Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 425 000 SEK / utgångspris
Adress
Maja Snis gata 1, Porslinskvarteren, Gustavsberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
46 kvm
Avgift
2 988 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Påkostat med balkong mot innergård

På Maja Snis gata 1 finns denna fina 2:a om 46 kvm attraktivt belägen i Gustavsberg. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och balkong i söderläge som vetter mot föreningens innergård. Snyggt, platsbyggt, påkostat Kvik-kök samt helkaklat badrum i vitt med dusch och kombinerad tvätt/tork. Gångavstånd till Gustavsbergs hamn nära butiker, restauranger och kommunikationer. Välkommen hem!

Beskrivning

- Välkommen in! Plats för förvaring och avhängning av ytterkläder. Hallen leder vidare in mot kök och vardagsrum.

- Välutrustat, påkostat kök från Kvik med bra arbets- och förvaringsmöjligheter för dig som gillar matlagning. Snygg belysning från spotlights i tak och ovan arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd micro och integrerad diskmaskin.

- Vardagsrumsdel med fint ljusinsläpp och utgång till balkong som vetter mot gården. Smart planerad med plats för soffa, soffbord eller extra säng i alkoven. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en ökad känsla av ljus och rymd.

- Rogivande sovrum som utöver säng medger plats för ett mindre möblemang och nattduksbord. Utmärkta förvaringsmöjligheter i klädkammaren.

- Helkaklat badrum i vitt med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring i vägghängda skåp ovanför tvättmaskin.

- Nymålade väggar och tak samt nytapetserat sovrum. Dimmers installerat i alla rum (ej badrum). Renoverat 2018.

Övrigt

Brf Prunus består av 117 bostadsrätter och inflyttning påbörjades hösten 2015 och avslutades under kvartal 1 2016. För mer info om föreningen besök gärna www.brfprunus.se.

OM OMRÅDET
Bostadsområdet i Gustavsbergs Hamn utvecklas nu till en modern småstad med nya bostäder där den kända porslinsfabriken tidigare låg. Här finns också vårdcentral, trevliga butiker, Hemköp, apotek, restauranger och caféer. Lägenheten ligger i direkt anslutning till mysiga Gustavsbergs hamn och Farsta Slottsvik och är en nyare del i det centrala Gustavberg. Här bor ni mitt bland fina strövområden, mycket naturskönt beläget med vackra omgivningar och populära vandringsleder längs havet (Tjustviksrundan och Gottholmarundan). Kvarnsjön, på kort promenadväg från lägenheten, är en populär badsjö i närområdet. Värmdös nyaste kulturtillskott; konsthallen "Artipelag" ligger också på gångavstånd från lägenheten. För mer information, se: http://www.artipelag.se/

Ytterligare några minuter bort finns Gustavsbergs Centrum som erbjuder det mesta av den närservice man behöver: Coop Konsum, flera olika banker, systembolag, apotek, kiosk och frisör för att nämna något. Gustavsbergs Centrum är även knutpunkten för alla bussar på Värmdölandet med sin busscentral. Utöver kommersiell service erbjuds mycket olika fritidsaktiviteter för alla åldrar. I centrum ligger Ekvallens idrottsplats med konstfrusen bandyplan, ishall, tennishall och sporthall. Gustavsbergsbadet, en badhusanläggning med bl.a. motionsbassäng, rehab bassäng samt en äventyrsavdelning med bl.a. vattenrutschbanor, finns också här. Med en kort biltur nås både Mölnvik Köpcentrum och Värmdö Marknad finns på promenadavstånd, eller nås enkelt med buss eller bil. Flera skolor och förskolor ligger i och runt Gustavsberg.

För mer information, se kommunens hemsida: www.varmdo.se

Direktbuss till Slussen (474) går var 5:e minut i rusningstrafik och det tar ca 20-25 min in till stan. Buss 423 mot Medborgarplatsen stannar ett stenkast från bostaden.

Här får du alla fördelar med att bo nära naturen och ändå ha storstadens utbud på bekvämt avstånd.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf Stadgar, Brf Prunus.pdf Årsredovisning 2018 Brf Prunus.pdf BRF Energideklaration (3).pdf BRF Stadgar, Brf Prunus (1).pdf BRF Årsredovisning 2018 Brf Prunus.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Värmdö kommun, Skattesats 32.28%.

Församling

Gustavsberg-Ingarö.

Storlek

Boarea 46 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen genom den ekonomiska förvaltaren.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

41102

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2015
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Frånluft med återvinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Prunus
Organisationsnummer: 769625-6382
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 41102
Antal lägenheter: 117
Antal lokaler: 0

BRF Prunus har 117 bostadsrättslägenheter fördelat över tre stycken flerbostadshus om 4-5 våningar. Föreningen BRF Prunus innehar 93 parkeringsplatser till sitt förfogande, varav 83 stycken i garage samt 7 stycken platser för MC, även de belägna i garage. Gemensamma utrymmen är ett styrelserum, samt en övernattningslägenhet som medlemmarna kan hyra.

Parkering: Föreningen BRF Prunus innehar 93 parkeringsplatser till sitt förfogande, varav 83 stycken i garage samt 7 stycken platser för MC, även de belägna i garage.

TV och bredband: Triple-play är branschbenämning på pakettjänsten för IP-telefoni, bredband och TV i samma förbindelse. Denna är obligatorisk och inkluderad i månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen: Gemensamma utrymmen är ett styrelserum, samt en övernattningslägenhet som medlemmarna kan hyra.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energiförbrukning: 61 kWh/kvm och år
Energideklarationsdatum: 2016-04-21

TV

Kabel-tv genom Telia (Triple Play)

Internet

Bredband genom Telia (Triple Play)

Månadsavgift

Avgift: 2 988 SEK / mån
inkl. värme och kallvatten. Obligatorisk avgift om 220 kr/mån för kabel-tv och breband tillkommer

Driftskostnad

505 SEK varav:
Försäkring: 130 SEK
VA: 75 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Kostnad för VA avser kostnad för varmvatten. Uppgifterna är individuella och kan variera över tid och ägande.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.61 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Solig balkong i söderläge som vetter mot föreningens innergård.

Bilplats

Parkeringsplatser finns i parkeringsgarage (83 st) under huset/gården som går att hyra för 750 kr/mån. 6 st uteplatser med el (400 kr). 2 st uteplatser utan el (300 kr). I parkeringsgaraget finns handikappanpassade parkeringsplatser samt MC-platser. Till samtliga platser är det separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy