Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 325 000 SEK / Eller högst bjudande
Adress
Östanvägen 5, Öster, Nyköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
65.5 kvm
Avgift
5 251 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fräsch och trevlig trerummare med närhet till centrum och lugnt läge

Här välkomnas du till en fräsch och trevlig gavellägenhet som är i bra skick. En mysig trea med stor inglasad balkong och trevlig planlösning. Rymligt och fräscht kök från Ikea med gott om förvaring samt plats för matbord. Ljust härligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Två rofyllda sovrum samt helkaklat badrum. På Öster bor du i omtyckta kvarter. Fågelboparken ligger endast ett stenkast bort och matvarubutik, kiosk samt pizzeria ligger inom bekvämt gångavstånd. Här finns även skola, förskola och lekplatser, även närhet till Nyköpings hamn. Det här är den perfekta lägenheten för dig som vill bo med närhet till centrum i ett lugnt område!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en fin och trevlig hall med hatthylla och klädhängare. Hallen har vita väggar och mörkt golv.

Kök
Rymligt, fräscht och praktiskt kök från IKEA med plats för matbord, stolar och bra förvaringsmöjligheter. Köket har vita väggar och mörkt golv. Utrustningen består av spis, ugn, mikrovågsugn, fläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys.

Vardagsrum
Ett rymligt och ljust vardagsrum med fönster åt två håll med utgång till härlig inslasad balkong. Rummet har ljusa väggar och parkettgolv.

Sovrum 1
Från hallen når du detta sovrum, som är rymligt och rogivande med inbyggda garderober. Tapetserade väggar och ljust laminatgolv.

Sovrum 2
Ett lite mindre och mysigt sovrum med tapetserade väggar och ljust laminatgolv.

Badrum 1
Ett fräscht och praktiskt badrum med toalett, badrumsskåp och dusch. Klinkergolv och kaklade väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Östanvägen 5.pdf BRF_Apeln-Årsredovisning-2018.pdf BRF_Apeln-Stadgar.pdf Frågelista Östanv 5.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nyköping kommun, Skattesats 33.67%.

Församling

Nyköping.

Storlek

Boarea 65.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

3 rum, varav 1-2 sovrum.

Lägenhetsnummer

233535001-0023

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Elförbrukning: 3 600 kWh/år.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Apeln
Organisationsnummer: 719000-2324
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 233535001-0023
Antal lägenheter: 54
Antal lokaler: 6

Föreningens ekonomi

Inga planer på någon ny avgiftshöjning enligt bostadsrättsföreningen 2019-05-21

Föreningens renoveringar

Treglasfönster 2001. Säkerhetsdörrar 2001. Stambyte 2007. Inglasning balkonger 2009. Yttertak 2012. Fasadrenovering 2016.

Obligatorisk ventilationskontroll 2016 med en utförlig renovering av ventilationen som följd.

Föreningen diskuterar om att byta elcentraler i källaren. 2019-05-21.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 169 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2009-08-21

TV

Com Hem

Internet

Com Hem

Månadsavgift

Avgift: 5 251 SEK / mån

Driftskostnad

480 SEK varav:
Försäkring: 80 SEK
Elektricitet: 400 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.81459 %
Andel av årsavgiften: 1.81480 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Stambyte 2007

Uteplats

Har inglasad balkong. Österläge.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, vindsförråd och tvättstuga med torkrum. Tvättstuga i huset mitt emot, Östanvägen 7.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy