Länk kopierad!

Visningar

tis 27 aug 17:15 - 17:45
Välkommen att boka visningstid via vår hemsida!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 195 000 SEK / utgångspris
Adress
Ljuragatan 4A, Norrköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
91.5 kvm
Avgift
5 319 SEK / mån
Rum
3 rum

Nytt och fräscht med uteplats

Denna stora 3:a om hela 91,5 kvm hittar man på populära Ljuragatan söder om city. Bostaden är del av Brf Norrskenet som färdigställdes 2017, där allt är nytt och fräscht. Lägenheten har en modern öppen planlösning, fina ytskikt genomgående samt ett stort duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Det praktiska och trivsamma läget på entréplan med begränsad insyn ger denna fina bostad en ljus och luftig känsla, och dessutom en fantastiskt trevlig uteplats med härligt solläge! Bjud in vänner på grillkvällar eller njut av en kopp kaffe i solstolen. Perfekt läge intill grönområden och parker, bara en kort promenad från city. Välkommen hem!

Beskrivning

Hall med vitmålade väggar, ekparkettgolv och platsbyggda garderober.
Kök från Vedum i öppen planlösning mot vardagsrummet, med vitmålade väggar och ekparkettgolv. Utrustat med induktionshäll, ugn, fläkt, ugn, micro, diskmaskin samt kyl och frys.
Vardagsrum med vitmålade väggar och ekparkettgolv. Härifrån nås den stora uteplatsen.
Sovrum med vitmålade väggar, ekparkettgolv och platsbyggda garderober.
Sovrum med vitmålade väggar, ekparkettgolv och platsbyggd garderob med skjutdörrar med spegelglas.
Duschrum med klinkergolv, kaklade väggar och spotlights. Här finns wc, dusch, tvättställ, handdukstork, förvaringsskåp samt tvättmaskin och torktumlare.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning.pdf Stadgar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Tändstickan 5, Norrköping kommun.

Storlek

Boarea 91.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

31

Våning / hiss

Våning 1 av 4.
Entréplan
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Norrskenet
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 31
Antal lägenheter: 46
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Ej utförd

Internet

Bredband via Telia, ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 5 319 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, bredband samt fast abonnemangskostnad för el (den egna förbrukningen tillkommer).

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.50073 %
Andel av årsavgiften: 2.50073 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Stor och härlig uteplats.

Bilplats

Föreningen har 42 parkeringsplatser, till dessa är det separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy