriker (numera Billerud Korsnäs). I söder finns bland annat Gävleanstalten som invigdes 1986.

Bomhus fick sitt namn när fortifikationsdirektör Gabriel Cronstedt år 1742 lämnade ett förslag att stänga av vattenleden vid Fredriksskans med bommar, för att förhindra ryssarnas befarade landstigningar i Gävlebukten.

Korsnäs sågverk flyttade 1899 från Korsnäs invid Falun till kusten vid Gävle ? platsen kom att kallas Kastet. Området vid Kastet växte på kort tid från äng och fäbodvall till ett helt bosamhälle på grund av sågverksflytten.

På orten fanns tidigare tre skolor, östra (Nyvalls), mellersta (Holmsunds skola) och den västra (Kristinelunds skola). Bomhus rektorsområde omfattar (2008) grundskolorna: Vikingaskolan, Lillhagsskolan, Kastets skola, Källmursskolan och Källöskolan som 2013 slogs ihop med Källmursskolan. De gamla lokalerna revs efter flytten.

Den del av Bomhus som heter Sikvik är alltjämt ett fiskeläge med aktiva yrkesfiskare. Sikvik var innan Korsnäs AB:s fabriker anlades ett av norrlandskustens fiskrikaste områden. Bomhus träkyrka firade 2007 100 år. Sedan 1993 finns även Björsjökyrkan.

Den lokala idrottsklubben IK Huge har haft vissa framgångar genom åren. Bland annat har klubben varit svenska mästare i bandy 1939 och 1940, och spelat i hockeyallsvenskan 1949?1953.

I Bomhus finns ett flertal fornlämningar, bland annat rösen från bronsåldern och det så kallade Signalberget

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy