Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Jaktfalksgatan 54, Maria Park, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
87 kvm
Avgift
3 815 SEK / mån
Rum
3 rum

Drömtrea i Maria Park med stor altan, egen p-plats samt bra disposition med härligt ljusinsläpp!

Unik bostadsrätt på bra läge i Maria Park, fördelat på tre rum & kök om 87 kvadratmeter. Genomgående bostad med bra ljusinsläpp, öppen planlösning och riktigt stor social altan. Ett boende för köparen med höga krav som vill bo i ett trivsamt område!

Vi välkomnas in till en häftig disponering, på markplan finner vi entrén med klädkammare och goda avhängningsmöjligheter. Vi tar en trappa upp för att nå lägenhetens samtliga rum. Här finner vi ett praktiskt fint kök som ligger öppet mot matplatsen och vardagsrummet, ett stort social allrum helt enkelt. Precis bakom matplatsen har vi utgången till den soliga altanen, som ligger i vinkel och kan möbleras med två separata möblemang. Utöver detta erbjuds två sovrum, varav det ena större än det andra, samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin och duschhörna. Bostaden har genomgående fräscha ytskikt och är helt inflyttningsklar!

Stadsdelen Maria Park är mest känt för sin familjära och trivsamma miljö. Här bor man med närhet till grönområden, natur och härliga Pålsjö skog. För barnfamiljen finner man ett flertal förskolor och skolor 0-9 inom nära räckhåll och med cykelavstånd når man ett brett utbud av aktiviteter och närbutiker.

Föreningen tillsammans med JM har en pågående utredning kring fastighetens fasad. Eventuella renoveringar eller förändringar i fasaden kommer att täckas av byggföretaget JM, då det går under garantiärende. Detta innebär alltså ingen kostnad för föreningen eller nästa köpare.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy