Länk kopierad!

Visningar

tors 20 jun 17:30 - 18:00
Anmälan görs på annonssidan, tryck på "boka visning". Varmt välkommen!
sön 23 jun 15:30 - 16:00
Anmälan görs på annonssidan, tryck på "boka visning". Varmt välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 750 000 SEK / Eller högst erbjudande.
Adress
Jaktfalksgatan 54, Maria Park, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
87 kvm
Avgift
3 815 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Drömtrea i Maria Park med stor altan, egen p-plats samt bra disposition med härligt ljusinsläpp!

Unik bostadsrätt på bra läge i Maria Park, fördelat på tre rum & kök om 87 kvadratmeter. Genomgående bostad med bra ljusinsläpp, öppen planlösning och riktigt stor social altan. Ett boende för köparen med höga krav som vill bo i ett trivsamt område!

Vi välkomnas in till en häftig disponering, på markplan finner vi entrén med klädkammare och goda avhängningsmöjligheter. Vi tar en trappa upp för att nå lägenhetens samtliga rum. Här finner vi ett praktiskt fint kök som ligger öppet mot matplatsen och vardagsrummet, ett stort social allrum helt enkelt. Precis bakom matplatsen har vi utgången till den soliga altanen, som ligger i vinkel och kan möbleras med två separata möblemang. Utöver detta erbjuds två sovrum, varav det ena större än det andra, samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin och duschhörna. Bostaden har genomgående fräscha ytskikt och är helt inflyttningsklar!

Stadsdelen Maria Park är mest känt för sin familjära och trivsamma miljö. Här bor man med närhet till grönområden, natur och härliga Pålsjö skog. För barnfamiljen finner man ett flertal förskolor och skolor 0-9 inom nära räckhåll och med cykelavstånd når man ett brett utbud av aktiviteter och närbutiker.

Föreningen tillsammans med JM har en pågående utredning kring fastighetens fasad. Eventuella renoveringar eller förändringar i fasaden kommer att täckas av byggföretaget JM, då det går under garantiärende. Detta innebär alltså ingen kostnad för föreningen eller nästa köpare.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Beskrivning

ENTRÉ/HALL
Välkomnade entré som ligger i markplan, här finns plats för avhängning samt ett förvaringsutrymme som sträcker sig under trappan. På golvet vilar en slitstark klinker och samtliga väggar bostaden är vitmålade. Vi tar en trappa upp för att nå bostadens samtliga rum.

KÖK
Praktiskt och stilfullt kök med vita köksluckor, träbänksskiva, mörkt kakel som stänkskydd och rostfria vitvaror. Köket är utrustat med kyl, frys, Micro, ugn, induktionshäll, köksfläkt samt diskmaskin. Köket ligger öppet mot matplats och vardagsrum.

MATPLATS/VARDAGSRUM
Socialt allrum med plats för både större soffgrupp och stort matbord för upp till åtta sällskap. Stora fönsterpartier inbringar härligt ljus från söderläge. Taket går lutande med en härlig takhöjd och skapar en unik charm i bostaden.

Bakom matbordet finner vi den stora altanen som enkelt går att möblera med två separata möblemang. Ena sidan har morgonsol i österläge och den andra sidan har sol stora delar av dagen från söderläget.

SOVRUM x2
Två bra sovrum, varav det ena större än det andra. Båda rummet har rymliga skjutdörrsgarderober som löser förvaringsfrågan galant. Möblera med både säng och annat tänkbart sovrumsmöblemang.

BADRUM
Helkaklat tidlöst badrum med grå klinker på golv och mattvitt kakel på väggar. Badrummet är utrustat med wc, vask med underskåp, spegelskåp, duschväggar, tvättmaskin(-19), torktumlare(-19) samt två väggskåp.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2018 - Brf Mariehall 1.pdf Energideklaration Brf Mariehäll 1.pdf Stadgar Brf Mariehäll 2016.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Kryddörten 6,7, Helsingborg kommun, Skattesats 32.67%.

Församling

Helsingborgs Maria.

Storlek

Boarea 87 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

8

Våning / hiss

Ingång på markplan, en trappa upp disponeras samtliga rum.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2007
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Övrigt: Föreningen tillsammans med JM har en pågående utredning av fasaden. Eventuella renoveringar eller förändringar i fasaden kommer att täckas av byggarantin från JM. Detta innebär alltså ingen eventuell kostnad för föreningen eller nästa köpare.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Mariehäll 1
Organisationsnummer: 769610-6801
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 8
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Föreningens fastighet består av nio flerbostadshus i två våningar med totalt 38 bostadsrätter. Den totala ytan är 3 362 m².

Föreningens ekonomi

Inga avgiftsförändringar finns annonserade.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energideklarationsdatum: 2015-05-14
Energiprestanda primärenergital: 131 /kWh per kvm och år

TV

Ansluten till stadsnät samt kabel-tv.

Internet

Ansluten till stadsnät.

Månadsavgift

Avgift: 3 815 SEK / mån
Ink. värme, vatten, kabel-tv samt bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.

Driftskostnad

330 SEK varav:
Försäkring: 135 SEK
Elektricitet: 145 SEK
Övrigt: 50 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.59580 %
Andel av årsavgiften: 2.60000 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Stor uteplats/altan med plats för dubbelt möblemang i sydvästläge samt österläge. Sol stora delar dygnets soltimmar!

Bilplats

Plats för upp till två bilar strax intill huset. I området finns ett flertal gatuparkeringar.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy