Länk kopierad!

Visningar

sön 22 sep 16:00 - 16:30
Anmälan krävs - ring/maila eller smsa ansvarig mäklare senast 21/9

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Brandmannagatan 7A, Centralt, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
49 kvm
Avgift
3 073 SEK / mån
Rum
2 rum

2:a på optimalt cityläge!

Flytta in i en helt nybyggd lägenhet med ett oslagbart läge mitt i stan alldeles intill Stångån med dess vackra omgivningar! Den här bostaden är en välplanerad tvåa om 49 kvadratmeter med en stor, härlig balkong med lugnt läge mot innergården. Genomgående ljust parkettgolv och vitmålade väggytor. De stora fönsterpartierna bidrar med härliga ljusinsläpp och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en tilltalande, social atmosfär. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och smart förvaring tack vare en hel garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Helkaklat duschrum med tvättmaskin!

Ett bekymmersfritt boende med hög trivselfaktor. Låt dig omfamnas av känslan av att bo mitt i stan samtidigt som du kan njuta av lugnet och närheten till Stångåns härliga promenadstråk. På två minuters promenad är du mitt inne i citykärnan med all handel, restauranger, gym och nöjesliv. Fem minuter bort ligger järnvägsstationen och ifall du har många gäster på besök kan de checka in på det närliggande hotellet 100 meter bort.

Ett tillfälle ni inte vill missa - varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Fullutrustat kök med varmluftsugn, inbyggnadsmikro, induktionshäll, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Den maskinella utrustningen är i rostfritt och ovanför laminatbänkskivan sitter kakel som stänkskydd. Barkök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Målade väggar och vitlaserat askparkett.

Badrum med vita kakelplattor på väggarna samt grått klinkergolv. Dusch med glasväggar, handfat i kommod, kombimaskin samt WC. Praktiska skåp för förvaring ovanför kombimaskin.

Vardagsrum med fin fönstersättning och gott om utrymme för soffgrupp. Utgång till balkong om hela 9 kvadratmeter. Målade väggar och vitlaserat askparkett.

Sovrum med bra förvaring i garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Plats för dubbelsäng. Målade väggar och vitlaserat askparkett.

Dokument (pdf)

Planritningar Ekonomisk Plan Brandstationen 1.pdf Stadgar Brf Brandstationen 1.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 49 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

11105

Våning / hiss

Våning 2 av 8.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017-2019
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Föreningen

Föreningens namn: Brandstationen 1
Organisationsnummer: 769632-8272
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 11105
Antal lägenheter: 62
Antal lokaler: 1

Parkering: Garage finns under huset.

TV och bredband: Via Telia Triple Play.

Gemensamma utrymmen: Gemensamhetslokal finns.

TV

Telia Triple Play
digital-TV ca 18 kanaler

Internet

Telia Triple Play
internetanslutning upp till 100 Mbit/sek

Månadsavgift

Avgift: 3 073 SEK / mån
Obligatoriskt tillägg för bredband och telefoni 223 kr.

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
VA: 100 SEK
Elektricitet: 150 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.11970 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare

Uteplats

Balkong om ca 9 kvm.

Bilplats

Garage finns under huset.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, soprum och garage

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy