Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Fageruddsgränd 9, Tyresö Strand, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
112.8 kvm
Avgift
5 879 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Underbart boende med stor balkong och sjöglimt och närhet till Öringesjön

Välkommen till Fageruddsgränd och Brf Slumnäs Udde en unik förening med fantastiskt läge med Öringesjön och egen badplats på ena sidan och underbar natur med Erstavik på den andra. En mycket tilltalande lägenhet med egen entré och trappa upp till de tre bra sovrummen samt kök och vardagsrum i öppen ljus och trivsam miljö.
Utgång härifrån samt från ett av sovrummen till den underbara terrassen på hela 20 kvm i söder med sjöglimt över Öringesjön. Här ges verkligen möjlighet till socialt umgänge både inne som ute i lägenheten eller varför inte ta med kaffekorgen ner till bryggan.

Badplats med sandstrand, klippor och brygga vilken tillhör föreningen. Föreningen har även gemensam boulebana, snickarbod, redskapsbod, cykelförråd och har investerat i uttag för elbil/miljöbil för carport platsen, vilken tillhör denna bostadsrätt.
Föreningen kommer att installera solceller i slutet av sommaren vilket innebär att el och värme kommer att ingå i avgiften from senare i höst.

Fler förskolor, skolor i Tyresö Strand och Öringe. Bussar mot Gullmarsplan och Stockholm C på 7-8 minuters promenadavstånd. Anrika Tyresö Slott och Kyrka med sin kulturhistoria samt Alby naturreservat ligger bara någon kilometer bort.

Välkommen Hem till ett unikt boende !

Beskrivning

Egen entré in till bostaden med välkomnande hall med litet fönster. Plats för ytterkläder och skor. Trappa upp till övre plan.
Genomgående ekparkett och en takhöjd på 260 cm.

Praktisk platsbyggd garderob med skjutdörrar i delvis möblerbar övre hall i vinkel.
Ingång härifrån till ett av de tre sovrummen. Detta har utgång till den fina längsgående terrassen i direkt söderläge.

Kök och vardagsrum i vinkel med en öppen trivsam planlösning och även här med utgång till den underbara terrassen. Här har du även en viss sjöutsikt ut över Öringesjön.

Kök från HTH. Luckor i björk. Kyl och frys i fullhöjd. Spis med häll.Spisfläkt.

Vardagsrum med utrymme för både soffgrupp och större matplats efter tycke och smak.

Badrum med värmegolv (el). Kakel och klinker. Badkar, handfatskommod, handdukstork och wc.

Separat klädvårdsrum med tvättmaskin, torkskåp, bänkyta, skåp och värmepannan (IVT).
Här finns även en praktisk extra WC.

Stor balkong med plats för matgrupp och lounge del. Sol hela dagen från 10 till solnedgång. Markis över del av balkongen.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning Brf Slumnäs Udde.pdf Stadgar Slumnäs Udde.pdf Områdeskarta.pdf Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Strand 1:571, Tyresö kommun, Skattesats 33.09%.

Församling

Tyresö.

Storlek

Boarea 112.8 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

14 Ö

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: Slumnäs Udde BRF
Organisationsnummer: 769608-2804
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 14 Ö
Antal lägenheter: 31
Antal lokaler: 0

Parkering: I föreningen finns 31 carportar med förråd, laddstationer för elbilar och 6 gästparkeringar

Gemensamma utrymmen: Soprum, cykelförråd, lek och badplats, boulebana och snickarbod.

Föreningens renoveringar

under 2018 installerades laddare för elbilar i samtliga carportar
under sommaren 2019 kommer solcellspanel att sättas upp.

Månadsavgift

Avgift: 5 879 SEK / mån
Kabel TV
Bredband
Parkering med elstolpe till elbil (nytt 2018)

Driftskostnad

850 SEK varav:
Uppvärmning: 850 SEK
I månadsavgiften ingår: Vatten/Avlopp, Renhållning, Kostnad för gemensamhetsytor.

Diskussion i föreningen pågår om hur kostnaden för elbilar ska debiteras mellan de hushåll som använder uttagen och hur detta allmänt ska skötas. Fortfarande öppen fråga då laddningsstationerna nyligen installerats.
Under sommaren 2019 kommer föreningen att installera solceller vilket kommer att innebära på sikt att elen kommer att ingå i avgiften.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.32900 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy