Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Furumovägen 12, Stigslund, Gävle
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
41 kvm
Avgift
1 928 SEK / mån
Rum
1 rum

En kvadratsmart & fräsch lägenhet med nytt -2013 kök och inglasad balkong i ett högt och fritt läge!

Varmt välkommen till Furumovägen 12 och denna mycket hemtrevliga och kvadratsmarta bostad belägen på våning 5 i ett högt och fritt läge med milsvid utsikt över Gävle.

Det första du möts av när du stiger in i denna bostad, är en välkomnade hall med gott om avhängningsmöjligheter samt en intilliggande klädkammare, med gott om förvaringsutrymme. Vidare finner du ett mycket fint kök, som renoverats i sin helhet under 2013. Här finns utrustning som induktionshäll, ugn, micro, kyl, frys samt diskmaskin. Från köket kommer du till balkongen som är inglasad och belägen i ett soligt söderläge. Summerat är detta en kvadratsmart bostad med fräscha ytskikt som erbjuder allt man kan önska. Passar perfekt som första boende eller studentboende m.m.

Här i Stigslund bor du granne med Gavlehov arenaby, hjärtat för idrott i Gävle. Här finns Gavlerinken där b.la. Brynäs IF:s hockeymatcher spelas, Gavlevallen där Gefle IF:s fotbollsmatcher spelas. Här finns även Gavlehovshallen en friidrotts- och sportarena samt friluftsområde, elljusspår och utomhusgym.

Här bor du alltså nära naturen men samtidigt inom ett bekvämt cykelavstånd in till Gävles mest centrala delar. Konsum Triangeln och Lidl beläget i Stigslund. ICA i "grannbyn" Strömsbro. I Stigslund finns också flertalet restauranger som erbjuder thailändsk mat, pizza, á la carte, m.m.

Bostadsrättsföreningen heter Utsikten och består av två höghus om 45 lägenheter vardera, här råder det ordning på gården och ekonomin. Föreningen är lågt belånad och kapitalstark.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy