Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Valhallagatan 37, Hejdegården, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
46 kvm
Avgift
3 302 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Centralt och bekvämt med hög trivselfaktor

Nu har du chans att förvärva en riktigt mysig hörntvåa med ett centralt läge i attraktiva Hejdegården. Lägenheten är belägen på första våningen och vetter mot en lugn, skyddad innergård med trevlig atmosfär. Bostaden har ett luftigt vardagsrum med goda, sociala ytor, ett väl tilltaget sovrum med utgång till balkong, ett fräscht, tilltalande kök och ett helkaklat duschrum där det är förberett för tvättmaskin. Genomgående fräscha, tilltalande ytskikt och generösa ytor. Dessutom en trevlig takhöjd som skapar rymd.

Mycket stabil och ekonomiskt solid förening med välskötta fastigheter och låg belåning. I månadsavgiften på 3 302 kr ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband på 1000 mbit/s.

Perfekt tillfälle för dig som söker en väldisponerad bostad med låg boendekostnad och ett citynära läge med bekvämt gångavstånd till stan. Dessutom erbjuds goda busskommunikationer och cykelförbindelser med övriga staden. För köparen av denna pärla är det bara att flytta in och börja trivas från första stund. Välkommen på visning!

Beskrivning

HALL
Entréhall med klinkergolv och vitmålade väggytor. Hatthylla.

KÖK
Fräscht kök med vita skåpsluckor, öppna hyllplan, laminatbänkskiva och vitt kakel utmed köksbänken. Den maskinella utrustningen utgörs av spis med häll, kombinerad kyl/frys, spisfläkt och diskmaskin. Laminatgolv och tapetserade väggytor.

VARDAGSRUM
Luftigt och välplanerat vardagsrum med goda sällskapsytor och plats för såväl soffgrupp som matgrupp. Parkettgolv och tapetserade väggytor.

SOVRUM
Trivsamt sovrum med tapetserade väggytor och trägolv. Här finns utgång till balkong med kvällssol. Garderober med förvaring.

DUSCHRUM
Helkaklat och fräscht duschrum med toalett, dusch, kommod och förvaringsskåp. Förberett för tvättmaskin. Golvvärme.

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 46 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

47

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1941
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Hasseln
Organisationsnummer: 722000-1205
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 47
Antal lägenheter: 130
Antal lokaler: 0

Bostadsrättsföreningen äger fastigheterna med adresser Atlasgatan 3 A-C, Hejdegatan 50-52 A-C, Valhallagatan 37, 39 A-C och Ymergatan 4 A-C. Föreningen omfattar 130 lägenheter.

Besök gärna föreningens hemsida www.hasseln.se

Föreningens ekonomi

Det finns inga planerade avgiftshöjningar (2019-03-20)

Föreningens renoveringar

Omkring 1989-1990 gjordes omfattande renoveringar i föreningens hus då stammar för el/vatten/avlopp byttes, tak byttes, burspråk lades till, balkonger monterades, hissar installerades samt fönstren byttes.
Innergården nygjord -07. Spolat köksstammarna hösten -08.
Hissrenovering 2018/2019.
Föreningen har planerat att renovera/modernisera alla trappuppgångar 2020.

TV

Ansluten till kabelnät, basutbud ingår i månadsavgiften.

Internet

Lägenheten är ansluten till ett kollektivt bredbandsavtal med fiber. 1000 mbit/s. Ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 3 302 SEK / mån

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Balkong på husets gavelsida med kvällssol.

Bilplats

P-plats 1: 24 parkeringsplatser. Går att hyra för 250 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
P-plats 2: 7 parkeringsplatser med eluttag. Går att hyra för 300 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Boendeparkering i området med gott om platser utmed gatorna och på parkeringsplats vid Ymergatan 4. 370 kr/mån, tecknas via Dukaten Parkering.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy