Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Salabacksgatan 5A, Salabacke, Uppsala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
44 kvm
Avgift
2 520 SEK / mån
Rum
1 rum

1:a om 44 kvm med sovalkov i populära Salabacke!

Nu saluförs äntligen en 1:a om hela 44 kvm med sovalkov i en av Salabackes kanske populäraste föreningar Brf Östertull. Här bor du bekvämt i en mycket ljus och fräsch lägenhet med balkong i söderläge och stora sällskapsytor tack vare en ypperlig planlösning. Föreningen är stabil och uppskattad med en låg skuld per kvadratmeter där bland annat även bredband och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Gillar du träning har föreningen ett eget gym. Boende i föreningen får träna obegränsat vardagar mellan kl: 07:00-22:00 och helger mellan kl: 08:00-22:00.

Bostaden i sig erbjuder en välkomnade hall med gott om förvaring i både inbyggda garderober samt en rejäl klädkammare längre in. Från hallen nås bostadens vardagsrum. Rummet är lättmöblerat och erbjuder plats för stora sällskapsytor och säng i den praktiska sovalkoven. Rummet har även ett brett fönsterparti med ett härligt ljusinsläpp samt dörr ut till bostadens balkong belägen i söderläge. Vidare har bostaden ett fräscht helkaklat badrum med dusch samt ett rymligt, funktionellt kök med fönster mot den trevliga innergården.

Bekvämt och nära till hands en våning ned i källaren finner du en av föreningens tvättstugor samt det rejäla källarförråd som också tillhör lägenheten.

Här på Salabacksgatan 5A bor du i de populära främre delarna av Salabacke med gång och cykelavstånd till Uppsala city samt även goda busskommunikationer. Närservice finns nära vid bland annat Brantingstorget med livsmedelsbutiker, caféer och restauranger. En större Willys-affär finns också inom promenadavstånd. Från bostaden har du även nära till Gränbystadens shopping-Center samt perfekt pendlarläge tack vare närheten till E4:ans på- och avfarter. Ett läge att trivas på helt enkelt!

Missa inte att anmäla ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information. Lägenheter i området är mycket attraktiva och kan säljas innan visning.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy