Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Galaxgränd 18, Skälby, Järfälla
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
99 kvm
Avgift
5 900 SEK / mån
Rum
4 rum

Mycket trevligt br-kedjehus i Skälby

Skälby är ett av Järfällas mest populära områden och attraherar bland annat många barnfamiljer. Detta till stor del för sitt lugn och närheten till milsvida, mycket vackra, naturområden med naturreservat och Mälarens vatten med badplatser och bryggor.

Nu finns möjlighet att förvärva ett trevligt br-kedjehus om 99 kvm fördelat på två plan. Entréplan med ett rymligt kök och plats för matbord. Från köket når du tvättstuga. I anslutning till hallen finns praktisk duschrum. Vardagsrum med gott om ljusinsläpp via stora fönsterpartier och fönsterdörr ut mot altan under tak. Insynsskyddad uteplats med gräsyta för lek och spel. Övre plan finns tre rymliga och välplanerade sovrum varav ett med egen walk in closet/barnrum eller kontorsrum. Från hallen når du ett smakfullt och stilrent renoverat badrum med påkostade materialval.

Kontakta mäklaren Said Azzam på 072-962 36 00 för mer information!

Bostadsfakta

Kommun

Järfälla kommun, Skattesats 32.16%.

Församling

Järfälla.

Storlek

Boarea 99 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

42

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1992-94
Byggnadstyp: 2 plan med vind
Fönster: 3-glasfönster isoler

Föreningen

Föreningens namn: Brf Östra Vega
Organisationsnummer: 716455-1405
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 42
Antal lägenheter: 89
Antal lokaler: 0

Parkering: Parkeringsplats med elstolpe ingår i avgiften. Flertalet besöksparkeringar finns.

TV och bredband: TV och bredband 100/100 via Bredbandsbolaget ingår i avgiften.

Föreningens renoveringar

2013 Fasadmålning.
2009 Ommålning av förråd- och ytterdörrar.

TV

Grundutbud av TV via Telenor ingår i avgiften.

Internet

Bredband 100/100 via Telenor som ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 5 900 SEK / mån
En avgiftsfri månad varje år.

Gårdsplats/innergård

Lekplatser finns i området.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Tomten: trädgårdstomt med häckar och äppelträd.
Uteplats 1: Trädäckad altan under tak, läge nordväst.
Uteplats 2: Uteplats, läge söder.

Bilplats

2 P-plats invid huset ingår i månadsavgiften/hyran. Eluttag till motorvärmare. möjlighet till Carport efter bygglovsansökan.

Övrigt

OMRÅDE
Skälby är ett av Järfällas mest populära områden och attraherar bland annat många barnfamiljer. Detta till stor del för sitt lugn och närheten till milsvida, mycket vackra, naturområden med naturreservat och Mälarens vatten med badplatser och bryggor. Härifrån är det nära till bland annat det högteknologiska Kista, Spånga, Bromma och Sundbyberg vilket gör att allt fler uppmärksammar området och alla dess fördelar. I Skälby finns en väl utbyggd barnomsorg och det är aldrig långt till daghem och skolor för barn i alla åldrar. Närmaste låg- och mellanstadieskola är Neptuniskolan. Även närhet till låg- och mellanstadieskola Skälbyskolan, och högstadieskola Björkebyskolan.

KOMMUNIKATIONER
Närmsta pendeltågstation är Barkarby. Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta och som ansluter till tågstation i Spånga och T-bana i Vällingby och Hässelby. Dagtid går tågen 4-8 ggr per timme och kvällstid 2 ggr per timme. Tåget tar 15 minuter till Stockholm Central. Det finns flera bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se. Närhet till Bromma flygplats och Arlanda.

Avståndet till Stockholm City är ca 20 km. Det är även lätt att ansluta till E4:an och E18 om man vill det.

NÄRSERVICE
Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis.

Mellan Barkarby och Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

Nära med bil även till Åkermyntans Centrum i Hässelby och nyöppnade Coop Forum i Vinsta och Vällingby City. På gångavstånd når man två livsmedelsbutiker

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

För den träningsintresserade finns Sats sportsclub, Friskis & Svettis och badhus i centrum och Komethallen i Veddesta. Cykelavstånd till Viksjö Golfklubb.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy