Länk kopierad!

Visningar

sön 24 nov 11:00 - 11:30
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK
Adress
Lomvägen 54, Kärrdal, Sollentuna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
69 kvm
Avgift
3 794 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor 2:a med renoverat kök (-17) och fina ytskikt! Balkong i soligt läge!

Näst längst bort på loftgången, dvs knappt någon annan som går förbi, finner du denna 2:a med renoverat kök och ytskikt. Stor balkong i soligt söderläge. Fint IKEA kök från -17. Generöst vardagsrum som kan delas av i två delar med en matplats och vardagsrummet. Rymligt sovrum. Lugnt läge i området nära badsjö, strövområden, affär och kommunikationer.

Beskrivning

HALL med gott om plats för avhängning samt skoförvaring. Nyrenoverat med klinkergolv och vitmålade väggar.

Ljust och fint KÖK som renoverades -17 med vita skåpsluckor och vitt kakel ovanför arbetsytorna. Trevlig sällskapsyta via bardisken. Maskinellt utrustat med: kyl, frys, mikro, ugn, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt spisfläkt.

Stort VARDAGSRUM med ekparkett, ljusa väggar och stort fönsterparti vilket ger ett fint ljusinsläpp samt dörr ut till den rymliga BALKONGEN. Här finns plats för soffhörna och socialt umgänge.

Lugnt och rymligt SOVRUM med fönster mot balkongen. Laminatgolv och målade väggar.

BADRUM med badkar, handfat, WC och tvättmaskin. Våtrumsmatta och tapet.

I anslutning till den inre hallen har du en stor KLÄDKAMMARE som ger bra med förvaring.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2018 Brf Rösjön.pdf E-dekl.pdf Stadgar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sollentuna kommun, Skattesats 31.24%.

Församling

Sollentuna.

Storlek

Boarea 69 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

0027

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
1tr
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1972
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Rösjön
Organisationsnummer: 714800-2897
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 0027
Antal lägenheter: 198
Antal lokaler: 0

I föreningen finns 198 st lägenheter, 60 HR lokaler, 114 garageplatser, 71 st parkeringsplatser och 17 st gästparkeringar. Det finns övernattningsrum, föreningslokal, hobbylokal, gym och bastu. I föreningen finns det fyra tvättstugor (i hus 32, 44, 46 och 54). I föreningen finns även lekplatser, boulebana och en liten fotbollsplan. Varje lägenhet har ett källarförråd.

Antal 1 rok: 44 st
Antal 2 rok: 37 st
Antal 3 rok: 96 st
Antal 4 rok: 21 st

I avgiften ingår värme, vatten, el och kabel-tv. Bostadsrättstillägg (hos Trygg Hansa) ingår i avgiften (hemförsäkring tecknas själv).

Föreningens renoveringar

Renoveringar:
- Tak 2005
- Lekplatser 2009/2010
- Renovering garage
- Balkongrenovering 2017

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 139 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2010-01-29

TV

Samtliga lägenheter i föreningen är anslutna till Telenor och Comhems nät. Tillgång till Comhems digitalkabel-tv (grundutbudet) finns via tv-uttaget i alla lägenheter, ingen digitalbox krävs. Avgiften för kabel-tv ingår i månadsavgiften. Uttag för fast telefon finns i varje lägenhet. Det finns också möjlighet att välja telefoni via bredband från någon av våra bredbandsleverantörer.

Månadsavgift

Avgift: 3 794 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, el och kabel-tv. Bostadsrättstillägg (hos Trygg Hansa) ingår i avgiften (hemförsäkring tecknas själv).

Driftskostnad

250 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Övrigt: 100 SEK
OBS! El ingår i månadsavgiften

Övrigt posten avser en obligatorisk kostnad för föreningens gemensamma gym om 1200 kr/år.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.57957 %

Bilplats

Föreningen har ett garage med platser samt parkeringsdäck. Förutom platser i garaget och på parkeringsdäcket finns ytterligare ett antal platser uppe på vändplan. Generellt sätt finns ingen väntetid för parkeringsplats men för att få parkeringsplats i garage brukar man i regel få vänta ca 6 månader. Det finns 114 garageplatser, 71 st parkeringsplatser och 17 st gästparkeringar.
- Garageplats med el: 300:-
- Garageplats utan el: 225:-
- Parkeringsdäck med el: 225:-
- Parkeringsdäck utan el: 150:-
- Vändplansparkering utan el: 150:-

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy