Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 295 000 SEK / Utgångspris
Adress
Rissneleden 153, Rissne, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
146.5 kvm
Avgift
7 108 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Detta är ett väl tilltaget hem för familjen som sätter krav på sitt boende!

Bostadens planlösning karakteriseras av ljusa och rymliga ytor med genomgående fint ljusinsläpp via det stora fönsterpartiet i flera väderstreck. Vidare erbjuds en påtaglig takhöjd som skapar en enorm rymd. Här möts ni av en välkomnande entré med klinkers på golvet och plats för avhängning och förvaring. Från hallen nås både bostadens första och andra sovrum. Vidare erbjuder första våningen ett helkaklat badrum, ett rymligt vardagsrum och ett stilrent kök. Bostadens kök erbjuder vita snickerier som matchas snyggt med ett vitt kakel, köket är utrustat med all maskinell utrusning som kan tänkas behövas. Från vardagsrummet nås bostadens första uteplats om 8 kvm.

Via gedigen trapp upp till husets andra plan finner ni ett allrum, sovalkov samt ytterligare ett helkaklat badrum. Bostadens andra våning erbjuder även ett fullutrustad kök samt en walk in closet. Från allrummet nås bostadens enorma uteplats om 20 kvm i attraktivt solläge. Här kan ni njuta av solen från morgon till kväll!

I Rissne så har man allt man kan önska sig med både natur och centrum i närheten. I Rissne Centrum finns både goda kommunikationsmöjligheter i form av tunnelbana och olika bussar, även mataffärer och restauranger. För den som värdesätter naturen så finns det motionsspår i närheten och även Igelbäckens naturreservat för stillsamma promenader.
Varmt välkommen till denna pampiga lägenhet.

Beskrivning

HALL:
Från säkerhetsdörren nås en rymlig hall med förvaring via en skjutgarderob.

SOVRUM 1
Bostadens första sovrum, rymmer en dubbelsäng med tillhörande möblemang

SOVRUM 2
Bostadens andra sovrum rymmer både dubbelsäng och möblemang.

BADRUM:
Från hallen nås bostadens helkaklade badrum, utrustat med handfat, wc, badkar, tvättmaskin och torktumlare.

VARDAGSRUM/ALTAN
Rymlig vardagsrum med gott om plats för soffgrupp med tillhörande tv-bänk. På golvet ligger samma ekparkett som i hela bostaden och väggarna är ljusmålade. Från vardagsrummet nås bostaden första altan.

KÖK:
Stilrent och praktiskt kök med gott om förvaringsmöjligheter. Köket erbjuder vita snickerier som matchas med vitt kakel och en grå bänkskiva.

NEDRE PLAN

ALLRUM
Från trappen kommer man ned till allrummet med ekparkettgolv och vita målade väggar. Rummet går att inreda antingen som ett sovrum eller allrum med en tv-hörna. Allrummet kan delas av och göras om till 2 sovrum.

BADRUM:
På bostadens andra plan finner ni även ett badrum, som är utrustat med dusch, wc och handfat.

KLÄDKAMMARE:
Rymlig klädkammare om 4 kvm.

KÖK 2:
I bostadens nedre plan nås bostadens andra kök, köket rymmer enkelt matsalsbord.

ALTAN 2:
Rymlig altan, som erbjuder sol större delen av dagen.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Ekonomisk plan BRF Stadgar

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Skattesats 31.95%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 146.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Lägenhetsnummer

6-1101

Våning / hiss

Våning 1 av 6.
våning 7 i hissen
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Grönkulla
Organisationsnummer: 769632-0121
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 6-1101
Antal lägenheter: 115
Antal lokaler: 1

Brf Grönkulla är en äkta förening som registrerades 2 april 2016. Föreningen består av 115 lägenheter fördelat i två flerbostadshus, samt en lokal.

Parkering: Föreningen disponerar 47 garageplatser i det gemensamma garaget varav 10 p-platser med laddstolpe. Det finns ytterligare 3 p-platser för bil till bilpool.

BoNea sköter uthyrning av p-platserna.
Tel: 010-4498017
Veronica.blom@skanska.se

TV och bredband: Alla lägenheter i Grönkulla är anslutna till Sundbybergs Stadsnät ett fiberoptiskt bredbandsnät där flera olika tjänsteleverantörer ab b.la Internet, Tv och telefoni.

Gemensamma utrymmen: Sutterängplan innehåller garage, cykelrum och lägenhetsförråd. Det finns dessutom barnvagnsrum i respektive trapphus.
Sopsugsanläggning är placerad mellan de två huskropparna. På baksidan kommer en grillplats med bänkar att anläggas

Månadsavgift

Avgift: 7 108 SEK / mån
VÄ & VA

Gårdsplats/innergård

På baksidorna ansluter husen till en lummig parkmiljö med lekplats för de minsta, gemensamma uteplatser och grönytor.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.70500 %
Andel av årsavgiften: 1.70000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK

Bilplats

Föreningen disponerar 47 garageplatser i det gemensamma garaget varav 10 p-platser med laddstolpe. Det finns ytterligare 3 p-platser för bil till bilpool.

BoNea sköter uthyrning av p-platserna.
Tel: 010-4498017
Veronica.blom@skanska.se

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy