Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kungsholms Strand 101, 5 tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
64 kvm
Avgift
4 397 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

3 franska balkonger samt 1 spansk balkong - Strålande utsikt mot Karlbergskanalen - Garage

Underbar 2:a (möjlig 3:a) med unikt hörnläge högt upp i huset med fantastisk utsikt. Ljust och luftigt med stora fönsterpartier. Här bor du insynsskyddat med parkområde, brygga och Karlbergskanalen utanför porten. Lägenheten har tre franska balkonger och en spansk balkong där man från samtliga har fri vy mot vattnet och Vasastan. Lägenheten är i genomgående fint skick och har både ett stort renoverat badrum samt separat gäst-wc. Stor hiss och garage i huset.

Eftertraktat idylliskt läge med naturen och återvändsgränd med park och populär lekplats utanför porten. Samtidigt city-nära på promenadavstånd från Centralen och all tänkbar service. Ett stenkast från vattnet med Kungsholms strand och Karlbergssjön med strandpromenader och båtbryggor.

Beskrivning

HALL
Välkomnande entré med klinkergolv. Här finns en vit garderobsvägg med utmärkt förvaring. Ytterligare en inbyggd garderob. Ingång till separat wc.

WC
Helkaklat med väggar i vitt och klinkergolv i svart. Här finns wc, handfat med underskåp samt spegel ovanför.

KÖK
Smakfullt kök i halvöppen planlösning mot rummet. Kvalitativa vitvaror, mörk bänkskiva med infälld diskho. Bra förvaringsmöjligheter i vita skåp och lådor. Generösa arbetsytor med metallpanel ovanför. Här finns induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, kyl & frys samt inbyggd diskmaskin. Charmigt runt fönster i öster.

VARDAGSRUM
Fantastiskt vardagsrum i hörnläge med stora fönsterpartier från golv till tak. Två franska balkonger och en spansk balkong med utsikt mot härlig grönska och vatten. Hörnläget ger en härligt luftig känsla som förstärks av det höga insynsskyddade läget. Ljust grå ton på väggar och ljust trägolv. Här finns gott om plats för soffgrupp såväl som stor matplats i anslutning till köket. Inbyggd garderob med förvaringshyllor.

SOVRUM
Luftigt sovrum med plats för stor dubbelsäng. Här finns en platsbyggd garderobsvägg med skjutdörrar. Plats för stor dubbelsäng och sängbord. Fransk balkong med vidsträckt utsikt mot grönska, vatten och Vasastan. Mellan sovrummet och vardagsrummet sitter fina pardörrar.

BADRUM
Större badrum som nås från sovrum. Härligt badkar. Helkaklat med väggar i vitt och klinkergolv i grått med värme. Riktigt bra förvaring i överskåp med spegeldörrar och lådor, stort handfat med kommod. Tvättmaskin från Electrolux (2018).

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar.pdf BRF Energideklaration BRF Årsredovisning 2017-2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.75%.

Församling

Västermalm.

Storlek

Boarea 64 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1502/252

Våning / hiss

Våning 5 av 8.
Våningsplan 5 av 8.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1997
Byggnadstyp: Flerfamiljshus

Föreningen

Föreningens namn: Brf Strandparken Kungsholmen
Organisationsnummer: 716420-4682
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1502/252
Antal lägenheter: 55
Antal lokaler: 0

FÖRENINGEN
Brf Strandparken Kungsholmen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen innehar med tomträtt (nuvarande avtal gäller t.o.m. 2025-10-31) fastigheten Grubbens 2 som består av 55 bostadsrätter och 2 gruppbostäder som stadsdelsnämnden hyr av föreningen. I fastigheten finns garage som nås via trapphuset och ett träningsrum om ca 15 kvm. Det finns två gemensamma terrasser, återvinningsrum, grovsoprum samt två cykelrum, dessa nås via garaget. Två tvättstugor med 3 st. tvättmaskiner, 2 st. torktumlare, 1 st. torkskåp samt en kallmangel finns på plan 4. På entréplan finns postboxar.

EKONOMI
Juridisk person accepteras ej som köpare. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Valvet. Inga större renoveringar eller avgiftshöjningar är beslutade i dagsläget (2019-03-19).

TV & BREDBAND
Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband från bredbandsbolaget (100Mbit) ingår i avgiften.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2004 målades fasad och fönster
2013 OVK genomfördes
2013 stamspolning
2014 service och målning av hissar
2018 installerat laddare för el-bil i garaget
2019 stamspolning

Kommande renoveringar/underhåll:
Eventuell målning av fönster.
Rengöring av ventilationskanaler.

PARKERING
Föreningen har 54 garageplatser i källarplanet. Dessa kan hyras till en kostnad av 1200 kr/mån.

Energideklaration

Energiförbrukning: 147 /per kvm (atemp) och år

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbudet (ca 12 kanaler) ingår i avgiften.

Internet

Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget. 100 Mbit ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 397 SEK / mån

Gårdsplats/innergård

Stor gemensam innergård med bord, stolar,och grill under sommarhalvåret.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.01410 %

Uteplats

Tre franska balkonger samt en fransk balkong. Samtliga vetter mot Karlbergskanalen med utsikt mot vattnet och Vasastan.

Bilplats

Föreningen har garageplatser i källarplanet i varmgarage. Kostnad: 1200 kr /månad.

För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholm Stad. tel 08-508 263 00. Du kan även gå in på deras hemsida och fylla i din ansökan där: www.stockholm.se. Tillståndet är gratis, en periodbetalning på 30 dagar kostar 900 kr alternativt löses biljett för 60 kr/dygn

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy