Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 900 000 SEK / Fast pris
Adress
Edövägen, Västra Orminge, Saltsjö-Boo
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66 kvm
Avgift
3 940 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Exklusiv nyproduktion centralt i Orminge!

OBS! ENDAST TVÅ STYCKEN TREOR KVAR OM 66 KVM!

På en hög höjd strax intill ett grönområde nära Orminge centrum i Saltsjö-Boo planerar Aros Bostad för omkring 260 bostäder. Ett hemtrevligt kvarter med flervåningshus byggda i trä och endast 20 minuter från Stockholms innerstad. Det nya bostadskvarteret O2 Orminge är sprunget ur tanken på trivsel, gemenskap och kvalitet. Husen och kvarteret ritas av det välrenommerade arkitektkontoret DinellJohansson och uppförs av den kunniga byggpartnern Lindbäcks. Husen är välbyggda och yteffektiva med levande rum som känns igen genom sina luftiga gröna gårdar. Området konstrueras i gedigna naturmaterial med både grundstomme och fasad gjorda i svenskt trä.

De ljusa lägenheterna i O2 Orminge karaktäriseras av genomtänkt enkelhet och ett stilrent utförande. Klassiska material är valda för sin hållbarhet och beständighet liksom för att kunna åldras och bli vackrare med tiden.

Här bor du i en minst sagt välplanerad 3:a om 66 kvm med genomgående mattlackat ekparkettgolv och målade väggar. Lägenhetens stora vardagsrum ligger i öppen planlösning mot köket som går i smakfullt vitt med kromade handtag i läder. Från vardagsrummet når du den mysiga balkongen överblickande innergården. Badrummet håller mycket hög klass med sobra materialval och en praktisk kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Lägenhetens två sovrum ligger intill varandra och precis utanför finns en praktisk klädkammare och i hallen finns ett förråd om 2 kvm.

De stora fönsterpartierna blickar ut över det lummiga området och föreningens innergård kommer vara ordentligt inbjudande under sommardagarna när solens strålar lockar. Man satsar stort på gårdarna och här planeras det för en lustfyllt utformad lekpark, en bollbur, ett utegym liksom boulebana för alla åldrar. Dessutom tillkommer en stor yta med konstgräs som fungerar både som fotbollsplan eller för yoga-pass. På en av gårdarna ligger också en trevlig och väldisponerad grillplats och på en annan gård planeras det för ett glasat växthus avsett för egen odling.

Det går lätt och fort att ta sig fram med kommunala färdmedel då Orminge Centrum utöver bra butiker och mataffärer är ett nav för busskommunikationen i området. När man köper sitt boende i O2 Orminge får man dessutom 6 månader fritt SL-kort och medlemskap i bilpool, allt för att ditt boende ska bli så enkelt som möjligt. Att få komma till O2 Orminge är som att äntligen hitta hem!

Inflyttning i mars/maj 2020. Läs mer om projektet på https://o2orminge.se/

Beskrivning

Hall - Via säkerhetsdörr når du en välkomnande hall med mattlackat ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Tre garderober och plats för avhängning.

Kök - Smakfullt kök med mattlackat ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Köket är inrett med vita släta köksluckor, kromade handtag med brunt läder och vit bänkskiva med tillhörande stänkskydd. Maskinpark från Electrolux såsom spishäll, varmluftsugn, diskmaskin, kyl och frys. God plats för matbord och öppen planlösning mot vardagsrum.

Vardagsrum - Trevligt vardagsrum med mattlackat ekparkettgolv och målade väggar i vitt. God plats för såväl soffa som matplats. Stort fönsterparti samt utgång till balkong. Läge: Sydost

Sovrum - Rymligt sovrum med mattlackat ekparkettgolv och målade väggar i vitt.

Sovrum - Trevligt sovrum med mattlackat ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Intill sovrummen finns det en klädkammare.

Badrum - Rymligt badrum med grått klinkergolv och vitt kakel i halvförband. Här finns toalett, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel och belysning, dusch med vikbara duschväggar i klarglas, infällda spotlights i tak och kombinerad tvättmaskin/torktumlare med vit arbetsbänk.

Förråd - I lägenheten finns ett förråd om 2 kvm som nås från hallen.

Övrigt

Hemtrevliga O2 Orminge ligger i Nacka kommun i delen Saltsjö-Boo ungefär en och en halv mil utanför Stockholm. Orminge som delas in i Västra respektive Östra Orminge är egentligen en stor ö. Närheten till det blå och glittrande vattnet är påtaglig med både gång- och cykelavstånd till magnifika Skurusundet och båtlivet i Saltsjön, men också genom tillgång till ett stort antal rena bad- och fiskevänliga sjöar som ligger alldeles in på knuten.

Förutom grönskande och vattennära natur är Orminge också omtalat för sitt rika kultur- och föreningsliv. Ormingeandan är ett välkänt och positivt laddat begrepp som präglas av gemenskap, grannsämja och trivsel. Här vill man stanna, leva och bo.

Orminge centrum som är det kommersiella navet i området är alldeles lagom stort. I centrumet som just nu genomgår en samtida uppdatering finns de viktigaste vardagsfunktionerna som välsorterad mataffär, apotek, klädbutiker, bibliotek, kemtvätt och skrädderi, systembolag, en charmig leksaksaffär och inte minst Lindebergs Bageri & Konditori.
I centrum ligger också motionspalatset Friskis & Svettis och tillskottet Court1 som har många banor för padel-tennis men också hallar för träning. Här ligger även Folkets hus med fritidsgård och möjlighet för dans och teater liksom Kyrkans hus som erbjuder många aktiviteter för både barn och vuxna.

Från Orminge Centrum går bussarna till Slussen på knappt 20 minuter. Bussresan blir till en skön stund med tid att avsluta ett ofärdigt meddelande eller lyssna på en pod och rofyllt titta ut genom fönstret för att se huvudstaden breda ut sig. I enlighet med Nacka kommuns önskemål får alla nyinflyttade i O2 Orminge ett sex månaders SL-kort, för att få erfarenhet av turtäthet och restider. (1st SL-kort/bostad). Varje hushåll erbjuds också medlemskap i områdets bilpool. Bilpoolsplatser kommer att finnas i området vilket kommer att underlätta vardagen för alla hushåll utan bil.

Det finns flera kommunala förskolor inom nära avstånd samt 3 grundskolor: Orminge skola, Vittra skolan (friskola), och Myrsjöskolan.

Dokument (pdf)

Planritningar Erbjudande från Handelsbanken.pdf Material och teknisk beskrivning.pdf Stadgar Brf Syret.pdf Översiktsplan Trygghetspaket.pdf Kostnadskalkyl Brf Syret.pdf Fasadritningar.pdf Situationsplan.pdf Planritningar Broschyr.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.54%.

Församling

Boo.

Storlek

Boarea 66 kvm. Areauppgifter enligt ritning(ar).

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

07.1203

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019/2020
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: FTX värmeåtervinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Syret
Organisationsnummer: 769634-5714
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 07.1203
Antal lägenheter: 58
Antal lokaler: 0

TV

Tv och bredband via fiber med multimedia uttag i varje rum.

Månadsavgift

Avgift: 3 940 SEK / mån
I avgiften ingår: värme och vatten.

Driftskostnad

450 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 300 SEK
Driftkostnaderna är räknade enligt schablon.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.99764 %

Uteplats

Balkongerna är väl tilltagna och delvis saxade över hörnen, allt för att maximera ljusinsläppet och öppna upp uterummet mot grönska, fri sikt och den befriande känslan av den höga himlen utanför. Bostäderna på de översta våningarna avslutas med en långsträckt och indragen takterrass. Den långa terrassen vetter mot sydväst med eftermiddags- och kvällssol.

Takterrasser liksom övriga balkonger är i trä, med trägolv och träpanel på väggarna, vilket skapar en ombonad känsla och förstärker intrycket av ett extra rum. Både terrasser och balkonger är försedda med klädda metallräcken vilket bidrar till det genomarbetade intrycket och känslan av gediget säkerhetstänk.

Bilplats

Gemensamt garage i källarplan med 141 p-platser varav 35 st är laddningsbara, för de hus garaget är beläget under huset finns direktaccess med hiss. I dagsläget kommer platserna kosta 1 100 kr/mån.

Övriga utrymmen

Till varje lägenhet hör ett förråd beläget i eller intill lägenheten. Föreningen kommer ha ytterligare 71 st källarförråd för uthyrning (1,7 kvm). Pris för hyra av dessa är ej satt ännu.

Varje bostadshus är försett med en rymlig foajé, utformad som en lobby med bekväma sittplatser. I föreningen kommer det också att finnas leveransskåp med kylfunktion för matleveranser, cykelrum för tvätt och reparation, barnvagnsrum, miljörum och cykelparkering i garage.

De olika husen är utplacerade med tydlig eftertanke, att likna vid ett schackbräde, där varannan ruta är hus och varannan ruta bereder plats för en skyddad, grön och syrerik gård. Det planeras för en lustfyllt utformad lekpark, en bollbur, ett utegym liksom boulebana för alla åldrar. Dessutom tillkommer en stor yta med konstgräs som fungerar både som fotbollsplan eller för yoga-pass. På en av gårdarna ligger också en trevlig och väldisponerad grillplats och på en annan gård planeras det för ett glasat växthus avsett för egen odling.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy