Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Melodislingan 34, Östermalm / Nedre Gärdet, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
44 kvm
Avgift
3 884 SEK / mån
Rum
2 rum

Unikt boende med hotellkänsla - otroligt välplanerat med balkong!

Här bor man fantastiskt bra! En helt unik form av boende med hotellkänsla med bl.a. en bemannad lounge om 600 kvm med service, gym, övernattningslägenheter och lokaler för fest och möten - ett sk "Plussbolig"koncept. Här erbjuds ett hem utöver det vanliga på Östermalm precis invid Kungliga Musikhögskolan och anrika Stadion. Denna mycket välplanerade och yteffektiva 2:a består av rymligt allsrum med utgång till den stora balkongen som går längs hela rummet samt köksdel i öppen plan med alla bekvämligheter, sovrum med plats för dubbelsäng och stort badrum. Genomgående sober inredning i fastigheten med lyxig känsla. I Svea Symfoni erbjuds förutom all service även bekvämligheter såsom hiss direkt ner i garaget. Här bor du nära grönområden som Tessinparken, Lill-Jansskogen och Djurgården och samtidigt stans hela utbud på bekvämt gångavstånd. Bra kommunikationer med såväl innerstadsbussar som Tunnelbana (Stadion) i direkt närhet.

Lägenheten säljs på ritning och beräknas vara inflyttningsklar vecka 51 - 2019.

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.57%.

Församling

Oscar.

Storlek

Boarea 44 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

8-1104

Våning / hiss

Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Svea Symfoni
Organisationsnummer: 769631-6657
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 8-1104
Antal lägenheter: 103
Antal lokaler: 0

Föreningen Svea Symfoni bygger på ett nytt koncept som kallas "Plussbolig". Servicekonceptet lyfter in servicen du är van vid från hotell in i ditt hem, din hemmiljö. Till föreningens luftiga och väldisponerade lägenheter så tillkommer en ca 600 kvm stor serviceyta med lounge, festlokal, gym, kök, konferensrum och tre övernattningslägenheter. I loungen tas du omhand av Svea Symfonis egen värd som inte bara ser till att du trivs, utan även kan stå till tjänst med olika ärenden och göromål. Loungen är privat och delas mellan medlemmarna.

Parkering: 70 garageplatser förberedda för hybrid. Grundkostnad 2 450 kr/mån. Boendeparkering i området. Folkbokförd kan söka tillstånd hos Stockholms Stad, www.stockholm.se. Avgiften för periodbetalning är 1 100 kronor per månad. Avgiften för dygnsbiljett är 75 kronor. En administrativ avgift om 300 kronor tas ut vid nyansökan, områdesbyte eller fordonsbyte.

Gemensamma utrymmen: Ett servicekoncept som du är van vid från hotell lyfts in i din vardag. Loungen gör ditt hem större, här kan du koppla av , läsa, ta en kaffe, ha jobbmöten, träffa vänner och härbärgera gäster. Loungen är en del av ditt hem som du kan ta i anspråk efter egen smak och tycke. Plussbolig erbjuder: bemannad lounge, värdskap - personlig service, kaffe/te, dagstidningar och tidskrifter, gym, hotellrum för uthyrning, mötesrum, fest-/konferenslokal, fullt utrustat kök, trådlöst nätverk och elcykelpool.

Månadsavgift

Avgift: 3 884 SEK / mån
värme, vatten, basutbud TV samt Plusserviceavgift

Gårdsplats/innergård

Mellan de utskjutande huskropparna mot innergården och Musikhögskolan så finns mindre entrégårdar med privat karaktär.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.43230 %
Andel av årsavgiften: 0.57460 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd.

Övrigt

Hus 8

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy