Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 875 000 SEK / /utgångspris
Adress
Östra Kvarngatan 23, Öster, Nyköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
78 kvm
Avgift
4 258 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Bo här, helt enkelt! Nära det mesta och inga måsten!

Så nära nyproduktion du kan komma! Lägenhet med ljust fint kök. Ugn/mikro är placerat i arbetshöjd. Fint kakel mot en ljus praktisk laminatskiva. Planlösningen är öppen med två balkonger varav en mot innergården med bästa solläge. Badrummet är helkaklat och klinker på golv, här finns även tvättmaskin och torktumlare. På den privata innergården finns wi-fi för er som bor här. Inredningsdetaljerna är gjorda av professionella inredare. Bo här, helt enkelt! Nära det mesta och inga måsten!

STADSCHARM OCH UNIK NATUR
Det centrala läget gör att du befinner dig på gångavstånd till allt du behöver i vardagen ? mataffärer, butiker, restauranger, banker, skolor och bibliotek. Samtidigt ligger bostadsrättsföreningen i ett lugnt hörn av staden. Belägen vid korsningen Östra Storgatan/Östra Kvarngatan får du ett både centralt och lugnt boende.
EN PROMENAD TILL SMÅBÅTSHAMNEN
Tio minuter bort ligger den idylliska småbåtshamnen och den som längtar efter sköna stunder och äventyr i skog och mark kan glädja sig över Sörmlands sagolika natur.
Nyköping omgärdas av inte mindre än 37 naturreservat som innefattar både skärgård med saltstänkta klippor, vackra skogar med fina vandringsleder och spegelblanka insjöar för sköna sommardopp.
GODA KOMMUNIKATIONER
Som Nyköpingsbo har du alltid nära världen. En 15 minuters bilresa bort ligger Skavsta flygplats med smidiga kommunikationer till Europas huvudstäder. Och den som föredrar resor med tåg har ett flertal dagliga avgångar till Stockholm, Norrköping, Linköping och Malmö att välja på. I Brf Hermelinen får du helt enkelt ett optimalt boende.

Beskrivning

Hall
Hall med klinkergolv och avhängningsdel med hatthylla. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Kök
Till höger om hallen finns lägenhetens kök med golv i ekparkett och matplats samt utgång till balkong med förmiddagssol. Köket är från Vedum och erbjuder bra förvaring bakom ljusa luckor och lådor. Utrustning: spishäll , fläkt, kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, mikrovågsugn.

Vardagsrum
Även detta rum är inrett med ekparkett och vitmålade väggar. Här finns utgången till terrassen där du kan avnjuta det lugna läget eftermiddagssol!

Sovrum 1-2
Denna lägenhet erbjuder två sovrum med ekparkett ett av rummen har försetts med garderober med skjutdörrar och det andra en klädkammare. Ekparkett och vitmålade väggar.

Badrum
Stort badrum inrett med kakel och klinker i stilrena färger. Här finns toalett, dusch (med duschvägg), kommod med handfat och överhängande spegel med belysning, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Ekonomisk plan BRF Stadgar Stadgar Ekonomisk plan.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nyköping kommun, Skattesats 33.67%.

Församling

Nyköping.

Storlek

Boarea 78 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

E1102

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018

Föreningen

Föreningens namn: Brf Hermelinen
Organisationsnummer: 769625-9246
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: E1102
Antal lägenheter: 41
Antal lokaler: 0

Parkering: Garage går att hyra för 900 kr/mån. Separat kö.

TV

Via Telia

Internet

Via Telia

Månadsavgift

Avgift: 4 258 SEK / mån

Gårdsplats/innergård

Gemensam innergård med gratis wifi för alla boende.

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 200 SEK
I avgiften ingår värme, vatten, IP-telefoni, bredband och kabel-tv. Hushållselen debiteras efter förbrukning och aviseras tillsammans med årsavgiften. Hemförsäkring tecknas av köparen.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.86130 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong 1 mot gården erbjuder eftermiddagssol och kvällssol.
Balkong 2 med förmiddagssol.

Bilplats

Garage finns att hyra. Separat kö. 900kr/mån.
För närvarande finns ett fåtal platser kvar.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy