Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 195 000 SEK / utgångspris
Adress
Trombonstigen 9, Brunna - Kungsängen, Kungsängen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
98 kvm
Avgift
5 607 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

SNYGG FYRA MED EXTRARUM OCH STORT SPA-BADRUM

Vill du bo i en femma men bara betala för en fyra? Här finns nu en superfin storleksoptimerad 5 rum o kök om 98 kvm med två snygga och helkaklade badrum i toppklass! Fyra sovrum varav två lite mindre, ett av badrummen har en riktig spakänsla med stort hörnjacuzzi för minst två, det andra är inrett med dusch och tvättmaskin, båda med wc och kommoder med handfat. Köket är renoverat och inrett i vitt med rostfria detaljer, kyl och frys med ismaskin som lite extra vardagslyx samt i övrigt fullt utrustat. Vardagsrummet i hörnläge ger ljusinsläpp åt två håll utan insyn, bara grönska utanför. Det är ett mycket fint läge med skogen som granne och solen på balkongen hela dagen (som för övrigt är inglasad för att "toppa formen" maximalt). Ett bra förråd finns på vinden och hiss finns i huset. Barnvagnsförråd på entréplan. Ett stenkast från parkering och 5 minuters avslappnad promenad eller 3 min löpning till bussen. Hagnäs förskola och grundskola finns på 500m avstånd. Varmt välkomna att se denna mycket fina och prisvärda bostad!

Beskrivning

Bostaden fick under 2018 nya 3-glasfönster i alla rum, även ny balkongdörr monterades.

HALL
Stor och välkomnande hall med svart klinkergolv (2011) och släta vitmålade väggar (2017). Gott om plats för förvaringsmöbler (garderober med inredning kan lämnas enl ök). Säkerhetsdörr från 2015.

BADRUM
Ombyggt och mycket stort badrum, helkaklat i tidlöst svart och vitt. Hörnjacuzzi med dusch, ny wc (2019), vägghängd kommod med handfat, överskåp med belysning samt högskåp. Renoverades 2011 dokumentation finns.

DUSCH/BADRUM
Helkaklat och renoverat (2017 dok. finns), snyggt mörkgrått golv och vita väggar. Vägghängd wc, kommod med handfat, överskåp och duschkabin. Tvättmaskin (2016) ingår, plats för torktumlare samt tvättbänk och förvaring finns.

KÖK MED MATPLATS
Snyggt renoverat kök (2017) med vita skåp och luckor, snygg mosaik ovan bänkytor och gott om plats för matglada. All utrustning är från 2017, kyl/frys med ismaskin, diskmaskin, hällspis samt fläkt. Vita väggar och svart klinkergolv.

VARDAGSRUM
Underbart läge med utsikt mot grönområde och ingen insyn. Ljust och luftigt rum med utgång till den inglasade balkongen i söderläge. Ljusa väggar och ekparkettgolv. Möjlighet finns att ta ner väggen mellan kök och vardagsrum för en öppen planlösning.

SOVRUM 1
Stort sovrum med hotellkänsla, målade väggar i en skön mörkare ton och snyggt klickgolv, nya garderober med inredning kan efter ök. lämnas.

SOVRUM 2
Ljust och fint rum med ljusa väggar och ljust laminatgolv, vit dubbelgarderob ingår.

SOVRUM 3 OCH 4
Ett större rum som byggts om till 2 mindre sovrum för att optimera antal sovrum. Perfekt för syskon eller kanske dela av ett sovrum med tv-spel hörna! Vita väggar och ljust laminatgolv.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Upplands-Bro kommun, Skattesats 32.81%.

Församling

Kungsängen-Västra Ryd.

Storlek

Boarea 98 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 4 sovrum.

Lägenhetsnummer

210

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
1 trappa
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: HSB:s brf sadelmakaren nr 176
Organisationsnummer: 716417-4729
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 210
Antal lägenheter: 163
Antal lokaler: 0

TV och bredband: Kabeltv via ComHem och bredband via ComHem eller Bredbandsbolaget.

Gemensamma utrymmen: Tvättstuga, torkrum, bastu, föreningslokal och cykelförråd. Två tvättstugor finns i området, en i nr 13 och en i kvartershuset på nr 10.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiprestanda primärenergital: 122 /kWh per kvm och år

TV

Grundutbud Comhem ingår i avgift

Månadsavgift

Avgift: 5 607 SEK / mån

Tillträde

Enligt ök. snabbt tillträde är möjligt

Driftskostnad

300 SEK varav:
Elektricitet: 300 SEK
Uppvärmning, vatten och avlopp, sophämtning, förråd ingår i avgiften.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.72059 %
Andel av årsavgiften: 0.72059 %
Pantsättningsavgift: 448 SEK
Överlåtelseavgift: 1170 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Stor och inglasad balkong i söderläge.

Bilplats

180 parkeringsplatser, 200:-/mån. Carport 300:-/mån. 5 st MC-platser med separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy