Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Skyllbergsgatan 1, Hagsätra - Älvsjöbadet, Bandhagen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
46 kvm
Avgift
2 364 SEK / mån
Rum
2 rum

Toppfräsch tvåa med magisk utsikt och låg avgift!

Välkommen till Skyllbergsgatan 1 och denna mycket fina lägenhet som har en härlig utsikt och fantastiskt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. Huset byggdes 2008 så lägenheten håller hög standard rakt igenom. Lägenheten erbjuder stora härliga ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och mycket god förvaring i en rejält tilltagen klädkammare. Den stora balkongen ligger i bästa söderläge och har ett högt och fritt läge.

Här bor du i en stabil förening med mycket god ekonomi och en belåning på endast 3829 per kvm/bostadsyta enligt årsredovisningen 2017. Bostaden erbjuder närhet till Hagsätra C med tunnelbana och matbutiker. Förutom tunnelbana så kan du transportera dig kommunalt med buss som stannar 100 m från huset. Med buss tar du dig till Älvsjö station på 5 min sen vidare med pendeltåg in till Stockholms C på ytterligare 10 min. Inom kort avstånd finns även Willys stormarknad som är perfekt om man önskar storhandla. Runt hörnet ligger populära Älvsjöbadet som lever upp under sommaren och är mycket välbesökt.

En lägenhet som bör ses på plats - varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Hall
Välkomnande hall med gott om plats för förvaring och avhängning av kläder. Ekparkettgolv.

Klädkammare
Rymlig och praktisk klädkammare som gör att du kan förvara massor inuti lägenheten. Den gör träningscykeln eller extrasängar osynliga men mer lättillgängliga än om det hade varit ett källar- eller vindsförråd.

Badrum
Fräscht helkaklat badrum med vitt kakel och grått klinkergolv. Här finns både WC, dusch, badrumsspegel och tvättmaskin.

Kök/Vardagsrum
Ljust och öppet kök mot den trevliga vardagsrumsdelen. Praktisk diskbänk, bänkskiva i laminat och vita skåpluckor. Matplats för 4-6 personer. Vitvaror i form av:
- Spis
- Spisfläkt
- Diskmaskin
- Kombinerad kyl.- och frys

Här får du ett vackert och härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och gott om plats för både TV, soffgrupp samt diverse vardagsrumsmöbler.

Balkong
En riktig pärla. Högt och fritt läge med sol större delen av dagen. Perfekt ställe att avnjuta en kopp kaffe eller en härlig måltid på.

Sovrum
Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och potentiellt några hyllor eller vägghängda garderober.

Övrigt

Kommunikation:
I Hagsätra centrum återfinns T-banans gröna linje som tar ca 22 min in till Stockholms innerstad. Gällande busskommunikationer går buss 143 mellan Högdalen-Älvsjö där pendeltåget och flertalet andra busslinjer ansluter, bl.a. 142 mot Liljeholmen. Nattbuss 195 går direkt från Stockholm C till Hagsätra. Ca 120 meter från adressen ligger Paletten Förskola. Närmaste grundskola är Hagsätraskolan (480 meter) som är en kommunal skola med ca 590 elever i årskurserna 1-9. För den träningsintresserade ligger närmsta Actic Stockholm Hagsätra två minuters promenad från adressen. På nio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Willy:s på Älvsjö Ängsväg 4-6. Lockas man av restaurangbesök finns Grill & Wok Stugan och McDonald's i närheten.

Busstationer & Hållplatser:
Älvsjöbadet 120 m
Ormkärrsvägen 263 m
Frövigatan 519 m
Konsumentvägen 521 m
Älvsjömotet 579 m

Tunnelbana:
Hagsätra T-bana 524 m

Sportcenter:
Actic Hagsätra 281 m
WorldClass 513 m
Hagsätrahallen 632 m

Plats för diverse sporter
Hagsätra IP 591 m

Parker:
Turingeparken 481 m
Blåklockan 961 m

Bankomater:
Bankomat 593 m

Grundskola:
Hagsätraskolan 480m
Ormkärrsskolan 679 m

Stormarknad:
MatDax 583 m
Ica Supermarket 584 m
Willys 837 m

Denna information kommer från en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen baseras på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Detta innebär att hänsyn inte tas till naturliga hinder som skog, berg, vatten, etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen. Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Dokument (pdf)

BRF Energideklaration.pdf BRF Årsredovisning 2017.pdf BRF Betygscertifikat 2017.pdf BRF Stadgar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.63%.

Församling

Vantör.

Storlek

Boarea 46 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

53

Våning / hiss

Våning 5 av 10.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2008
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Vidablick i Hagsätra
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 53
Antal lägenheter: 50
Antal lokaler: 0

Brf Vidablick är en äkta förening i Hagsätra som består av 50 lägenheter.
Föreningen äger ej sin mark, den upplåts med tomträtt.

Parkering: 12 garageplatser. Går att hyra för 600 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
16 parkeringsplatser. Går att hyra för 200 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

TV och bredband: Föreningen har Comhem som leverantör av telefoni och kabel-TV, deras mediumutbud ingår i avgiften. Stockholms Stadsnäts bredband (fiber) 100/100 Mbit/s ingår i avgiften. Tecknar man bredband via Com Hem betalar man det själv.

Gemensamma utrymmen: Det finns en tvättstuga som kan bokas alla dagar, kostnadsfritt. Utrymmen för rullstols- och barnvagnsförvaring på plan 1. I garageplanet finns utrymmen för tvättstuga, källsortering och cykel-/barnvagnsförråd. I anslutning till fastigheten finns behållare för hushållssopor nedgrävd i marken.

Föreningens ekonomi

God och stabil ekonomi med en belåning på endast 3829 per kvm/bostadsyta enligt årsredovisningen 2017.

Föreningens renoveringar

Då föreningen är nybyggd under 2008 så finns ingen underhållsplan. Föreningen har inte beslutat om någon kommande, större reparationer/ombyggnader av fastigheterna. (190524)

2016 - stamspolning
2008 - fasaden putsades

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energideklarationsdatum: 2014-10-28

TV

Föreningen har Comhem som leverantör av telefoni och kabel-TV, deras mediumutbud ingår i avgiften.

Internet

Stockholms Stadsnäts bredband (fiber) 100/100 Mbit/s ingår i avgiften. Tecknar man bredband via ComHem betalar man det själv.

Bredbandet kommer att övergå till 1000 Mbit/s den 1/9. Kommer fortfarande ingå i avgiften, ingen ökning.

Månadsavgift

Avgift: 2 364 SEK / mån
inkl. värme, VA, Com Hems utbud Medium 8 kabel-tv, bredband (100/100mbit) och bostadsrättstillägg i försäkringen.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har även en trevlig utegård. Nybyggd uteplats med trädäck, platsbyggd grill och utemöbler.

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.31990 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong i bästa söderläge med högt och fritt läge. Här kan du verkligen sitta och njuta av solen hela dagen lång.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy