Länk kopierad!

Visningar

sön 25 aug 12:45 - 13:15
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 350 000 SEK
Adress
Ursula Printz gata 6, Porslinskvarteret, Gustavsberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
47 kvm
Avgift
3 370 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerat med balkong mot grönskan

Välkommen till Ursula Printz gata 6 och denna väldisponerade 2:a om 47 kvm. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och balkong som vetter mot föreningens grönskande innergård. Helkaklat badrum i vitt med dusch och kombinerad tvätt/tork. Gångavstånd till Gustavsbergs hamn nära butiker, restauranger och kommunikationer. Välkommen hem!

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

- Välkommen in! Plats för förvaring och avhängning av ytterkläder. Härifrån nås sovrum, vardagsrum och badrum.

- Rogivande sovrum som utöver säng medger plats för ett mindre möblemang och nattduksbord. Utmärkt förvaring i garderoberna med skjutdörrar.

- Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp genom rejält fönsterparti. Här inreder du luftigt med större soffa, tv-möbel och matrumsmöbel. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en ökad känsla av ljus och rymd.

- Snyggt och funktionellt kök med bra arbets- och förvaringsmöjligheter. Bra belysning från spotlights ovan arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, spis, ugn, fläkt, inbyggd mikro och diskmaskin.

- Helkaklat badrum i vitt med dusch och kombinerad tvätt/tork. Bra förvaring i vägghängda skåp ovanför arbetsbänken och i kommoden under handfatet.

Övrigt

OM OMRÅDET
Bostadsområdet i Gustavsbergs Hamn, Porslinskvarteren, utvecklas nu till en modern småstad med nya bostäder där den kända porslinsfabriken tidigare låg. Här finns också vårdcentral, flera livsstilsbutiker, Hemköp, restauranger och caféer. Lägenheten ligger i direkt anslutning till mysiga Gustavsbergs hamn och Farsta Slottsvik och är en nyare del i det centrala Gustavsberg. Här bor ni mitt bland fina strövområden, ett stenkast från kommande Fajansparken. Området är mycket naturskönt beläget med vackra omgivningar och populära vandringsleder längs havet (Tjustviksrundan och Gottholmarundan).
Kvarnsjön, på kort promenadväg från lägenheten, är en populär badsjö i närområdet.
Värmdös nyaste kulturtillskott; konsthallen "Artipelag" ligger också på gångavstånd från lägenheten. För mer information, se: http://www.artipelag.se/
Ytterligare några minuter bort finns Gustavsbergs Centrum som erbjuder det mesta av den närservice man behöver: Coop Konsum, flera olika banker, systembolag, apotek, kiosk och frisör för att nämna något. Gustavsbergs Centrum är även knutpunkten för alla bussar på Värmdölandet med sin busscentral.
Utöver kommersiell service erbjuds mycket olika fritidsaktiviteter för alla åldrar. I centrum ligger Ekvallens idrottsplats med konstfrusen bandyplan, ishall, tennishall och sporthall. Gustavsbergsbadet, en badhusanläggning med bl.a. motionsbassäng, rehab-bassäng samt en äventyrsavdelning med bl.a. vattenrutschbanor, finns också här.
Med en kort biltur nås både Mölnvik Köpcentrum och Värmdö Marknad finns på promenadavstånd, eller nås enkelt med buss eller bil.
Flera skolor och förskolor ligger i och runt Gustavsberg.
För mer information se kommunens hemsida: www.varmdo.se

För den hästintresserade finns "Gustavsbergs Ryttarsällskap och Skärgårdens Rid & Friskvårdscenter" i närområdet. Se www.gurs.se

Direktbuss till Slussen går varje 5:e minut i rusningstid. Övrig tid ca varje 10:e minut. Resan tar ca 25 minuter till Slussen.
Här får du alla fördelar med att bo nära naturen och ändå ha storstadens utbud på bekvämt avstånd.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar, Brf Sailor i Gustavsberg.pdf Årsredovisning 2018, Brf Sailor i Gustavsberg.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Värmdö kommun, Skattesats 32.28%.

Församling

Gustavsberg-Ingarö.

Storlek

Boarea 47 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

41123

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Sailor i Gustavsberg
Organisationsnummer: 769629-5786
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 41123
Antal lägenheter: 125
Antal lokaler: 0

Brf. Sailor i Gustavsberg består av 4 fristående hus med totalt 125 lägenheter, vardera med balkong eller uteplats och i storlekarna 1-5 rok.

Parkering: Parkeringsplats: 80 st garageplatser à 750 kr/mån. Separat kö.

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

ComHem

Internet

ComHem

Månadsavgift

Avgift: 3 370 SEK / mån
inkl. värme, kallvatten, kabel-tv och bredband

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 125 SEK
VA: 75 SEK
Elektricitet: 150 SEK
"VA" avser ungefärlig kostnad för varmvatten som debiteras separat. Varmvattnet debiteras respektive bostadsrättshavare relaterat till uppmätt förbrukning. Uppgifterna är individuella och kan variera över tid och ägande.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.68296 %
Andel av årsavgiften: 0.67560 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Säljare

Uteplats

Stor, solig balkong som vetter mot föreningens grönskande innergård.

Bilplats

Parkeringsplats: 80 st garageplatser à 750 kr/mån. Separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy